Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Stari se

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Stari se

naglo
    ne znam kako se vi nosite sa borama, sijedima i svim ostalim, ali ja se u zadnje vrijeme svako jutro iznova shokiram :shock:

kako sam napunila 32 ( a sad imam 34) usjekle su mi se dvije bore oko usta (idu do pola obraza) :shock: valjda od smijanja, sta li
    i onda, ona moja nekada njezna faca vise nije njezna, nego nekako preozbiljna. ne mogu da se naviknem na svoje novo lice
    ma tetka prava, kazem vam

i sta god da obucem, ne stoji mi onako cool ko prije
    i ne bih rekla da je to do onog osjecaja "Kako se osjecas unutra, takav si vani" (tako nekako)
    mislim, zadovoljna sam svojim zivotom, ali brate ne mogu vjerovat da se ovako brzo stari :shock:

mislim, hvala bogu pa je sve u tome. sve je dobro dok je covjek ziv i zdrav. ali, eto nekad nas muce i ovi sitni zivotni problemi, koji nisu nista drugo do vec majke prirode

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=71528

evo, ako ti se da pročitati 20 stranica, možda ćeš se bolje osjećati

(i puno se, ako i kod tebe koristi ovaj smajlić - )

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako=kao

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ej pa zar ne citate magazine sa savjetima na te teme?! :shock:

ukratko, sve glumice koje izgledaju po dvadeset godina mladje, lijepo kazu da treba piti dosta vode, i razmisljati pozitivno

mislim da pominju i aerobik, ali ne treba se umoriti vise od dvaput nedeljno

to bi nam svima trebalo biti dovoljno.

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a sta da se godine ne broje?
    najbolja je ona stara "nije bitno koliko ti je,godina,vec kako se osjecas"
    a izgled?
    ne smeta mi poneka bora,strije,koje kilo viska,nekoliko sijedih...
    zelim izgledati kao mama,a ne kao da sam djeci starija sestra

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

to što hanumice govore "glumice" i ini showbizzeri ne treba shvaćati doslovno. je da, baš od vode neke od njih nemaju bore... ili od aerobica?! :/ common! još kad kažu da one uopće ne vježbaju, jedu junk food i imaju brz metabolizam... to definitivno pokreće moj!

ja sam pred 30., ne osjećam se starom, ni duhovno ni fizički i mislim da još dugo neću. no, osjećam promjene, od bora koje se javljaju na mjestima na kojima ih nije bilo, do debljanja (kojem sam sklona i ima me, dakle nemam brz metabolizam) na mjestima gdje sam prije bila malo manje debela... e sad! ovom prvom može pomoći samo botox ili kirurg ovo drugo mogu riješit samo ja (i hoću, čim pojedemo šunkicu )

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nije da ne primecujem znake starenja, ali mi je to sa uskoro 40 nekako postalo nebitno. Vecinom se osecam bolje i zenstvenije nego sa 20 (mi mrsavci tek u cetrdesetima pocnemo da licimo na prave zene )
    To malo sedih pokrijem bojom bez amonijaka (potrefila svoju prirodnu nijansu), negujem se redovno, ali ne preterano i ni ne mislim o borama.. .
    Mene vise brinu oni drugi znaci starenja - kicma koja krcka, cesto bolan i ukocen vrat i tome sl..
    Bas danas mi je ovo stiglo mail-om, pa ga evo delim sa vama, skroz je pogodilo temu!

MESEC LEPIH ŽENA

3 godine stara: Pogleda se i vidi Kraljicu;

8 godina: Pogleda se i vidi Pepeljugu;

15 godina: Pogleda se i vidi ružnu sestru (mama, ne mogu ići u školu ovakva!!!);

20 godina: Pogleda se i vidi da je predebela/premršava, preniska/previsoka,

previše ravno/previše kovrdzavo, iznervira se, ali odluči da izadje u svakom slučaju;

30 godina: Pogleda se i vidi da je predebela/premršava, preniska/previsoka,

previše ravno/previše kovrdzavo, ali odluči da nema vremena to popraviti i

izlazi;

40 godina: Pogleda se i vidi "čista sam" i izlazi;

50 godina: Pogleda se i vidi "To sam ja" i izlazi gde god to želi;

60 godina: Pogleda se i podseti se svih ljudi koji se više ne mogu videti

u ogledalu. Izlazi i osvaja svet;

70 godina: Pogleda se i vidi mudrost, veselje i sposobnost, izlazi i

uživa u životu;

80 godina: Ne gnjavi se sa gledanjem. Samo stavi crveni šešir i izlazi da se

zabavi.

Pošalji ovo svim ženama koje sa zahvalnošću nazivaš prijateljicama.

Možda bi sve trebale zgrabiti onaj crveni šešir ranije...

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hajde hajde molim te, 34 nisu nikakve godine, sto ces reci onda kad ti bude 70?!...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja sam baš u fazi da osjećam starost kako dolazi... :/

Ustvari vidim kako su drugi oko mene mladi. Vidim njihovu kožu, sjaj u oku, ma baš mladost što na sebi više ne vidim u tom obliku.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prestala sam brojiti godine još kad sam navršila 20. I svaki put kad me u službenim prilikama pitaju za godine, ja se iznenadim (sad imam, ček da izbrojim, 36 :shock: !). Malo mi pomaže što sam niska i mršava pa svi ostanu zatečeni brojem koji i nije tako strašan. A bore, strije i sl? Pa da, izdajice!
    Još htjedoh reći, kad sam imala 18 mislila sam da s 35 život završava jer si jaaaaako star, a sad su mi i oni s 80 ljudi u najboljim godinama!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja stvarno nemam puno godina (gazim po 27oj), ali i ja u zadnje vrijeme osjećam da kičma krcka, probada me posvuda i sva sam si nikakva...

veći mi je problem od toga kada mi ljzudi koji me ne poznaju ne vjeruju da su to moja djeca - jer izgledam kao da mi je 18... i kad ne krckam, osjećam se kao da mi je toliko...
    godine su stvar stava

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ljudi moji kod mene sve visi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mislim na struku ako se to vise uopce moze reci struk. i kad imam normalnu kilazu, ona kozica visi. pa bas ruzno jer se vidi i kada sam u hlacama

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    ljudi moji kod mene sve visi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mislim na struku ako se to vise uopce moze reci struk. i kad imam normalnu kilazu, ona kozica visi. pa bas ruzno jer se vidi i kada sam u hlacama
    Sto visi, zlo ne misli!

Ima nas jos takvih... U ovo proljetno vrijeme ja krenem spontano skidat kile, a koza ostane 2 broja veca. Bu se rijesilo do ljeta ako ne bum lijena vjezbati...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i stvarno sta se sad radi sa tom kozom. eto smrsas i nemas sala, ali osta ona viseca kozica
    moze se kaput sasit od nje (ovo je iz nekog domaceg filma )

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam isto primjetila jednu boru i uopće me ne smeta, to je ona kraj usta, bora smijalica, ali mi strahovito ide na živce što je samo jedna
    Šta je s ovom drugom stranom?!!!
    tad sam skužila da mi usta idu u krivo

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

visnja

40 godina: Pogleda se i vidi "čista sam" i izlazi;

malo sam mladja, al tekst me ide...

samo gledam pigmentaciju po licu i naborane ruke, gledam i nis ne mislim :?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

O da, stari se. Premda mi još uvijek ne vjeruju da imam koliko imam (još koji dan do 37!), ja primjećujem razliku. Veliku. Najviše na rukama, a ponešto i na licu. Ne mogu se priviknuti na ideju da sam "middle aged".
    Neki dan razgovaram sa svojim studentima i shvatim da su oni sad već skoro 20 godina mlađi od mene! Zastrašujuća činjenica. Ali iz kože se ne može pobjeći. Niti bih se vratila unatrag.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo sam skopirala svoj post na Ružni,stari, debeli-

Meni je sve bilo jasno kad više nisam bila ista u albumu sa slikama.
    Deset godina, ako ne i više, ja na svim fotkama ista!
    Već sam bila rodila i drugo dijete, dakle, negdje oko 32 ,i još me u vlaku, na placu, oslovljavali sa "gospodična".
    I onda, skoro pa odjednom, gospođo ovo, gospođo ono.
    I neka druga faca na fotkama, džaba se ja okrećem, te ne valja svjetlo, te crvene mi oči, nisi me dobro ulovio, ćućni pa slikaj, šta si bezobrazan, ne tako izbliza..., uzalud vam trud svirači, gospođa, gospođa, sa svim što uz to ide.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hej nena jabuka,
    zamisli da sam upravo trazila taj tvoj post da iskopiram, kad vidim da si ti to vec uradila. mislim da je odlican komentar, to sa slikama je upravo tako

mene hrabri to sto imam jednu prijateljicu koja je skoro deset godina starija od mene (dakle govorimo o mid-forties) a izgleda sexipilno kao zmaj :shock: koliko sam samo puta dozivjela da izadjemo u drustvu zajedno, sa gomilom jos drugih lijepih mladih zena (ukljucuci i njene dvije vec odrasle kcerke!), a muskarci od sviju samo vide nju, to nije normalno :shock: njen muz naravno vec dvadeset godina zivi u stanju ekstaze i nervnog sloma zajedno :shock: doduse, moram reci da je kod nje genetika dosta umijesana i da njena mama od sedamdeset godina i dalje ima neku ludu vitalnost djevojcice...

in summary - znaci mi kad vidim da neke zene uspijevaju da stare i ostanu fenomenalne, to je za mene velika inspiracija.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da, da, sad se ja mogu nadati da ću opet idućih 10-15 godina izgledati isto, pa tako u ciklusima!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Ovo sam skopirala svoj post na Ružni,stari, debeli-

Meni je sve bilo jasno kad više nisam bila ista u albumu sa slikama.
    Deset godina, ako ne i više, ja na svim fotkama ista!
    Već sam bila rodila i drugo dijete, dakle, negdje oko 32 ,i još me u vlaku, na placu, oslovljavali sa "gospodična".
    I onda, skoro pa odjednom, gospođo ovo, gospođo ono.
    I neka druga faca na fotkama, džaba se ja okrećem, te ne valja svjetlo, te crvene mi oči, nisi me dobro ulovio, ćućni pa slikaj, šta si bezobrazan, ne tako izbliza..., uzalud vam trud svirači, gospođa, gospođa, sa svim što uz to ide.
    upravo tako
    to je valjda ona zrelost koju tobijemo nesto malo prije 35. ne mislim sad ja da sam nesto ekstra stara, debela, ruzna ovaka onaka, vec sam dobila drugu facu. malo grublju, ozbiljniju. ma jednostavno, kao da nisam ona stara ja. zato sam shokirana
    da mi nije neprijatno sad bih stavila svoje fotke bojim se prepoznat ce me neko
    a mozda i nece

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj hanumica fata prvotno napisa
    hej nena jabuka,
    zamisli da sam upravo trazila taj tvoj post da iskopiram, kad vidim da si ti to vec uradila. mislim da je odlican komentar, to sa slikama je upravo tako

mene hrabri to sto imam jednu prijateljicu koja je skoro deset godina starija od mene (dakle govorimo o mid-forties) a izgleda sexipilno kao zmaj :shock: koliko sam samo puta dozivjela da izadjemo u drustvu zajedno, sa gomilom jos drugih lijepih mladih zena (ukljucuci i njene dvije vec odrasle kcerke!), a muskarci od sviju samo vide nju, to nije normalno :shock: njen muz naravno vec dvadeset godina zivi u stanju ekstaze i nervnog sloma zajedno :shock: doduse, moram reci da je kod nje genetika dosta umijesana i da njena mama od sedamdeset godina i dalje ima neku ludu vitalnost djevojcice...

in summary - znaci mi kad vidim da neke zene uspijevaju da stare i ostanu fenomenalne, to je za mene velika inspiracija.
    ma to su one izrazito lijepe zene imam i ja rodicu od 50 i kusur godina koja izgleda bolje nego mnoge 30-godisnjakinje, s tim da je ona ekstra lijepa zena.

ono kad kazu "Ljepota je prolazna"
    ma jest djavola

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nedavno mi je jedan događaj uljepšao dan, jer mi se javila frendica iz srednje škole preko facebooka, naime nismo se godinama vidjele, i prepoznala me po slici i komentirala da sam ista kao nekada . Pa mislim da i jesam, osim što već dugo nemam 55 kg ali to je manje bitno .
    Dobro se osjećam sa svojih 36 godina, dijelom sam ostala dijete u duši, ne mijenjam se previše "iznutra" a moram priznati da ni ne primjećujem neke bore po licu, osim onih od smijanja.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma da, mladost duše je nešto drugo. Ja se smijem, ono doslovno, od uha do uha, smiju mi se i oči i uši i kosa, i sve, nema tu babca na vidiku, ali nešto su tu srednje tridesete donijele na lice što nije u suglasju s unutarnjim stanjem. Znam ja neke žene mojih godina, pa i mlađe, koje izgledaju deset godina starije od mene, ali njihov izgled mene nije pomladio. Kad sam bila u rodilištu, dakle, prije pet mjeseci, sa mnom na odjelu babinjača, za baksuz, bile sve cure prvorotkinje, deset i više god. mlađe od mene i zamislite, pristojne cure meni se obraćale sa Vi.
    Tako mi je bilo neugodno , no nisam ih od toga odgovarala da ne moraju još razmišljati kako će mi se obratiti, ništa, ja ih podučavala dojenju, savjetovala da ignoriraju neke bahate sestre kako im to ne bi bila trauma iz rodilišta..., užas živi.... tako sam se bezveze osjećala.
    A šta da kome objašnjavam? Da i dalje čitam magazin Klik, s tekstovima pisanima za nas vječne "postpubertetlije", da su tulumi s mojom ekipom (doduše, vrlo rijetki) isti kao i oni s 23 u studentskom domu :D , glazbeni i filmski ukus mi je također "pomaknut" i mnogi bi se moji "ozbiljni" vršnjaci zgrozili, ali, ali... ništa se to ne vidi na prvi pogled i sva je sreća da su ovi forumi samo iza ekrana, a ne na kavi jer bi mi se inače tu dvije trećine cura obraćalo sa Vi, gospođo. Bez obzira što bi u glavi bile "starmalije" od mene.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

joj super ste, toliko sam se nasmijala, a kolege zaviruju što to čitam
    uglavnom, osjećam se puuuuuno bolje sad
    i ja otvorila isti topic nedavno, a tek mi 28! ovo s fotkama mi je super, kad se vidim na nekoj, ko da to nisam ja, pa odem pred ogledalo i promatram se, i opet si nisam ja, al to je zbog kojih 10 kg viška, tako da vjerujuem(tko će znat jel uzalud) da je riješenje svih mojih problema u skidanju kg Samo, strah me da se ne naviknem na tu novu

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj hanumica fata prvotno napisa
    ej pa zar ne citate magazine sa savjetima na te teme?! :shock:

ukratko, sve glumice koje izgledaju po dvadeset godina mladje, lijepo kazu da treba piti dosta vode, i razmisljati pozitivno

mislim da pominju i aerobik, ali ne treba se umoriti vise od dvaput nedeljno

to bi nam svima trebalo biti dovoljno.
    UPravo tako, usput ove glumice sto izgledaju mladju i piju vodu i misle pozitivno, imaju i amneziju jer su "zaboravile" spomenuti da uz mlad izgled idu i injekcije "botoxa"

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ima ona izreka: "Tridesete su nove dvadesete!"
    I jos: "Cetrdesete su nove tridesete!"

S godinama dolazi iskustvo, a borice se u danasnje doba lako mogu "srediti", ako to zelite.Meni je to bas simpaticno! Zvuci trivijalno, ali vaznije je kako se osjecamo iznutra. Netko moze imati 35 godina a da se osjeca mladje od nekog tko ima 28.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Samo, strah me da se ne naviknem na tu novu
    Mislim da je navikavanje na 'novu' ja bas kljucan deo koji nas rastereti cinjenice da vreme prolazi.
    nena iz tebe isijava tolika kolicina mladog duha da je to zapanjujuce!
    Mislim da je i kod mene to kljucno.
    Pre neko jutro izlazim iz kuce da kupim buket poljskog cveca, a prodavac mi se obrati sa 'devojcice'. Kazem mu: "Hvala, na komplimentu, gospodine, ali tu su cetiri banke, dvoje dece i trece dooobrano na putu'. I covek mi pokloni buket ...
    Fuckas borice i sedice i davno izbledela naivna lica na fotkama, to je taj stav sto pleni...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj amy2000 prvotno napisa
    Ima ona izreka: "Tridesete su nove dvadesete!"
    I jos: "Cetrdesete su nove tridesete!"

S godinama dolazi iskustvo, a borice se u danasnje doba lako mogu "srediti", ako to zelite.Meni je to bas simpaticno! Zvuci trivijalno, ali vaznije je kako se osjecamo iznutra. Netko moze imati 35 godina a da se osjeca mladje od nekog tko ima 28.
    Joj, da je meni 35... ! Tad sam jos cura bila, ni brige ni pameti...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Treba koristiti one kreme kaj reklamiraju na telki gdje žena ima 40 i nešto a izgleda da ima 20 8)

D 1998.
    I 2007.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj div prvotno napisa
    Treba koristiti one kreme kaj reklamiraju na telki gdje žena ima 40 i nešto a izgleda da ima 20 8)

D 1998.
    I 2007.
    Nemam taj fotoshop in the real life.

A za kremu :/

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ej uostalom...čekajte malo žene... tko stari???

Bore??? To je ono što mi je naraslo u nekoliko kobasa ispod sisa...ili ona viseća kesica ispod brade?

A neee...to je ono zbog čega mi kapak visi preko oka kao buldogu.

Bem mu miša...pa to ni Rowenta sa rezervarom ne bi opeglala, a kamo li malo mirisne svinjske masti u finoj kutijici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •