Eto, ovo me polako živcira i jako sam ljuta..
Pošto kolegica kojoj sam bila podrška kod cijele trudnoće i rođenja, nije znala kako bi dojila dijete jer joj nije prihvaćalo dojku i time mučila sebe i dijete(dijete je bilo GLADNO,ISCRPLJENO), odlučila je nazvati SOS za dojenje i onda joj nisu znale objasniti kako da doji dijete ovo je užas..Pa za što se onda vi zalažete?(Govorim o ovima u SOS-u)Dijete je bilo gladno, iscrpljeno i nije htijela da joj sestra pomogne ni da joj ponudi AD samo zbog toga jer je vjerovala samo "vama" i u nadi da će joj se pomoći jer joj je navodno netko od Rode napunio gluposti o AD i o tome kako se MORA dojiti i jesti majčino mlijeko!!!Kako možete nekome "određivati" o tome?Jako sam ljuta što se toga tiče i nije fer da ponudite pomoć a onda dok ju trebate dati ste beskorisne..Ja kada sam bila rodila niti sam se informirala o tome kako dojiti ni ništa u vezi toga pa sam znala,ako to netko ne može shvatiti onda nema "majčinskog instinkta"..Tako sam i bila čitala o vlažnim maramicama koje ste ukinuli,nije lijepo da se drugima puni glava glupostima jer svatko će odrediti što je najbolje za njihovo dijete.Trebale bi se pouzdati u sebe a ne drugima širiti svoja mišljenja i uvjeravanja u nešto što je sasvim suludo.