-
Shanti
kad pogledam tvoj skor zadnjih 14 meseci, zaista mi deluje da si se dobro potrudila i učinila sve...ali prosto nije bilo sreće....Nadam se da nastavljaš s UZV praćenjima hoće li se ta dugočekana js najzad pojaviti, a ja ti vibram do neba da se pojavi, oplodi i smesti tamo gde joj je najudobnije. Ma nešto se tu mora popraviti, uvek tako razmišljam da možda nismo sve iscrpeli, da možda još ima negde neki savet, neki čaj, neko pomagalo, bilo iz medicine bilo iz prirode što bi nam moglo pomoći, osnažiti nas, cure jesmo mi mlade ali ipak nisu naši organizmi sposobni izdržati kao nekad
Shanti, i ti i ja smo isprobale homeopatiju i obe loše prošle s njom, možda su nam dali prejake doze a možda nam to nikako i nije odgovaralo. Zbog te homeopatije ja sam postala skeptična prema svakoj prirodnoj i alternativnoj medicini, imam utisak da na mene ne deluje, samo pogoršava stvari. Ipak, prisećam se, da sam u jednom momentu pila čaj od vrkute (virak, gospin plašt). Inače, po prirodi imam tanak endo i nemam svakog meseca O. Sećam se da sam na pregledu posle tri meseca pijenja čaja imala super endo i O. Tad sam uradila 1. FET. Ne znam da li je bilo od vrkute ili ne, ali ja sam to s tim povezala. Međutim, cista koju sam imala ništa nije bila manja, možda čak i veća, i to me zbunilo jer bi taj čaj trebalo da leči i ciste. Ja bih uvek izabrala da čak možda još jednom punktiram glupu cistu pred postupak ali da dobro sredim hormone i dobijem sređene ovulatorne cikluse (čemu bi ti taj čaj nadam se pomogao). On se ne pije uz lekove, pa ne znam možda bi ti bilo najbolje da se malo odmoriš od svih tretmana i počneš s redovnim ispijanjem tog čaja...ja mislim da ti on nikako ne može škoditi
I što manje padanja u bedak, molim te...
A to podrazumeva da nam je izlazna strategija uvek tu negde... Ma gotovo da ne smemo ići u sve ovo bez plana B.
Sretna, joj hvala ti na podršci, jeste imam js i imam matericu još, samo se panično bojim da je ne izgubim. Još ću se raspitivati i tražiti najbolja rešenja. Kao što rekoh Shanti, ma mora da za svaku od nas postoji onaj pravi put koji će nam doneti ono što bismo najviše želele, samo ga je malo teže naći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma