Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 68 od 68

Tema: Smiju li to raditi

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U danasnje vrijeme svakom pametnom je stalo da se po forumima pise dobro o njima, ne vrijede danas one klasicne novinske, televijske i radijske reklame ko nekoc, danas puno ljudi kad trazi neku ulugu i proizvod "konzultira" internet, a time i internetske forume prije nego se za nesto odluci. Prema tome, normalno da su se pokrenuli! I neka su!

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ziiiiiiiiiiiiiiibba................????
    nemoj nas držati u neizvjesnosti

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    ajd ti nama na tom forumu reci kad ides na sastanak. i javi nam obavezno tu na tom forumu sta je bilo.
    X

A vrtiću i tome što se majka poziva na razgovor radi toga što je pitala za savjet na forumu JE NA SRAMOTU VRTIĆA!!! A ne poziva je se na razgovor da se razriješi i IZVINE za ponašanje svojih zaposlenika!

Ccccccccc vrtiću, vrtiću!

Zibba, ti se nama javi... očekujemo vijesti...

Hm, znači prate forum i zanima ih mišljenje roditelja, to je pohvalno
    Pohvalno je ukoliko se zapitaju nad napisanim i pokušaju uvidjeti roditeljski stav i viđenje vrtića, a ne da bi se zataškalo sve moguće negativno...
    Eto...čekamo Zibbu, možda i bude pozitivno, a samo naglabamo da je negativno!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    A vrtiću i tome što se majka poziva na razgovor radi toga što je pitala za savjet na forumu JE NA SRAMOTU VRTIĆA!!! A ne poziva je se na razgovor da se razriješi i IZVINE za ponašanje svojih zaposlenika!
    X

Svatko ima pravo napisati što misli, nisam znala da je zabranjeno. uostalom nigdje ne piše puno ime i prezime tete niti naziv vrtića.
    A ovo da netko iz vrtića visi na forumu, baš se prepoznao u Zippinoj priči i onda ju poziva na red...to mi je SF.
    Mislim, ja bih otišla - ako ništa drugo, barem da ispucam višak energije (i frustraciju) urlajući na njih.

..oni su pogriješili, tužit ćeš ih ako se ponovi, dat u novine, što ti sada prijete, teta je nesposobna....ja bi vjerojatno sve to sasula (na malo ružniji način) - što naravno ne znači da preporučujem vikanje kao rješenje, samo kažem kako bih osobno reagirala

a da ne spominjem da bih oprala i svekrvu da se umješa

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zibbaaaaa, što se događa?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima li novosti :?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    ima li novosti :?
    To sam i ja dosla vidjet...

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma razgovor je bio tek danas s obzirom da sam prošli tjedan radila ujutro i nisam imala kada otići. Došla sam cca 15 min ranije ( bolesna sam na kašnjenje) i lijepo pokucala na vrata ravnateljici. Mislila sam da ćemo razgovarati same,kada je ona otišla po ostatak društva i na momenat sam pomislila da mi je došao kraj. Uz ravnateljicu su razgovoru prisustvovale i dvije psihologice, te dvije medicinske sestre. Sveukupno nas je bilo 6 i ja sam pomislila da kako je krenulo kada su počeli ulaziti, kako nećemo niti svi stati za onaj stol iako je ogroman.
    Prvo smo krenuli od rasprave aktualnog problema, tj pogreške tete ( ajme nekoliko puta sam ispravljana da nije teta nego odgojiteljica, ali šta ja mogu kada su mi cijeli život bile tete i takve će i ostati- po meni to nema neko krivo značenje da se ne bi smjelo koristiti u razgovoru). Jednoglasno smo se složili da je teta pogriješila i da to nikako nije smjela napraviti, teta je upozorena na postupke i da mora više paziti što radi te da mora u svemu slijediti propisanu proceduru. Dobila sam isprike u ime vrtića i da se više neće ponoviti slični incidenti, ali da u svakom slučaju prvo se javim ravnateljici sa svakim problemom koji se pojavi.
    Zatim smo prešli na temu rada vrtića tokom ljeta i meni još uvijek nije jasno da se u dva naselja od kojih jedno ima preko 3000 kuća ( da u svakoj živi samo dvoje ljudi, a žive u nekima i po 7 osoba naviše) nema potrebe da vrtić u ljetnim mjesecima ipak bude u mjestu stanovanja a ne u centralnom vrtiću u VG. I to mi nikada neće biti jasno, pa zar svi roditelji imaju po dva mj godišnjeg ili idu svaki posebno na godišnji, ili svi imaju baka servis koji ćuva kikiće? Ali ispostavilo se da tokom ljeta nema dovoljno djece koja bi formirala grupu tu blizu. OK, nikada mi neće biti ali očito sam ja po tom pitanju u krivim vodama.
    Zatim smo pretresali temu izleta i ja kao takva nisam za to da se ukinu izleti, niti najmanje, ali destinacija kao što je Trakošćan za tu dječicu mi nikako nije legla i vjerojatno nikada neće. Ipak je tu i ono jezero i šuma, i makar se djecu pazi puno više nego obično, ali ipak se na samu pomisao ježim i sva protrnem. Po meni bi bolje destinacije bila ova eko imanja na kojima djeca mogu upoznati domaće životinje, vidjeti konje, koze, kravice, kuniće, kokice i sl.
    Bilo je i rasprave o konjuktivitisu na kojeg je pala sumnja kada jer D već neko vrijeme ima povremeno krvave oči ( ma trlja lice i oči grozno zmazanim rukama i ne znam više kako da ju spriječim). Dr je rekla da nema straha da bi bio konjuktivitis,a ne izgleda joj ni na alergiju. Pratiti ćemo neko vrijeme pa vidjeti što je u pitanju.
    Dakle sve u svemu ja sam zadovoljna razgovorom i nije bilo tako strašno kako se činilo na početku kada ih se toliko skupilo. Ravnateljica je divna i strpljiva žena kojoj nije teško objasniti stavove, ali i ona zna prenjeti svoje drugima.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam tek sad počela pratiti ovu temu i šokirana sam svime što ste napisale i ne mogu vjerovati da se takve stvari događaju . Neću puno govorit , samo ću reć SVAŠTA !!!!!!!!!!!!

Drago mi je da je bar taj razgovor prošao u redu i da im sada vjerojatno neće nikad više pasti na pamet takvo nešto i da će malo bolje slušati prijedloge mama , a ne ignorirati ih kao i dosad .

Super što si tako reagirala , sad im zaprijeti forumom kad god ti ne budu išli u susret he he he

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bravo zibba! :D

Eto, tako treba postupiti svaki roditelj a ne zatvarati oci pred problemom.
    Bas mi je drago da prica ima sretan kraj i dase sve rijesilo ljudski, bez puno natezanja, svada i prepirki.
    Jos jednom, bravo zibba!!

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

za zibbu

i za vrtić (poglavito ravnateljicu) za racionalno rješavanje problema

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

drago mi je da ste riješili problem :D , mada moram priznati da dobijem ospice od ispravljanja tipa:nije teta nego odgajatelj, nije komunalac nego komunalni inspektor, nije bobi nego kontakt policajac itd.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

prvo zgrozena sam svim ovim postupcima te tete ja bi reagirala ODMAH a ta voznja autom po dvoristu pa haloooo,neznam di joj pamet ...

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Ja sam zgrozena s tim da ti nisi nazvala u vrtic, rekla da ces kasniti i objasnila situaciju.

Teta ima svoj zivot. Ne odobravam sto je napravila, al mozda je imala isplanirano nesto neodgodivo bas kao i ti - ili je mozda ona svoju djecu iz vrtica trebala pobrati... ili kaj ja znam.

Nije postupila u redu, ali nisi ni ti. Red je da nazoves u vrtic i kazes da ces kasniti.
    ovo sto si napisala je bio napad BEZVEZE cemu javljati ako vrtic radi do 17h i do 17h teta sa djecom MORA biti u sobi ili dvoristu (u vrticu a ne izvan)...

I tako ja nju pitam što seto dogodilo dotičnog dana, jer sam tek prije dva dana saznala za stvar i ona meni da što mi nije D. rekla da povremeno nju i još jednog dečka tako zna provozati po dvorištu vrtića. . Ma zbilja zgodna zabava za djecu koja zadnja ostanu u vrtiću. Kao klinci ju mole i ona ne može ne pristati.
    :shock: :shock: :shock:
    kada ti je to rekla istog toga trena si se trebala pokupiti ravnatelju/ravnateljici,pedagogu...bilo kome...
    ...tu ti je mozda bila i najveca pogreska sto to nisi ucinila...

Nećete vjerovati što se danas dogodilo. Nazvali me iz uprave vrtića da dođem na sastanak ( ajme nakon hrpe mailova koji sam slala i vrtići u poglavarstvu u VG-u zbog problema s nekim stvarima koje mi se nikako ne sviđaju u radu vrtića, napokon neka reakcija) te da izaberem dan i vrijeme kada mogu doći. Navedeni razlog za sastanak je nešto što sam napisala na " nekom forumu". Ne to što sam imala razgovor s tetom i navedeni incident, nego moje pisanje na forumu. Više ne znam što da mislim, ali vjerujem da će biti zabavno i da ću napokon doći na svoje i uspjeti reći što treba i što mislim.
    sta je ova drzava poludjela ???
    pa vise se ni pisat nesmije...
    ...samo ti odi na sastanak i sve im reci a ako nebudu nista poduzeli ti se obrati svima kojima mozes da teta bude kaznjena...
    ...zamisli da se nesto nedaj boze tako djeci desi,ostavis dijete u vrticu na sigurnom a dijete ti dozivi sudar..
    ma joj grozno,kako sam ljuta sada...ja bi u tvojoj situaciji nemas pojma koju frku napravila...

DRZI MI SE...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

JOJJJJJJJJJJJJJJJ....

toliko sam se naljutila da nisam ni skuzila da ima jos jedna strana...

ajde drago mi je sto se uspijelo rijesiti sve...

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sad i ja, kad je sve gotovo, ali meni u ovoj priči nešto nikako nije jasno. Kako je moguće da te vrtić službeno zove na razgovor, navodeći kao razlog nešto što si kao anonimka pisala na forumu? Kako oni uopće znaju kome uputiti poziv? Pa sve da se u stvarnom životu i zoveš Zibba Zibbić. Možda sam nešto propustila, ali ne sviđa mi se to nikako.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Ms. Mar prvotno napisa
    Sad i ja, kad je sve gotovo, ali meni u ovoj priči nešto nikako nije jasno. Kako je moguće da te vrtić službeno zove na razgovor, navodeći kao razlog nešto što si kao anonimka pisala na forumu? Kako oni uopće znaju kome uputiti poziv? Pa sve da se u stvarnom životu i zoveš Zibba Zibbić. Možda sam nešto propustila, ali ne sviđa mi se to nikako.
    VIDIS ZANIMLJIVO PITANJE... :? :? :?

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa konkretno u ovom slučaju, dovoljno je da netko od njih prati ovaj forum. Što je svakako pozitivno.
    Radi se o maloj podružnici vrtića u malom mjestašcu gdje se svi znaju, pa nije teško pretpostaviti - nije to nikakva misterija 8)

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Imaš pravo, nije misteriozno. Ali to što je sazvan službeni sastanak, a kao razlog navedeno nešto što je Zibba kao anonimka pisala na forumu, po meni je prilično neprofesionalno i nepristojno. Na stranu to što je sve prošlo u pozitivnom ozračju i sl. To je ok, ali nema veze s ovim što je meni zapelo za oko.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •