Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Pretrage kod muške neplodnosti

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Pretrage kod muške neplodnosti

Što nakon loše dijagnoze spermiograma?

Uskoro idemo na razgovor za MPO u Rijeci. Trebalo bi tamo donijeti nekakve nalaze, ali mi za sada imamo samo 2 loša spermiograma (1 u PU i 2.kod njih).
    Naručili smo se na pregled kod urologa, a mislimo otići i na bakteriološke pretrage ejakulata i urina.

Gdje se to obavlja i kako?
    Mislim, nosi li se uzorak u mikrobiološki laboratorij ili se to obavlja drugdje pa oni šalju? Treba li se naručiti ili samo doći s uputnicom?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne znam, al mozda neke od odgovora nadjes u nasoj brosuri - samo klikni na [img=http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/]NEPLODNOST[/img]

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah
    zeznla sam link
    evo sad je bolje

Citiraj Mukica prvotno napisa
    ja ne znam, al mozda neke od odgovora nadjes u nasoj brosuri - samo klikni na NEPLODNOST

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

S uputnicom od doktora opće prakse dođete u Zavod za javno zdravstvo i tamo to obavite

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da se ne treba naručivati

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala vam cure...

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vjerojatno će urolog poslati TM na krvne pretrage radi provjere hormonskog statusa, a ako ga ne pošalje svakako nastojte to ispitati. I tu se može skrivati uzrok lošeg spermiograma. U svakom slučaju, sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Pandora i tebi.

A ja se nadam da će ga poslat na sve što treba... Ako ne, onda ću ja.
    Malo mi je bez veze kad "sama" uz pomoć foruma tražim šta sve treba obavit, ali liječnici pretrage uglavnom nastoje svesti na najmanju moguću mjeru, tj. na nulu. Onda izgleda ko da se praviš pametan... Ali to je ipak naš problem i moramo se borit da ga riješimo...
    Unatoč 2 loša spermiograma, nitko nam nije reko da napravimo nikakve dodatne pretrage. Jedino da ponovimo spermiogram za 3 mjeseca. A jako je loš - lošiji od prvog...

Tako smo mi odlučili sami ić kod urologa, usput provjerit ima li bubica u urinu i ejakulatu... Pa ćemo onda dalje...

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo ti moje iskustvo, mom dragom je bio loš spermiogram i dr. Vlastelić nas je uputio urologu i vaditi hormone,odmah smos se naručili u medico privatno i imali smo šta saznati našao mu je tumor testisa s metastazama na limfne čvorove...ne želim te strašit ali urologu bi bilo najbolje da odete on napravi ultrazvuk i dosta toga možete tako saznati...njemu je spermiogram bio loš zbog tumora!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sbonetic, jako mi je žao zbog ovoga... jel sada ok?

Ja sam veliki hipohondar, svega me strah... Zato smo se i naručili već kod urologa - čim smo vidjeli da nešto ne štima. I hormone i bakterije idemo kontrolirat prije nego nas je uopće dr. poslao.

Želim vam puno sreće... da što prije postanete roditelji i da se tm izliječi.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sada je super, samo mora svaka 2 mjeseca na kontrolu ali sada ima posljedice ne mogu prirodno ostati trudna ali evo drugi tjedan krećemo s pikanjem tako da je ta ružna bolest iza nas...nemoj paničarit to je moj slučaj ....samo idite kod urologa i on će najbolje reći šta i kako..mi smo ti išli privatno jer bi u KBC Rijeka čekali mjesec dana a privatno smo bili naručeni za 7 dana!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajde super!!!!!
    Nek ovo pikanje urodi ili čak s

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Lisa84 sretno i tebi da odmah riješite problem i da brzo dođete do svoje mrvice!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •