Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Gdje s djecom dok radite u vrtu...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ifigenija stvarno te je super čitati
    I pohvala za nova postignuća

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

znate koja je prednost kad je dijete s vama u vrtu- zna di je sta
    tako sam ju proslo ljeto (nesto starija od 2god) poslala da nabere bosiljak za salatu.

kad je vani, gricka bosiljak, persin, celer, vlasac, maticnjak, rikolu...luda je za baby rajcicama...

tako i na balkonu, zna gdje je zacinsko bilje i sta voli, pa umjesto junka, gricka njih 8)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj, i moja je prošlo ljeto ludila za pomidorima, i mini i velikima, vriskala je još izdaleka čim bi ih vidjela

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hihi, moj sinek manji stalno želi pomagati, ali ako mu zadam ikakvog korisnog posla zgiba za 5 minuta. Npr da pokupi šljunak koji mi je iskrcao na gredicu...
    Problem je i zbog mog kaotičnog vrtlarenja. Pokažem mu praznu gredicu da motičicom čupa korov: Odavde možeš sve biljke ubacit u kantu, a onda primijetim da su tu iznikle kamilice, nigele... Joj, ovu ne! I ovu östavi...
    Ljeti je aktualno zalijevanje cvijeća, a ja pokušavam objasnit da se voda štedi i da se ne zalijeva sve s reda. Pojam korova ne postoji. Idem zalit ovo cvijeće - viče sinak i vuče kantu prema maslačku i djetelini. Ili prema već natopljenim teglama s cvijećem.
    Zapravo, sva je sreća da postoji brdo zemlje od gradnje, po kojem može kopati gdje i kako hoće.
    Stariji ide u vrt jedino ako ga natjeramo. Već dugo nismo. Bez prigovora jedino kosi travu.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Pisanje i pravi život ti nije uvijek u suklađuživotu je hiperbola. Ja čim pričam zvučim ko Indiana Jones. A dosadna kućanica. Moć riječi.
    I J. K. Rawling je bila samo dosadna nezeposlena domaćica. Dok se nije primila pisanja.
    (Sorry, OT)

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •