-
hello svima,
često znam prolistati po ovim stranicama kako bih bila smirenija. na siteu sam "UZV praćenje ovulacije", jer već oko 6 mj. idem po pregledima i ništa još od trudnoće. Meni su 32 a mm 33 godine. Njegov spermiogram u redu, meni ovulacija ok, ciklusi variraju od 28-32 dana a bilo je i kašnjenja od 10-tak dana što nije kod mene uobičajeno.
Slažem se sa izjavama romanaae, pokušavaš ne misliti o tome a onda ljudi oko mene imaju onaj čudan pogled "i? Jesi li trudna? Kad ćeš? A što čekate..? i sl. Užas! Nekima bih odgovorila: Ma čekala sam trenutak kad ćeš me to upitati i baš ćemo sada krenuti na bebi."
Jooj, želja mi je velika,mm isto i baš sada kada planiramo bebu, a sad baš neće. radimo na tome ima već skoro godinu dana. Moj dr. to nekako odugovlači, neznam zašto. Radili smo i "štopericu", tri puta i ništa. Moram priznati da je bilo i problema kod mm. Opterećen je s mislima zato što je dr. odredio kada trebamo imati odnos i onda nastane blokada. Vjerujte cure, za mene jako loše iskustvo i u ovih 5 god. što se znamo (brak2god.), nikad ga nisam vidjela takvog... razočaranog, u blokadi, ljut. Došlo mi je par puta u mislima da prestanemo ići po doktorima, ali godinu dana nema uspjeha s trudnoćom, pa tu je zasigurno neki problem, samo koji? Nisam radila HSG, kaže dr. da bi i to mogli, ali nikako me poslati. pripremio me da je zahvat malo neugodan, bolan, ali što ću... ako moram, onda moram. Idući tjedan dolazi mu u posjetu specijalist iz zg koji će me pregledati i viditi što dalje samnom. Idem privatno, a i novci su lagano pri kraju. Trenutno ne radim, pa me i to muči i previše razmišljam o svemu ovome.
na ovim stranicama vidim i većih problema kod parova, tako da mi je zbilja lakše a i dobro je čuti druga iskustva, te kako parovi to rješavaju.
Super su vijesti kod onih koji su uspjeli i to nakon duge izdržljivosti, pustih pregleda i ljekova, pa me to jednostavno tješi. Uspjet ćemo i mi!
Lip pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma