Hm... ne znam točno gdje bih ovu temu, pa ću ovdje.
Navečer sam jako umorna, ali ne znam koliko je to realan umor brige oko dvoje male djece, kuće i svega ostaloga, a koliko ima utjecaja zdravlje, stanje zdravlja kao takvog. Neki nalazi krvi mi nisu okej, pa je možda zbog toga, ne znam.
Eto, pa da vidim kako stojim u odnosu na ostatak forumske populacije koja sa mnom više-manje dijeli to roditeljstvo male djece
Ja sam umorna ko pas negdje od sedam navečer, i mirno mogu odmah i zaspati - ako netko drugi odradi sve ono što treba, nekad i legnem u osam, i spavam k'o beba do sedam drugog jutra (kad me budi sin, inače bih valjda i produljila do osam) - inače se dižem u šest ujutro, ili malo poslije, ali zadnje vrijeme jednostavno nisam u stanju. U devet već vidim bele miševe, i jedva čekam da djeca legnu, pa onda kunjam uz film ili knjigu ili muža ili sve skupa zajedno negdje do deset-jedanaest, kada puzeći idem leć. Nekako nisam baš fit... Ali sve to poslije devet za mene je ajmo reć napor, i da nije tog muža išla bih spavati s djecom. I tako stalno.
Kako je vama? Jel mene stvarno pere neki zdravstveni problem, ili i druge mame imaju kokošije sljepilo.
Inače, imam dijete od pet, dijete od dvije godine, veliku kuću, vrt i muža koji radi cijele dane. I zero pomoći sa strane.
Lastane, što mi je?