To ti je taman dan za štopericu, nadam se da će tako biti. Sretno!tikica_69 prvotno napisa
To ti je taman dan za štopericu, nadam se da će tako biti. Sretno!tikica_69 prvotno napisa
Heeej Sonjice mojaSonja29 prvotno napisa
![]()
![]()
hvala ti na komplimentu ne znam da li si primjetila da bas gdje ne trebam imam slaufcice
a i nije zgoreg jer u svakom postupku dobijem jos koju kilicu sto od hormona sto od mirovanja dok cekam betu.
![]()
Samo da javim da moji folikulići polako ali sigurno rastu, endometrij je 9mm i nastavljam i dalje sa gonalom i u nedjelju ponovo na uzv pa ćemo vidjeti![]()
Bravo višnja,kod tebe to polako ali sigurno![]()
Ružo raumijem te i ja tak radim
Tikice sretno!
Koke moje šaljem vam veliki virtualni zagrljaj![]()
višnja čekamo današnje dobre vijesti. Možda će već i štoperica?
Meni je danas 17-ti dan i nadam se da M neće stići prije 20-tog dana. Najvjerojatnije idući tjedan startam. Suprefact, menopur i pikice su u frižideru. Već sam se odvikla od toga jer malo više od godinu dana vrtim samo prirodnjake.
Evo mene s uzv, endo 10mm, folikuli 14-14mm, danas još gonali i sutra ponovo uzv...i ja sam se nadala da će mi danas reći da idemo s štopericom i već sam si sve isplaniralai sad mi je doc poremetio sve planove
![]()
Ja još sutra Utrogestan, pa se nadam M prema kraju tjedna... Možda se i poklopimo?tiki_a prvotno napisa
![]()
Doduše, ja još ne znam hoću li u sljedećem ciklusu dogovoriti i prirodnjak, jako je velika gužva... :/
Vishnja, sutra će onda vjerojatno i štoperica. BTW, prekrasan endometrij!![]()
Svim redovnim&punopravnim, pridruženim i podupirućim članicama![]()
Oho Shanti, bilo bi lijepo da zajedno startamo krajem tjedna! Nadam se da guzva nece biti prepreka.
višnja, i ja se divim tvom endiću, jako lijepo zvuči. Samo nisam skužila 14-14 mm....koliko folikulića ste nabrojili?
kata čekamo i tvoje dobre vijesti početkom tjedna!
Krivo sam napisala... 14,14,15mm 3 komada. Nije puno ali se nadam da su ok![]()
Bit će tu lijepih j.s.višnja prvotno napisa
tiki,shanti da sve bude u redu i da napokon napravimo tulum na 39+
Sonja29 hvala za podršku!
višnja, sva tri su izjednačene veličine što je dobro, nadajmo se da će biti minimalno 3 js, a možda se probije još koji mali s druge strane...
Visnja, sve to je obecavajuce :D
Ajde, drago mi je da smo vesele i aktivne....i ja idem u petak na prvu folikulimetriju pa u jedan njezni prirodnjak prije ljeta, mora i odmora![]()
Cure hvala na ohrabrenju, neke su nam se stvari zadnjih dana posložile pa si mislim možda bude i s ovim tako....![]()
I nek počne tulum![]()
:D
Kod mene neka crvena crtica na ul., a tek mi je 18-ti dan, nadam se lažnoj uzbuni. Ne volim startati nakon tako kratkog ciklusa.
višnja čekamo dobre vijesti danas.
Shanti, Visnja, Tikica vdim da ste u akciji i vibramo i ja i mala Maja da uspijete. Sinoc je novoizabrani gradonacelnik spomeuo "zakon velikih brojeva". Mislio je u nekom drugom kontekstu ali u ovom slucaju po tom istom zakonu mora bar jednoj uspjeti.... Nestrpljivo cekamo bete i to pozitivne!![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Maya...uh, koji avatar....jedva cekam svoj![]()
Visnja, tiki_a - neka bude bingo![]()
mala Maja![]()
Maya ZG i ja sam pomislila na to da nas od puno cura u akciji mora makar jedna uspjeti ma kako to grubo zvučalo.
Avatarka se upravo plače jer se probudila. Valjda nekaj grdo sanjala. Puse od nas obje i držimo vam svima figetine.
Jutros opet ludnica, puna čekaonica žena, nema ključa od ambulante, bila samo doktorica....ona je uvijek neodlučna, pa sam malo pruzela inicijativuFolikuli 15-16 mm, endo 11mm, ona bi to još "tjerala" da naraste ali meni ni u prirodnom ciklusu nisu nikad išli preko 16-17mm. Tako da mi je rekla još 3 gonala ujutro (sva sreća da sam ih ponjela sa sobom, valjda predosjećaj) i navečer štoperica.
Punkcija u srijedu :D :D :D
višnja, na ovu veličinu i ja dobivam štopericu, to mi je idealno. Nadam se da će i za tebe biti pa da bude lijepih js. Ugodno bockanje večeras(pa ipak je zadnje). Moja M ipak nije stigla, hvala bogu. Uvijek čekam da se dokopam barem 20-tog d.c. ,a onda nek' krene kad već mora.
[quote="tiki_a"]Ugodno bockanje večeras(pa ipak je zadnje). [quote]
ovo moram potpisati i nadam se da će tak i da bude
Shanti, Visnja, Tikica vibrice za vaš start
Hvala cure, zaista se nadam da je ovo posljednje pikanje![]()
tiki_a :D nek ne dođe još koji dan M a onda ak već mora, nek dođe.
Sretno nam svima!
Višnja slažem sa da ti bude zadnje pikanje
Tiki-a da M još malo počeka pa da i tebi bude zadnje pikanje
Ja se isto od večeras pikam po 2 menopura, do sad samo femara i 6 DC imamo D 3x9 i L 2X12 nisam ni u stimuliranom imala ovoliko folikula :D
valda će biti bar koja JS.
sve vas volim![]()
Bravo kata za folikule :D :D
Meni to zvuči jaaako obećavajuće, sretno![]()
kata,neka tako nastavi i da bude lijepih j.s.
Avatarka je pravi mali slatkiš.PunoMaya ZG prvotno napisa
![]()
![]()
za Vas dvije.
Oooo, pa bravo kata, nadajmo se lijepim js :D .
Ja brojim 19-ti d.c., vjerojatno sam jedina na forumu koja odbrojava da M ne stigne prerano. Nema naznaka da će danas biti, srećom.
Tiki-a nije draga nego idem sutra na 8DC, i meni je neobično jer bi mi punkcije do sad bili 8-10 DC, čini mi se da ja jasmin kojeg sam pila dva ciklusa radi ciste sve nešto umirio i usporio![]()
kata, meni se nekako čini bolje da je sve malo usporilo. Isto se nadam i za sebe, nekako ne volim kad ide prebrzo.
Višnja sretno i tebe na punkciji, enometrij ti je savršen za bebicu, moj je 6 DC bio tek 4mm pa sam danas opalila po soku od cikle i ananasu
pozdrav svima![]()
Hvala draga, sad me već pomalo hvata panika, znate ono...što ako ovo, što ako ono...samo se umaram bezveze....sve u svemu sutra javim rezultate![]()
višnja, tiki_a, tikica_69 sretno vam bilo, mislim na vas
Držim fige!višnja prvotno napisa
![]()
Tiki_a, kakvo je stanje?Ja još ništa, mislim da bi sutra mogao biti moj dan. 8)
ninatz![]()
Shanti, kod mene još ništa, danas 20-ti dan pa ako hoće može krenuti, ali ništa ne osjećam. Možda sutra.
višnja imaš zadatak da nam danas javiš dobre vijesti!
tiki a da to nije bilo implantacijsko krvarenje??? Mozda si trudna????
rozalija fala na komplimentu.
Drage moje, ne biste vjerovale ali ja sam slabo aktivna na ostalim PDF na rodi i uglavnom ako dođem dođem da vas vidim jer ste mi drage sve odreda.... ne moram valjda lamentirati zašto je tako!!!
![]()
:D [/quote]
Tiki, onda, hajmo sutra zajedno![]()
Maya, moram naknadno napisati: imaš prekrasan, prekrasan avatar...![]()
Bila sam sama sebi smiješna, to jutro sam imala priviđenje, ono kao crvena crtica na ul. jer tako zamišljam implant. krv. Pomislila sam ...eto već sam i do toga dogurala da imam priviđenja (no srećom imam izlaznu strategiju i već mi nebi bio tako veliki problem izaći)...e, da, odem na wc (na poslu) i stvarno ta crvena crticaMaya ZG prvotno napisa
... Ali T...stvarno nemoguće uz sve što bi mogla nabrojiti. I baš nemam spoting ovaj puta, nakon puuuuno vremena i to me veseli, nadam se dobrom ciklusu u ovom postupku. Jedino se moram obundavati
jer ova hladnoća mi u tren oka priredi upalu.
Ciklus čini se dobar, ali psihički...sva puna strahova noću, neki dan dva puta s mamom na hitnu zbog mučnina, onda micu macu na sterilizaciju (ja i zbog toga imam noćne more), jučer se mica maca izgleda otrovala i opet strahovi... Pa ja bi uz bebača poginula od straha..Brbljam bezveze...
Maya ZG, činilo se i meni da si ti uglavnom samo s nama![]()
kata kako je bilo na uzv?
višnja![]()
Nažalost, kod mene nema dobrih vijesti![]()
Nije nađena niti jedna adekvatna oocitaU prošlom postupku klomifen+gonal barem je bila 1JS koja je završila kao atretična oocita. Ali je barem je bilo. Doktoru nije ništa jasno što se desilo :/
Ja sam bila totalno zbedirana, nagovorio me da probamo u prirodnom ciklusu da vidi kako to onda izgleda (teško mi je to izvesti zbog posla i uskoro godišnjih ali je rekao da ćemo se sve dogovoriti, ako bude trebalo transfer ćemo popodne obaviti).
i da, još nešto, doktoru nije jasno što se dogodilo to s folikulima, kao da su se smanjili, kaže da nisu pukli jer nema tekućine (štogod to značilo).
A na pitanje biologice u čemu je problem odgovorio je "to bih i ja volio znati" :/
višnja![]()
ovako nešto
...Daj poslušaj doktora, možda će biti samo jedan uzv i odmah punkcija, nek' vidi što se događa... Ili možda da probate s menopurima, ovdje na forumu sam naučila da su za naš klub bolji menopuri od gonala. Pitaj dr-a...
![]()
I kod mene u prošlom (ovom zapravo) ciklusu, folikul 13 mm, doktorica je htjela još jedan uzv, ali ja sam molila drugi dan štopericu jer uvijek mi folikuli narastu za 2 mm dnevno. Na dan punkcije dr. je vidio da mi je folikul 12 mm. Znači nešto manji ili isti (stvar mjerenja), nije se pomaknuo.višnja prvotno napisa
Jednom mi je ostao na 15 mm, Tomić je rekao da može u takvom biti js i bila je.
višnjasretno dalje!
Višnja, žao mi je... Probaj svakako u sljedećem ciklusu totalni prirodnjak, organiziraj to ipak nekako...
Hvala cure![]()
Mora mi to sve sjesti pa ću vidjeti. Doktor mi je spominjao femaru ali to za jesen :/
Višnja, ne mogu vjerovati
višnja žao mi je![]()
pokušaj nekako uklopiti jedan prirodnjak pa tko zna...