-
UPLASENA
Drage moje, potreban mi je vas savet jer ne znam kome da se obratim. Suprug i ja smo saznali da sam trudna sa blizancima u 6-oj nedelji trudnoce. Na sledecem pregledu kod ginekologa nakon 3 nedelje, dakle u 9-oj nedelji, doktor je rekao da su u pitanju dvojajcani blizanci jer je navodno video na uzv-u neku membranu koja je razdvajala 2 fetusa. Prosle nedelje kada sam bila u 13-oj nedelji trudnoce sam imala zakazani tzv. combined test na kome sam dozivela sok. Doktor je rekao da su blizanci smesteni u jednoj placenti,ali da ne moze da mi kaze da li su jednojajcani ili dvojajcani blizanci, sto mi je itekako bilo cudno ,jer pominjanje jedne posteljice mi je ukazivalo na to da su u pitanju jednojajcani blizanci,ili??? Mozda gresim. Rekao je da su bebe ok,ali me je uplasilo to sto je rekao da je jedna beba malo veca od druge. Da li je to strasno, treba li da imam strah od toga da moze doci do blizanacke transfuzije? Za sledecu nedlju su mi opet zakazali uzv da urade neki biometrijski pregled...Non stop mi je muka i povracam. Ne znam ni to kad ce prestati. Molim vas za pomoc i savet vezano za to sto ne znamo koji blizanci su u pitanju i da li je to normalno da je jedan malo manji od drugog. Unapred zahvalna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma