Ifigenijastvarno te je super čitati
![]()
I pohvala za nova postignuća![]()
Ifigenijastvarno te je super čitati
![]()
I pohvala za nova postignuća![]()
znate koja je prednost kad je dijete s vama u vrtu- zna di je sta![]()
tako sam ju proslo ljeto (nesto starija od 2god) poslala da nabere bosiljak za salatu.
kad je vani, gricka bosiljak, persin, celer, vlasac, maticnjak, rikolu...luda je za baby rajcicama...
tako i na balkonu, zna gdje je zacinsko bilje i sta voli, pa umjesto junka, gricka njih 8)
joj, i moja je prošlo ljeto ludila za pomidorima, i mini i velikima, vriskala je još izdaleka čim bi ih vidjela![]()
Hihi, moj sinek manji stalno želi pomagati, ali ako mu zadam ikakvog korisnog posla zgiba za 5 minuta. Npr da pokupi šljunak koji mi je iskrcao na gredicu...
Problem je i zbog mog kaotičnog vrtlarenja. Pokažem mu praznu gredicu da motičicom čupa korov: Odavde možeš sve biljke ubacit u kantu, a onda primijetim da su tu iznikle kamilice, nigele... Joj, ovu ne! I ovu östavi...![]()
Ljeti je aktualno zalijevanje cvijeća, a ja pokušavam objasnit da se voda štedi i da se ne zalijeva sve s reda. Pojam korova ne postoji. Idem zalit ovo cvijeće - viče sinak i vuče kantu prema maslačku i djetelini. Ili prema već natopljenim teglama s cvijećem.
Zapravo, sva je sreća da postoji brdo zemlje od gradnje, po kojem može kopati gdje i kako hoće.
Stariji ide u vrt jedino ako ga natjeramo. Već dugo nismo. Bez prigovora jedino kosi travu.
I J. K. Rawling je bila samo dosadna nezeposlena domaćica. Dok se nije primila pisanja.Ifigenija prvotno napisa
![]()
(Sorry, OT)