Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
Jel ima netko ovakve, zanima me udobnost.
http://www.crocs.co.uk/crocs-skylar-...ear-crocs-tone
Ja imam za sebe takve, samo model "klompi", a ne sandala, iako je potplat isti. Uglavnoma, jako su udobne i za dulje šetanje, malo ljuljuškajuće u prvo vrijeme dok se ne navikneš, ali na ugodan naćin. Nakon par dana "Srasteš" s njima
Imam u boji espresso blue i prelijepe su.

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
jel netko kupio klincima njihove cizme za zimu? cine mi se super, ali tkocegaznati
Čizme mi imaju obje cure, starija ima Hello Kitty kao gumenjače, bez uloška, ali predobre su, tople, niš ne propuštaju, jako zadovoljni.
Mlađa ima i gumenjače, cotton candy boju, svijetlo roze, ali i prave zimske, model Nadia, te su u donjem djelu obične crocsice, a od gležnja gore su od brušene kože i krzna (umjetno oboje), iznutra u tabanici je pamučni uložak koji je moguće i vaditi, predobre.
Imamo još i obične na Hello Kitty klompe, za obje cure ljeti, mlađa dva različita modela tenisica Crocs za jesen i klompe-japanke sad za ljeto, a starija balerinke...moram li napominjati da jako volimo Crocs ?
Ja ih revno tražim na ebayju, američkom i nalazim na modele, lude, kojih kod nas nije ni bilo,a vjerojatno ni neće tako skoro.
Po ovim net dućanima što se oglašavaju čudnovati i nepoznati modeli povremeno naiđem na meni poznate, koje sam snimila na ebayju, ali tamo ih kupim znatno jeftinije. Samo treba biti uporan i često tražiti i gledati, ja kupujem i unaprijed, nove, nenošene.