MM nema nikakvih problema ali zato su moji ciklusi Boze me sacuvaj. Tu se ne zna tko pije a tko placa! Jednom razmak 40 dana, pa onda 50 pa onda 2 mjeseca ne dobijem i tako, katastrofa. Pisem vam ovo zato sto sam trudna 33+3 i da vas pokusam ohrabriti. Ostala sam trudna nakon 10 mjeseci ali nismo bas imali neke odredjene razmake kad smo imali odnose. Iz razloga sto ja nisam mogla predvidjeti svoju ovulaciju. Ono sto je meni pomoglo je da sam u glavi malo stavila sa strane to opterecivanje trudnocom i onda nam je uspjelo. Jer i ja sam bila nervozna i vec mi je bilo dosta i sexa i svega jer grozan je osjecaj kad se prije, za vrijeme i nakon njega pitas je li bas danas onaj pravi dan, pa kad poslije lezis u ne znam kakvoj pozi pa se brines da li je nesto iscurilo van!! Dovoljan je samo jedan mali,mali spermic i to je to. A bude ih na milijune...A da ne kazem svaki negativni test trudnoce! Ma koma! Ja ne znam sta bih vam pametno rekla osim da se pokusate orijentirati na druge stvari u zivotu, mozda si nadjete nekakav novi hobi ili nesto sto ce odmaknuti vase misli sa zatrudnjivanja jer psiha je nevjerojatna kocnica u svemu! Evo, ja sam zivi dokaz! Zelim vam puno srece!!![]()