-
Lomovi kod djece
Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje vezano uz lomove. Da li netko zna kakav je to gips u boji i da li je bolji od onog uobičajenog?
-
Prebacila sam ovu temu na zdravlje djece.
Odgovor na pitanje ne znam točno.
Znam samo da postoje neki plastični gipsevi koji se plaćaju, a može se s njima kupati i tuširati.
-
gips je plastični, može se močiti i lakši je od običnog
ja sam mališi kad je slomio nogu na kraju odustala od toga jer sam nakon 2 sata čekanja na hitnoj morala ići do apoteke (a bilo je 19.30), s mališom na rukama i vratiti se u klaićevu i opet čekati red
na kraju je završio s običnim, za kupanje sam stavljala vrećicu preko i sve je bilo ok
-
Jel netko zna kako funkcionira kupanje s tim plastičnim gipsom. Ok, smije se s njim u vodu, to mi je jasno, ali tata je imao takav gips na nozi, budući da gips prijanja dosta čvrsto uz nogu nije mi jasno kako se noga posuši od te vode. Znači, uđeš u vodu s gipsom i onda imaš mokru nogu preko koje je gips. Što onda? Čekaš da se ocijedi, kad se posuši? Dok bi ja čekala da se noga osuši, mislim da bih dobila 5 x upalu mjehura. Ili što ako se kupaš u moru, ne vjerujem da možeš baš svu sol isprati, pa ona lagano grize, grize,... Evo, ako netko ima iskustva s tim gipsom, neka mi pojasni. (Tata je na kraju stavljao vrečicu na plastični gips, pa se tuširao, isto mu nije bilo jasno kako se to sve skupa suši.
)
-
Moja nećakinja je lani slomila nogu i imala taj plastićni gips. Koliko znam i ona je držala nogu van vode tako da nemam iskustva sa mogrim gipsom. Ni ja ne kužim kako se to suši.
-
Podižem.
Ima li tko iskustva s kupanjem u moru? Malac treba staviti gips na ruku. Doktor je otklonio mogućnost kupanja s plastičnim gipsom, a čujem da ima suprotnih iskustava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma