-
Laparaskopija u Dubrovniku
Molim vas ako netko zna kakvi su doktoru u Dubrovniku na Medarevu što se tiče obavljanja laparaskopskih zahvata? Koji je doktor dobar po tom pitanju i koliko se dugo leži u bolnici? Moj problem su začepljeni jajovodi pa razmišljam prije sljedećeg Icsi-a da možda probam vidit da li se šta popravit?
Thanks
-
Neznam ništa o doktorima u Dubrovniku ali ako radiš ICSI onda nema potrebe provjeravati prohodnost jajovoda.
-
Znaš što pošto mi se MM relativno popravio spermiogram dolazi u obzir inseminacija čak i prirodno.. mislila sam i to još napravit pa ko zna možda uspije šta i bez umjetne...nekako razmišljam o tome u zadnje...
A i ono MPO dr. mi je nabacio da možda nekad jajovodi mogu bit toksični pa ako su skroz loše kvalitete možda da ih dignem skroz...
-
nisam radila laparo u Gradu, već u Zg (i tada nemaš pravo na putne troškove), tako da ti ne znam kakvi su Dr. kod nas. Što se tiče same laparo. ništa strašno, u bolnici si jedno 3 dana, ostanu ti male rupice i to je to. Al što ti je već i Dodirko rekla, ne znam zašto bi ju radila kad ti ni Dr. nisu rekli da moraš.
-
Kad sam bila na razgovoru sa Veljkom u Slo, Maribor rekao mi je da je to moja odluka hoću li je radit ili ne, al da svakako nije loše napravit dijeganostičku da se pogleda stanje dole...
Da budem iskrena ja nekako se jednim djelom nadam da bi možda nako laparaskopije možda i imala neke šanse za prirodnu trudnoću ako bi mi uspjeli skinut priraslice sa jajovoda....
Neznam ali intezivno razmišljam o tome, da li da idem privatno u Cito ili tu u nas u Gradu ima dobrih ginekologa na Medarevu....nadam se da će se netko javit sa isktustvom!!!!
Hvala
-
Oprosti, ja sam tek sad vidjela ovo...
Definitivno Dr Miović
Kod njega je bila moja prijateljica i zapravo se jedini on malo više bavi problemom neplodnosti od naših ginekologa
-
Isto mi je i forumašica gugi savjetovala..a ja se sve raspitivam da nekako budem sigurna da je on ipak taj...jel mi možeš reć šta ti je bilo sa prijateljicom (u mene su oba jajovoda začepljena) ...
Malo me strah ..
-
Moja prijateljica ima endometriozu
Veće joj je par puta on radio laparoskopiju i sve je bilo u redu, međutim NJM ima užasan spermiogram pa nema pomoći bez potpomognute. Dogovorila je termin u Petrovoj za siječanj 2010 :shock: (nemaju ništa prije)
Anyway, dolazio je i neki ugledni prof.dr Neznamkoji i on je povezao i s njim za sljedeću laparoskopiju (imaju sad nešto napredniju i tehniku i aparaturu, al ne znam detalje, sorry) i dalje ide preko Zagreba.
U svakom slučaju, on je zaista tu jedini koji ne zazire od problema neplonosti, jedini se i bavi aktivnije tim, a za sve što on ne može pomoći, sredi za dalje, odnosno savjetuje ti točno što dalje raditi kome ići (npr u Zagreb) i ne samo to već i sam nazove tog svog kolegu doktora u ZG i dogovori termin, te objasni povijest bolesti i sve šta treba.
U svakom slučaju, ona mi govori sve naj naj o njemu
-
odlično...onda ću definitivno poć popričat s njime da možda napravim tu laparo kod njega...meni MM ima asteno...ali nije tako strašna ima šanse da prirodno mislim ...tako mi barem svi govore...
naravno kad bi mi barem uspjeli jedan jajovod očepit imala bi nadu neku
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma