Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zabrinuta

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Zabrinuta

Moj sin ima 4 godine i jučer smo primjetili da ima kvržicu veličine višnje na stražnjoj strani desnog koljena,na pregibu,ne boli ga na dodir,pa me zanima jeli itko imao slično iskustvo,trebam li se zabrinjavati?!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što bi napravila da si tu kvržicu otkrila na sebi?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Zabrinuta!

Pa planiram ja svakako otići kod doktora,čekam utorak da završe uskrsni praznici,zanimalo me samo dali je netko imao kakvo slično iskustvo,jer me to strašno muči,malo me hvata panika!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da te utješim. Moja kćer je imala kvržicu na zglobu stopala a sin moje prijateljice na identičnom mjestu kao tvoj, čak mislim da su imali baš 4 godine. Dijagnoza i njoj i njemu je bila higrom, tj bezopasna izraslina koja se samo apsorbira s vremenom. Bili smo kod pedijatrice koja mi je rekla isto to ali nisam imala mira pa smo otišli kod ortopeda na uzv koji je sve to potvrdio. Kvržica je stvarno nestala kroz pola godine/godinu. Svejedno odi kod dr nek pogleda

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Sanja

Budem otišla,čak ne mogu dočekati utorak da vidimo šta je to,no ipak puno hvala,malo ste me ipak utješili...nadam se da će sve biti u redu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •