ovo će se vjerojatno protumačiti kao chat zato se odmah ispričavam ali čini mi se važnim nešto naglasiti, a to je da bi MM bi sigurno odradio ovo sve kao i ja. i zato ga pokazao je više puta spremnost na žrtvu.
u ovim našim postupcima on sudjeluje toliko koliko mu ja nesvjesno dopustim jer čini mi se da smo mi dosta skolne naglašavati svoju važniju požtrvovniju ulogu u ovome, a njihovu totalno marginalizirati. naravno da ne može uzimati hormone, ali otišao je na onu suvišnu operaciju varicocela, popio je bioastine, trči redovito (navodno i to pozitivno utječe na spermiogram, ali i da jednom može bebeka naučiti bicikl voziti ), preseli u drugu sobu kad je bolestan da me ne zarazi, vozi me kad sam pod hormonima, čisti i sprema i kupuje i pegla i sve (osim kuhanja) što može učini da uspijemo. i kad ide dati spermiogram uvijek kaže da je to najmanje što može za nas učiniti.

jedan od mojih prvih postova je bio u ich formi, nakon čega se MM ulogirao i tužno komentirao da je mislio da dvoje sudjeluje u ovome. onda sam skužila da sam ga zbilja nesvjesno izbacila.