-
Drage moje, ako je po kalendaru, meni se danas završava 5 nedelja trudnoće i sutra počinje 6.
(računajući od poslednje M, tj. 16dpt)
Mogu vam reći super je, nema simptoma, organizam se privikao na lekove, jedino ne znam kako će biti kad beta pokaže pravo stanje stvari pa naglo prestanem sa hrpom lekova :shock: Valjda zato što predviđam rezultat, nigde mi se ne žuri, ni u ludilu se ne bih testirala pa da opet zurim u onu jednu crtu, a za betu, pa šta znam, dajem fore do 0,75 ali biće da je precenjujem
Uopšte ne znam postoji li još koja čekalica bete s ovako dugim stažom u čekanju? Znam da za to nema potrebe, ali znajući sebe, da sam ranije vadila betu i da je bila negativna samo bih se naljutila na sebe što sam "preuranila" i sve bih nastavila s čekanjem do onog termina koji mi je zacrtao dr, znači vadila bih po ko zna koji put dvaput betu. Sada mogla bih čini mi se još mesec dana čekati betu. E da imam neke extra simptome verovatno bih grizla do bete, a ovako....pa i nije mi baš do nje. Koke moje pozdrav i javljam result čim saznam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma