Meni je prošlo 7 godina i našla sam nekog koga njoj želim predstaviti kao svog "dečka" kako ona kaže. Imala sam nekog i prije 4 godine, ali to je trebalo biti nešto usputno pa je potrajalo 3 godine. Predstavila sam joj ga kao prijatelja. Družili smo se ponekad s njegovim djetetom, ljetovali u većim grupama skupa. Ali sam uvijek znala da to nije za cijeli život pa ga nisam htjela ozbiljno uvoditi u život.
Sad imam malo drukčiji stav. ona ima 12 godina i sve puno bolje kuži. NI ovo neće trajati cijeli život, ali što god ispalo, neka uči na mom primjeru kako veze funkcioniraju i da nije sve "i živjeli su sretno zauvijek, kao u bajjci" iako joj je to već jasno jer smo mi razvedeni.
Ukratko, nakon 2 mjeseca sam joj rekla da postoji netko tko mi se sviđa, na što je ona slatko pitala da sviđam li se ja njemurekla sam da smo tek počeli i da ga ja želim upoznati prije nego upoznam njih dvoje, a ona je jako radoznala.
Ja sam ga negdje spomenula kao prijatelja, na što je ona frknula i rekla da mi je on dečko, a ne prijatelj
I mi se zasad viđamo onda kad je ona kod tate, ali nam se život od veljače malo mijenja pa će ga tad konačno upoznati.
Čak sam bivšeg pitala kako je on predstavio svoju curu s kojom je već 4 godine. On kaže da ju je brzo predstavio jer su njih dvoje bili prijatelji prije pa su brzo znali da je to to.

rekla sam da smo tek počeli i da ga ja želim upoznati prije nego upoznam njih dvoje, a ona je jako radoznala.
Odgovori s citatom