-
Zna li netko jesu li u Hervisu crocsice zbilja "oriđiđi" (inače, Hervis mi je katastrofa trgovina ali kod nas ima samo tamo crocsica)
Naime, kupili smo lani tamo crocsice pod "Crocs" za MM-a, curicu i sina (ja nisam jer ne znam kud bih ih nosila
), platili nemalo novca ali: đon se strašno brzo haba, isto tako i prednji dio gdje su prsti, malcu još nije noga narasla da mu budu taman a prednji dio se istanjio i pokidao da sam mu morala to izrezati, noga u njima me podsjeća na Šlepa iz "Auta"
. Curici smo kupili s naslikanom Hello Kitty (te su bile skuplje), nakon dva pranja mace su se skroz isprale, nakon nekog vremena i oni krokodili/logo sa strane.
Trebamo im kupiti nove pa me zanima je li to normalno ili ove nisu ok kvalitetom?
Inače, prije par godina smo klincu kupili sandalice slične crocsicama na ljetovanju u Šibeniku (isti materijal ali su bile gore uže, na ljepljenje čičkom, puuuno ljepši dizajn od crocsica), Skechers, odlična kvaliteta, nosio ih je 2 sezone a sada ih nosi curica (ali po kući, nema šanse u njima van jer su maskirno zelene sa Spidermanom
). Je li itko vidio takvih negdje za kupiti???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma