Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Prirodno uklanjanje menstruacije - vježba Jelen...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

abonjeko,
    mene je cijelo to iskustvo toliko opeklo da sad pušem i na hladno...
    sve te istočne duhovne tehnike zahtjevaju vrlo stručno vodstvo, odnosno, ne možeš baš biti sam svoj majstor, a nekako sam mišljenja da je kod nas takvih malo...kad vidim kod kog moja frendica ide na kabalu neki klinjo od 25 godina (kažem klinjo jer ja imam 26 ), mislim da je malo premlad da bi "podučavao" kabalu, pa taman da ga je sam Jahve pomazao, ni Isus nije propovjedao prije 30-te
    Nastranu kabala, i taj klinjo, moje najveće razočarenje u cijelom tom svijetu "duhovnosti" je moja pretpostavka (koja se pokazala pogrešnom) da su "učitelji" uzori po difoltu, odnosno, da su samim svojim zvanjem učitelja dostigli određen stupanj produhovljenosti, ne baš nirvanu, al dovoljno da mogu biti učitelji. Al kad se kao "duhovni stimulansi" koriste opijati pa šta reći?
    Žao mi je, jer mi je sve to bilo jako interesantno i nekako inkliniram tom duhovnom svijetu, al sad, opečena lošim mentorstvom, doslovno zazirem od cijele priče.
    Ne kažem da nema dobrih mentora, ali kako znati? Osobno mi je područje duhovnosti osjetljivije od, kakodakažem, tjelesnosti - frustracije od neljubaznog ginekologa lakše riješim nego frustracije od lošeg duhovnog mentora. Osobito kad se duhovnost dotiče seksualnosti.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    Ne kažem da nema dobrih mentora, ali kako znati?
    Apsolutno razumijem.... a na ovo pitanje odgovor je jednostavan...kada naiđe pravi učitelj(ca)- ti ćeš to osjetiti upravo zato jer ti je duhovna strana osvještenija i osjetljivija....

Inače, u tom peridou čekanja najviše što možeš učiniti je obrazovati se, čitati i usmjeravati se prema onomu čemu težiš (filtrirati duhovne "doktrine")

"učitelji" sami po sebi su "viša" klasa..(kasta) koja je često samoprozvana,,,ali takvih će biti sve više u ovom simuliranom dobu recesije...jer svi bi "kruha bez motike" :/ ... mene osobno ne odbijaju godine, mene kod kvazi duhovnih učitelja odbija količina ega...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    mene kod kvazi duhovnih učitelja odbija količina ega...
    oh, kako te razumijem
    upravo to je jedan od razloga zbog kojih nekako sumnjam da ću se ikad više prepustiti nekome na taj način.
    Ja sam u svoju učiteljicu imala apsolutno povjerenje, prepustila sam joj se, i zbilja se smatram dobrim materijalom jer se dam oblikovati, na kraju sam imala osjećaj da sam izmanipulirana i iskorištena, baš zbog tog narušenog povjerenja.
    Kasnije kad bih razmišljala o svemu tome, nekako se nametao dojam da je ona cijelo vrijeme bila (kako će ovo zvučati banalno) ljubomorna na mene, jer je u konačnici moj život bio "sređeniji" od njenog, na kraju kao da je ona "bolesna" mene "zdravu" liječila.
    Povjerenje između mentora i učenika je po meni vrlo bitan dio duhovnog razvoja, a kao što sama kažeš, takvih samoprozvanih "učitelja" će biti sve više i više. Znam da nije tema, al morala sam svoje iskustvo elaborirati

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Koristili smo vezbu jelen.
    Na osnovu dugogodisnjeg iskustva supruge (a i mog u vezbi za muskarce) mogu da kazem da je sve kako je postovani doktor Chang rekao za vezbu tacno.
    Zbog zivotnog doba u kome se nalazimo - blizu 60 godina nemamo iskustvo u vracanju na "prirodne tokove"

Odustali smo od opisanih taoistickih metoda pranja. Verovatno su istorijske . Sada civilizacija ima tus i toplu vodu, sapun, i u praksi su se pokazali dovoljni.
    Par puta nedeljno tusem sa mlakom vodom ispiranje vagine.

franciska

Početno

S obzirom da već duže vrijeme prakticiram viježbu jelen i sukladno tome imam neke rezultate, željela bi postaviti neka praktična pitanja nekome tko u tome ima više iskustva. Ako bi Vaša supruga bila voljna odgovoriti mi, bila bih joj zahvalna.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

o što se nasmija

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj franciska prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da već duže vrijeme prakticiram viježbu jelen i sukladno tome imam neke rezultate, željela bi postaviti neka praktična pitanja nekome tko u tome ima više iskustva. Ako bi Vaša supruga bila voljna odgovoriti mi, bila bih joj zahvalna.
    Rado ce odgovoriti.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mmmm cure pročitajte točno kako se vježba izvodi... Meni ovo zvuči hmmmm sexy

http://www.intimatemedicine.com.hr/s...arnje-orgazme/

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako ne bi bilo sexy kad ti partner treba stisnuti 12 točki na klitorisu

p.s. kako se to točno izvodi?
    jer klitoris nije baš veliki a 12 točki je puno, logično mi je da se pritisak radi prstima ali što ako partner stisne 2 točke odjednom (debeli prsti) ?
    ili se koristi neko pomagalo? penkalo, možda?

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Grudi može masirati i vaš partner, dok mu ud statično stoji u vašoj vagini.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

E i ja sam se sad nasmijala!
    Tantrički seks mi se čini sjajan, no budem sretna i kad se normalno poseksamo, a da se seronjica u međuvremenu ne probudi.
    Oprostite, bilo je OT.

Abonejko, jesi li uspjela s vježbom? Imaš li mengu?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ne bi bilo sexy kad ti partner treba stisnuti 12 točki na klitorisu

p.s. kako se to točno izvodi?
    jer klitoris nije baš veliki a 12 točki je puno, logično mi je da se pritisak radi prstima ali što ako partner stisne 2 točke odjednom (debeli prsti) ?
    ili se koristi neko pomagalo? penkalo, možda?
    ee to ti FAKAT neznam, nisam probala.... još

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni je ovo SF, a i čini se jako komplicirano

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam odvalila na Snjeskino penkalo!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovo SF, a i čini se jako komplicirano
    Pa nije bas lako, negde na nivou polaganja ispita za voznju putnickog automobila.
    Ali civilizacija ne opravdava takva ulaganja u licnu i porodicnu srecu.
    Evo malog poklona nosiocima klitorisa. (Mislim da sam malo ljubomoran)
    Postoji u jogi pojam pod nazivom "tajna gornje usne"
    Kod zena postoji nerv ili energetski put od donjeg vrha gornje usne, pa nagore, preko gornjeg dela usne supljine ,preko zadnjeg dela vrata, pa posle vrata izlazi na prednji deo grudi u nivou timusa , pa nanize preko celog stomaka do klitorisa. Put se otvara tako sto se vrh gornje usne mazi jezikom i prati stvoreni osecaj navedenim putem.
    Ne pratim previse savremene tokove , pa se izvinjavam ako je gornje opstepoznato i mnogo puta ponovljeno.
    U svakom slucaju to je jedan od mnostva unutrasnjih puteva, a svi se upoznaju na slican, jednostavan nacin .

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

franciska ,
    za pitanja van tekuce teme , mozete se obratiti na laseky@gmail.com .

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •