Nisam nigdje našla o toj temi pa otvaram...Zanima me kada se dobije uputnica za porod ili kako se to već zove,mislim u kojem tjednu trudnoće?
Nisam nigdje našla o toj temi pa otvaram...Zanima me kada se dobije uputnica za porod ili kako se to već zove,mislim u kojem tjednu trudnoće?
Obično na zadnjem pregledu kod ginekologa oko 39 tjedna. AKo porod krene ranije uputnica se u rodilište donosi naknadno (npr. muž)
Hvala baš me je to i zanimalo,što ako rodim prije.Znači onda uputnicu donese muž.
ja nisam ni dobila uputnicu niti ju je kasnije ko donosio. napisali su je oni u bolnici.
Čudno..ja sam svoju bila zaboravila doma i morala sam ju donjeti nakon što sam izašla.Meni je zadnji mj dala uputnicu..Nina20 prvotno napisa
Ja sam rodila u bolnici bez uputnice. Nitko je nije tražio, a niti spominjao.
U Vž ako dođeš bez uputnice, plaćaš dane u bolnici..laura29 prvotno napisa
Isto tako, dva puta.laura29 prvotno napisa
hm, nikad cula da treba uputnica, pa to je uglavnom " hitan " prijem za koji ne treba uputnica. jedino valjda ak dođes na planirani carski u bolnicu.
Baš nigdje?vindira prvotno napisa
![]()
Evo, nekoliko stranica dalje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=72846
Ja sam imala uputnicu koju sam na kraju zaboravila dati, nitko me nije tražio i jednostavno mi je promaklo. Valjda mi ne bude negdje za 10 godina stigao račun. :/![]()
meni su na SD prije 8 godina izgubili uputnicu i govorili nešto u stilu da ću morati platiti, ali su ju na kraju našli
Ja sam taj dan bila ujutro na kontroli u trudničkoj ambulanti s uputnicom za pregled , kasnjije mi je puknuo vodenjak i došla natrag u bolnicu i primili me bez uputnice i nitko poslje nije ništa tražio.