Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: kako se djeca nose sa novim maminim (tatinim) partnerom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

e tata lijepo si ovo napisao...

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj DaDo prvotno napisa Vidi poruku
    e tata lijepo si ovo napisao...
    i ja se slažem...

kod nas je išlo polako.... prvo je "mamin prijatelj" išao po pelene, pa je sjedio u kužini dok je ona držala kvaku od vrata u sobi da on ne uđe :D, pa je malo ostajao sam s njom (kao babysiter), pa mic po mic, ostajao je sve duže i duže, pa je prespavao, pa je ona prespavala u sredini, pa njemu u krilu, pa je čuvao u svom stanu, prihvatila ga je na isti način kao i ja, mirno, polako, osjeća da ja zračim kad je tu, da sam mirna i sretna pa je i ona takva, a kada joj je radio kolač za večeru izjelica je javno izvalila ono "tata volim te, ups, pa ti mi nisi tata".... a onda je meni šapnila kad je išla spavati "volila bi da mi S bude drugi tata"....
    osjećam da je rastrgana (zbog MBM koji otvoreno prijeti mom novom partneru), rastrgana je jer vidim da krije od MBM da voli S.... a znam da ga voli iskreno po njenom cjelokupnom ponašanju.
    ne forsiram joj ništa, kažem da je to "samo mamin prijatelj", a ona meni "pa imaš i drugih prijatelja al ne spavaju kod tebe?" ups
    e da, ne grlimo se, ništa ispred nje, jer jednom me samo zagrlio na sekund a ona je uklizala s leđa s obe noge između nas u hipu...da igra balun doila bi crveni karton za start s leđa s obe noge, :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •