Stvarno me dugo nije bilo u našem klubu,ali sam vas manje više redovito pratila i mislila na sve vas. Nakon dva neuspjela ivf-a, prvi stimulacija sa klomifenom,drugi prirodni ivf - bila je treča sreča i stimulirani ivf je uspio. Punkcija je bila 4.04. ,et 7.04 (osmostaničan e.).Čekanje do bete proteklo je u znaku strašne viroze (povračanje,proljev i visoka temp.),tako da sam bila spremna na to da počnem planirati novi postupak. Međutim beta 12. dan nakon et bila je vrlo mala svega 20.01. Užasnuta,čekala sam krvarenje. Dva dana poslije beta je bila 31.8, dalje sam čekala krvarenje. Dva dana poslije beta 66.1,pa četiri dana poslije 287.5. Držala me "na životu" apsolutna uvjerenost mog supruga i mog mpo dr-a. da će sve biti u redu. Uskoro me čeka prvi pregled. Još ne mogu vjerovati da sam STVARNO TRUDNA. S obzirom na moje god.(40) ovo je stvarno poklon o kojem sam samo mogla sanjati. S vama sam i uz vas i već unaprijed se veselim lijepim betama cura koje ih čekaju, samo neka klub raaaaste. Sve vas ljubim,pišemo si i šaljem najveće poseban pozdrav curkama sa SD-a,gdje se nadam se vidimo sa trbusima.