Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: ROVINJ Štand OVE SUBOTE 15/04!

 1. #1
  Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
  Datum pristupanja
  Oct 2006
  Lokacija
  T-dot
  Postovi
  2,294

  Početno ROVINJ Štand OVE SUBOTE 15/04!

  Udruga RODA – Roditelji u akciji i ove godine obilježava Dan planeta Zemlje u 8 hrvatskih gradova. U Istri ćemo dan našeg planeta slaviti u Rovinju, Puli i Pazinu. Pozivamo vas zato da nam se pridružite a mi ćemo vas upoznati s prednostima modernih platnenih pelena i s našom Rodinom pusom.

  U Rovinju vas dočekujemo 18. travnja od 10-12 sati, na Trgu maršala Tita (glavni gradski trg, ispod sata), u Pazinu, 25. travnja od 10-12 sati na glavnom gradskom trgu ispred prolaza za na tržnicu, a u Puli 23.04. od 10-12 sati na Gradskoj tržnici (kraj fontane) zajedno s Udrugom Zelena Istra koja će promovirati kampanju “Plastično nije fantastično” te Udrugom Merlin koja će vas naučiti kako da svoju ''najdražu staru odjeću'' pretvorite u ''najdražu torbu za špežu''. Na štandovima posjetitelji će imati priliku dobiti rodine letke o dojenju i kupiti proizvode koji potiču rad Udruge kao što su majce za djecu i odrasle, platnene torbe i platnene pelene.

  Možda recesija i nije tako loša stvar za naš planet. Roditelji moraju paziti na troškove, a odlukom za platnene pelene pridonose ne samo svojem džepu, nego također čuvaju okoliš od opasnog i teško razgradivog otpada – jednokratnih pelena. Prosječna cijena jednokratnih pelena za jedno dijete je oko 8500 kn, a cijena platnenih pelena zajedno s 2 godine održavanja je oko 3500 kn. Odlukom za platnene pelene ne štede samo roditelji. Odlaganje jednokratnih pelena košta lokalne zajednice u Hrvatskoj oko 8 milijuna kuna.

  Sve zainteresirane za korištenje platnenih pelena pozivamo u petak, 24. travnja, s početkom u 17:00 sati, u prostorije Zelene Istre (3. kat Kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli gdje će se održati Rodina radionica o platnenim pelenama. Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 099 681 33 55.

  Rovinježi dođite u što većem broju!

 2. #2
  Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
  Datum pristupanja
  Oct 2006
  Lokacija
  T-dot
  Postovi
  2,294

  Početno

  ups, naravno subota je 18.04. a ne 15. .. tup, tup uvijek moram nešto fulati

Pravila pisanja postova

 • Ne možete otvoriti novu temu
 • Ne možete ostaviti odgovor
 • Ne možete stavljati privitke
 • Ne možete uređivati svoje postove
 •