Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: bolno nicanje zubica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno bolno nicanje zubica

hej curke zanim me da li netko zna kako ublažiti bolno nicanje zubica? moja beba ima 9 mj i jako pati1 hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo probali svašta, pa evo izvještaja.

Curka je jako malo patila, kad bi kriknula, namazala sam calgelom i brzo se umirila.
    Maleni se još uvijek mući, a počelo je sa 6 mjeseci, obično i kuri preko 38, calgel je slabo djelovao, a dentinox i miradent su male bebe (uopće ne djeluju). Otkada na vratu nosi ogrlicu od jantara ne plaće više, nema temperature, a kužim da ga zubi muće kad rukice gura u usta, stalno traži dudu i slini. Tak da mu ogrlicu više ne skidam !

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Čula sam od mnogo mama da je ta ogrlica super,meni je žao kaj je mi nismo kupili kad su nam rasli zubeki

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam o toj jantarnoj ogrlici cula dosta podvojena misljenja - nekima je pomagala, nekima bas i ne (al tako je sa svime).

nama je calgel malo pomagao (iako kad krenu suze, nista ih ne moze zaustaviti, pogotovo po noci :/ )

htjela sam i ja kupiti jantarnu ogrlicu, ali me MM odgovorio - imala sam nekoliko propalih investiranja u to vrijeme pa mi jednostavno nije dao pare da kupim

probaj sa svime sto je na trzistu, mozda nesto upali...

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

gdje ima za kupit i koja im je cjena otprilike? ovoj starijoj calgel isto nije bas pomogao :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zloćko prvotno napisa
    gdje ima za kupit i koja im je cjena otprilike? ovoj starijoj calgel isto nije bas pomogao :?
    Ako pitaš za ogrlicu, u Rozi Stepu na Kvatriću, oko 80 kn.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jantarna ogrlica i homeopatske kuglice Camomilla 15X.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kako se koriste te kuglice i ca li se ogrlica mora nositi non-stop ili treba određena pauza?

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zloćko prvotno napisa
    kako se koriste te kuglice i ca li se ogrlica mora nositi non-stop ili treba određena pauza?
    Ogrlica se mora nositi stalno, a mozes ju kupiti u Brodu u SuperNova shoping centru, u ljekarni na katu.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a ove kuglice? DA LI NETKO ZNA NESTO VIŠE O NJIMA?

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

homeopatski pripravak chamomilla 15x ima za kupiti u svakoj ljekarni, ublažava tegobe rasta zubića. kuglice se ne smiju dirati prstima niti metalom. 3 puta dnevno otopiti po 3 kuglice ispod jezika. ja ih obično stavim da se otope u običnoj šprici od 2ml u jako malo vode i tako mu ih dam. 10 min prije i poslije uzimanja ne smije se ništa jesti niti piti, a također i mentol smanjuje djelovanje. uglavnom, nama su pomogle!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nama pomaze dentinox u kombinaciji s ohladjenim dudama i grickalicama.

samo sto mu se u zadnje vrijeme pojavilo nekakvo crvenilo oko usta. neki kazu da zato jer jako slini, a ja se bojim da nije od dentinoxa, ne znam jel da ga izbacim, bez njega neutjesno place nekad i cijelu noc.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam danas kupila ogrlicu od jantara pa cemo pokusati sa njom,cula sam pricala sam u ljekarni sa gos farm i objasnila mi je da homeopatske kuglice jako pomažu a nemaju nuspojave pa probaj sa njima kostaju oko 65 kuna a ogrlica je od 80 do 100 kn kako u kojoj ljekarni!

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nama je isto homeopatska chamomila pomogla. :D :D :D

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ČINI MI SE DA OVA OGRLICA KOD NAS BAŠ NEMA EFEKTA ON I DALJE SLINI I CVILI I NERVOZAN JE PO NOCI NECE DA SPAVA POKUŠAT ĆU I JA SA HOMEOPATSKIM KUGLICAMA VALD ĆE MU NEŠTO POMOĆI

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •