-
Drago mi je kad vidim da ima onih koji nemaju problema u odnosima između djece sa novim partnerima....
Budući da moje dijete ima 2,5 god., otac ne dolazi na druženja na majčinu adresu pa je sad i CZSS podnio zahtjev za zabranu kontakata oca sa djetetom (već opisano u jednoj drugoj temi)......ne znam što bi bilo, tj. da sud dozvoli ocu da dijete odvodi k sebi u stan gdje živi sa novom partnericom (koja već ima 15god. dijete iz prijašnjeg braka) jer se ja sa tim ne bi mogla nikako složiti jer sam u više navrata bila izvrijeđana od strane njegove partnerice, kad sam ga zvala jednom davno iza pola noći da dijete vozim na hitnu da ne pada temp. (kasnije je ustanovljena velika u pala mokraćnih kanala), poslala mi je sms neka bolje pazim na dijete jer je stalno bolesno (a ono tek krenulo u vrtić), i da ne znam skinuti temp. (a temp. nije padala bez terapije samo uz lijek za snižavanje temp.), da ja lovim muške djetetom, i prijetim alimentacijom i sl......i još sad nedavno anonimno dobim doma dopis (95% sam sigurna da je ona autor) da se sumnja da sam ja podmitila djelatnike suda, CZSS itd pa oni sad njezinom sad.partneru žele zabraniti susrete sa djetetom....a on je taj koji se ničega nije pridržavao.....
Ne znam kako bi opće mogla ja dozvoliti da mi se dijete odvodi u stan, tj. da ona uopće bude prisutna na susretima mog djeteta sa svojim ocem (ako ih bude bilo), jer tko zna što je u stanju djetetu nalagati kad dijete bude veće.....ne znam kako bi se nosila sa tim
Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga da on ima novu partnericu (hvala bogu da sam ga se riješila, kakve probleme sam radi njega imala) ali da je ona ok, da me ne vrijeđa bilo bi sve ok......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma