moj sinko je spreman za skolu i jako se veseli, ali ja "kompliciram" jer zelim da bude sretan, zadovoljan i da mu skola ne bude tlaka.
po mjestu stanovanja spadamo u "davorin trstenjak" (prva 4 razreda u "pedagoskoj" a od 5-8 iza "filozofskog").
iz njegove grupe u vrticu samo jedno dijete zivi u kvartu i on ce ici u "tin ujevic" , drugi klinci iz grupe ce ici u druge skole tako da je mom J. jasno da ce u skoli upoznati nove frendove.
i "tin ujevic" i "julije klovic" su nam cca. 5 min od mjesta stanovanja tako da udaljenost od doma nije problem.
29.4. idemo kod prof. tanje sever, tj. prof. julije vlahinsky na testiranje i tek tada sam mislila zvati skolsku medicinu (ovisno koju skolu mi ona preporuci) i naruciti ga za sistematski i razgovor u skoli.
citajuci po netu i iz razgovora sa drugim mamama sam skuzila da su neki vec obavili sistematske i razgovore u skoli, neki su dobili pozive i sl, a mi nismo nista od toga jer ja jos ne znam u koju skolu da ga upisem jer cekam testiranje kod prof. vlahinsky.
ne znam nikoga tko bi mi iz prve ruke dao ikakve info o tim skolama, dok sam o "davorinu trstenjaku" cula vise negativnih nego pozitivnih stvari.
molim vas za pomoc i savjet.
hvala unaprijed.![]()