-
na porodiljnom i opet trudna
Imam jedno malo pitanje i nadam se da mi netko od vas može pomoći. znam da ima već puno slićnih tema ali nigdje nisam nasla pravi odgovor za svoj problem. radi se o sljedećem.
trenutno sam na porodiljnom i istjeće mi za mjesec i pol dana, onda ce mi sin navrsiti godinu dana. ostala sam opet trudna i sad sam u 12.tjednu trudnoče. zanima me iznos koji bi dobila ako sada sa porodiljnog odem na komplikacije trudnoce (bolovanje).
zanima me koju osnovicu ce hzzo obracunavati za bolovanje posto sam kod prve trudnoće isto išla na bolovanje pa onda na porodiljni. dali dobivam sada neki minimalac posto nisam radila ili ce mi obraćunavati po prosjeku plaće od prošlog puta (vremenski period prije bolovanja)????
radila sam prije prve trudnoce vise od 24 mjeseca bez prekida. dali ce me obracunavati taj prosjek place ili gledaju sada vremenski period porodiljnog pa ce mi prosjek ispasti manji? ako mi ispada manje koliko dugo bi trebala sada raditi da mi bude opet puna plaća za vrijeme bolovanja i porodiljnog. 3 ili 6 mjeseci???
-
koliko sam uspila samda szanati na forumu kada bi isla sa porodiljnog na komplikacije trudnoce morala bi prvo 3 mjeseca raditi jer bi inace dobila minimalac. jedino bi mi se dalje puni iznos placao ako bi sa porodiljnog na porodiljni isla.
dali mi to moze itko potvrditi??
-
koliko sam uspila sada na forumu saznati kada bi isla sa porodiljnog na komplikacije trudnoce morala bi prvo 3 mjeseca raditi jer bi inace dobila minimalac. jedino bi mi se dalje puni iznos placao ako bi sa porodiljnog direktno isla na porodiljni.
dali mi to moze itko potvrditi?? :?
-
To je na žalost upravo tako!
Evo ti još jedan link na kojem imaš konkretnije odgovore:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=75065
-
hvala puno na informacija
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove