Ja imam za sebe takve, samo model "klompi", a ne sandala, iako je potplat isti. Uglavnoma, jako su udobne i za dulje šetanje, malo ljuljuškajuće u prvo vrijeme dok se ne navikneš, ali na ugodan naćin. Nakon par dana "Srasteš" s njima
Imam u boji espresso blue i prelijepe su.
Čizme mi imaju obje cure, starija ima Hello Kitty kao gumenjače, bez uloška, ali predobre su, tople, niš ne propuštaju, jako zadovoljni.
Mlađa ima i gumenjače, cotton candy boju, svijetlo roze, ali i prave zimske, model Nadia, te su u donjem djelu obične crocsice, a od gležnja gore su od brušene kože i krzna (umjetno oboje), iznutra u tabanici je pamučni uložak koji je moguće i vaditi, predobre.
Imamo još i obične na Hello Kitty klompe, za obje cure ljeti, mlađa dva različita modela tenisica Crocs za jesen i klompe-japanke sad za ljeto, a starija balerinke...moram li napominjati da jako volimo Crocs ?
Ja ih revno tražim na ebayju, američkom i nalazim na modele, lude, kojih kod nas nije ni bilo,a vjerojatno ni neće tako skoro.
Po ovim net dućanima što se oglašavaju čudnovati i nepoznati modeli povremeno naiđem na meni poznate, koje sam snimila na ebayju, ali tamo ih kupim znatno jeftinije. Samo treba biti uporan i često tražiti i gledati, ja kupujem i unaprijed, nove, nenošene.

Odgovori s citatom