hej curke zanim me da li netko zna kako ublažiti bolno nicanje zubica? moja beba ima 9 mj i jako pati1 hvala
hej curke zanim me da li netko zna kako ublažiti bolno nicanje zubica? moja beba ima 9 mj i jako pati1 hvala
Mi smo probali svašta, pa evo izvještaja.
Curka je jako malo patila, kad bi kriknula, namazala sam calgelom i brzo se umirila.
Maleni se još uvijek mući, a počelo je sa 6 mjeseci, obično i kuri preko 38, calgel je slabo djelovao, a dentinox i miradent su male bebe (uopće ne djeluju). Otkada na vratu nosi ogrlicu od jantara ne plaće više, nema temperature, a kužim da ga zubi muće kad rukice gura u usta, stalno traži dudu i slini. Tak da mu ogrlicu više ne skidam !
Čula sam od mnogo mama da je ta ogrlica super,meni je žao kaj je mi nismo kupili kad su nam rasli zubeki
ja sam o toj jantarnoj ogrlici cula dosta podvojena misljenja - nekima je pomagala, nekima bas i ne (al tako je sa svime).
nama je calgel malo pomagao (iako kad krenu suze, nista ih ne moze zaustaviti, pogotovo po noci :/ )
htjela sam i ja kupiti jantarnu ogrlicu, ali me MM odgovorio - imala sam nekoliko propalih investiranja u to vrijeme pa mi jednostavno nije dao pare da kupim![]()
probaj sa svime sto je na trzistu, mozda nesto upali...
gdje ima za kupit i koja im je cjena otprilike? ovoj starijoj calgel isto nije bas pomogao :?
Ako pitaš za ogrlicu, u Rozi Stepu na Kvatriću, oko 80 kn.zloćko prvotno napisa
jantarna ogrlica i homeopatske kuglice Camomilla 15X.
kako se koriste te kuglice i ca li se ogrlica mora nositi non-stop ili treba određena pauza?
Ogrlica se mora nositi stalno, a mozes ju kupiti u Brodu u SuperNova shoping centru, u ljekarni na katu.zloćko prvotno napisa
a ove kuglice? DA LI NETKO ZNA NESTO VIŠE O NJIMA?
homeopatski pripravak chamomilla 15x ima za kupiti u svakoj ljekarni, ublažava tegobe rasta zubića. kuglice se ne smiju dirati prstima niti metalom. 3 puta dnevno otopiti po 3 kuglice ispod jezika. ja ih obično stavim da se otope u običnoj šprici od 2ml u jako malo vode i tako mu ih dam. 10 min prije i poslije uzimanja ne smije se ništa jesti niti piti, a također i mentol smanjuje djelovanje. uglavnom, nama su pomogle!
nama pomaze dentinox u kombinaciji s ohladjenim dudama i grickalicama.
samo sto mu se u zadnje vrijeme pojavilo nekakvo crvenilo oko usta. neki kazu da zato jer jako slini, a ja se bojim da nije od dentinoxa, ne znam jel da ga izbacim, bez njega neutjesno place nekad i cijelu noc.
ja sam danas kupila ogrlicu od jantara pa cemo pokusati sa njom,cula sam pricala sam u ljekarni sa gos farm i objasnila mi je da homeopatske kuglice jako pomažu a nemaju nuspojave pa probaj sa njima kostaju oko 65 kuna a ogrlica je od 80 do 100 kn kako u kojoj ljekarni!![]()
Nama je isto homeopatska chamomila pomogla. :D :D :D
ČINI MI SE DA OVA OGRLICA KOD NAS BAŠ NEMA EFEKTA ON I DALJE SLINI I CVILI I NERVOZAN JE PO NOCI NECE DA SPAVA POKUŠAT ĆU I JA SA HOMEOPATSKIM KUGLICAMA VALD ĆE MU NEŠTO POMOĆI