Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Lomovi kod djece

Ivankica

Početno Lomovi kod djece

Pozdrav svima.
    Imam jedno pitanje vezano uz lomove. Da li netko zna kakav je to gips u boji i da li je bolji od onog uobičajenog?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prebacila sam ovu temu na zdravlje djece.

Odgovor na pitanje ne znam točno.
    Znam samo da postoje neki plastični gipsevi koji se plaćaju, a može se s njima kupati i tuširati.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

gips je plastični, može se močiti i lakši je od običnog

ja sam mališi kad je slomio nogu na kraju odustala od toga jer sam nakon 2 sata čekanja na hitnoj morala ići do apoteke (a bilo je 19.30), s mališom na rukama i vratiti se u klaićevu i opet čekati red

na kraju je završio s običnim, za kupanje sam stavljala vrećicu preko i sve je bilo ok

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel netko zna kako funkcionira kupanje s tim plastičnim gipsom. Ok, smije se s njim u vodu, to mi je jasno, ali tata je imao takav gips na nozi, budući da gips prijanja dosta čvrsto uz nogu nije mi jasno kako se noga posuši od te vode. Znači, uđeš u vodu s gipsom i onda imaš mokru nogu preko koje je gips. Što onda? Čekaš da se ocijedi, kad se posuši? Dok bi ja čekala da se noga osuši, mislim da bih dobila 5 x upalu mjehura. Ili što ako se kupaš u moru, ne vjerujem da možeš baš svu sol isprati, pa ona lagano grize, grize,... Evo, ako netko ima iskustva s tim gipsom, neka mi pojasni. (Tata je na kraju stavljao vrečicu na plastični gips, pa se tuširao, isto mu nije bilo jasno kako se to sve skupa suši. )

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja nećakinja je lani slomila nogu i imala taj plastićni gips. Koliko znam i ona je držala nogu van vode tako da nemam iskustva sa mogrim gipsom. Ni ja ne kužim kako se to suši.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Podižem.

Ima li tko iskustva s kupanjem u moru? Malac treba staviti gips na ruku. Doktor je otklonio mogućnost kupanja s plastičnim gipsom, a čujem da ima suprotnih iskustava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •