Cure moje hocu malo da vas ohrabrim.Idite na serbiancafe na diskusije neplodnost.Procitajte pricu "Rodile se Luna i i Mia".
By the way mama Lunanlejn ima 46 godina![]()
Cure moje hocu malo da vas ohrabrim.Idite na serbiancafe na diskusije neplodnost.Procitajte pricu "Rodile se Luna i i Mia".
By the way mama Lunanlejn ima 46 godina![]()
samosvoja :D , to volim čuti(jer neki sam dan kod dr-ice vidjela ne baš ohrabrujuću statistiku)
Sonja29 uh, shvaćam, ja bi u tvom slučaju morala čekati zimu...
višnja nek folikuli lijepo rastu~~~~~~
tikica hvala![]()
kata nadam se da je cista otišla i da možeš s nama u akciju.
Moje ciste nema, srećom obično mi ne rade preveliku štetu, ali vodeći folikul je ostao na istoj veličini pa je dr. odustao od punkcije. Pojavio se još jedan folikulić i dr. kaže da zalihe js imam, ali da trebamo malo pomoći sa stimulacijom. I ja sam tako već odlučila, startam početkom lipnja s menopurima 3 ampule prva tri dana i dalje po dvije + suprefact.
mm i ja smo ostavili jučer nešto oligoastenoterato plivača u jajovodima (kao onaj s ružom) pa sad čekamo da se dogodi čudo
![]()
A, bit će nas prije ljeta dosta u igri, u očekivanju barem jednog bebača sretno ekipi!
Tiki-a bravo za zalihe JS i neka ih stimulacija malo više pokrene,
Cure trebam vaše mišljenje, naime ja bih trebala, sad kad dobijem M, nalaz hormona FSH, LH i PRL od 2-5 DC ali si stalno razbijam glavu dali će na njega utjecat jasmin kojega sam koristila ovaj ciklus od 1-21 DC ili pak ova cista ako je još tu, šta vi mislite
svima
Svima velika![]()
To što si koristila jasmin može samo pokazati jasniju hormosnku sliku jer jasmin umiri jajnike i spusti estradiol, pa ti nalaz FSH bude realniji. Ako imaš cistu onda će ti estradiol biti povišen, a time odmah FSH (lažno) niži ... u svakom slučaju pod cistom nikako nemoj raditi hormone.kata1 prvotno napisa
rikikiki hvala draga :D
tiki_a super za zalihu...sretno...![]()
svima iz kluba velikima tko šiša statistiku, ona nema veze s pojedinačnim slučajevima
drage cure,
i na ovu temu moramo postaviti molbu (pravila se jednako odnose na sve teme) da se ne vibra i ne skreće s iste.
počele smo s brisanjem svega što nije usko vezano za samu temu tako da ćemo sva vibranja, čestitanja i slično brisati!
marči
podižem našu MOLBU jer neki i dalje zanemaruju, sve vibrajuće postove brišemo!
višnja kako je? Kada je prvi uzv, u petak? Nadam se da pikice djeluju na folikuliće.
39+ ekipa + pridružene![]()
Hvala što misliš tiki_a, sutra sam na uzv pa ćemo vidjeti što smo zmućkali![]()
visnja, bas se veselim dobrim vjestima![]()
visnja ~~~~~~![]()
Danas pao dogovor za slijedeci ciklus.3.dc dolazim s Klomifenima ali cemo tek tada znati kako cemo dalje jer dok nije bas najsretniji s mojim FSH i LH. Hormone vadila 2.dc FSH 14,5 (3,5-12,5) ; LH 9,93 (2,4-12,6).Prema mojoj racunici to bi trebalo biti u drugoj polovini 6-og mjeseca.Do tada trcanje (skidanje viska kilograma), vrkuta, vitaminceki itd...
Svim curkama![]()
![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto trebate.
Cure![]()
Baš me zanima što će sutra biti, prošli put je bila samo jedna JS i ta je bila atretična. Što bi reklo da je propala tako da nije ni bilo transfera.
Uglavnom javim vijesti![]()
Beskrajno sam tužna,mrtva izvana i iznutra. Moja bebica se prestala razvijati i srčeko više ne kuca. Rutinski uzv koji je samo trebao biti regularni pregled pretvorio se u najgoru noćnu moru.Srčeko više ne kuca. Nemam snage za napisat nešto suvislo. Sutra kiretaža. Ovih 10 tjedana živjela sam svoj san. Ljubim vas sve koliko god vas ima.![]()
![]()
![]()
![]()
Ajme, mišicalara... draga... ne pronalazim riječi utjehe...![]()
![]()
misicalara, nemam rijeci utjehe, pa to je strasno![]()
Budi jaka i hrabra koliko god mozes, ako nas trebas, tu smo....
draga,znam da nema riječi kojima bi te mogli utješiti. Budi hrabra![]()
![]()
![]()
![]()
amyx prvotno napisa
![]()
![]()
Ovo je pretužnoamyx prvotno napisa
![]()
![]()
.
Neki dan je Visibaba javila takvu vijest, sad ti....pa kakav je ovo mjesec?!?
Mišicalara, jako mi je žao zbog tvog gubitka!
Ja dobila jutros mengu i to 9 dana ranije od ocekivane....pa tek mi je 19 dc :? :? :?
Tikice, sve je naopačke, jel to vrijeme takvo?! :shock: :/
tikice, obzirom da si jako rano imala punkciju, ovo je skroz normalno. Ja nekako dobijem m uvijek 10 dana nakon punkcije (zadnji put je tako stigla 21 dc).
mišicalara, nemam riječi, neizmjerno mi je žao![]()
![]()
mišicalara, ne mogu vjerovati da se takve stvari događaju![]()
![]()
![]()
. Budi hrabra, mi smo svi tu uz tebe
![]()
misicalara, jako mi je zao![]()
mišicalara draga puno mi je žao![]()
![]()
![]()
Mišicalara, strašno mi je žao.
Ne postoje riječi kojima bi te utješila. Drži se.
Traži od socijalnog gin. uputnicu za kariogram ploda da saznate uzrok.
Tvoja priča je slična mojoj i puno nam je značilo što smo napravili kariogram ploda i saznali uzrok misseda u 12 tj.).
mišicalara, teško je ovo čuti![]()
višnja nadam se dobrim vijestima danas.
RuzicaSB i ti si nam uskoro u akciji, veseli me!
tikica ovo mi je jako poznato. Imala 15-ti, pa 19-ti, 21-vi dan...
Meni su nekoliko ciklusa poslije stimulacije ciklusi bili skraceni na 23 dana a sada produzeni na 32 sto nikada nije bio slucaj.Bas me zanima sta ce mi vjestica napraviti slijedeci mjesec.
Mišicalara tako mi je žao![]()
![]()
Sve neke tužne vijesti :/
Ja jutros bila na uzv, i nakon 18 gonala 3 folikula s lijeve strane od 11mm, desno nekoliko sitnih, endometrij 8mm. Nastavljam dalje s gonalom pa sutra opet. Kaže doktor da moramo to malo povećati. A nema mi druge nego ko kvočka sjediti na jajima![]()
višnja, endo ti je super, ova tri folikulića lijevo su stvarno lijepe veličine, a zna se dogoditi da mali naglo potegnu. Odlično!
mišicaklara nemam rijeći da te utješim osim da smo uz tebe i šaljem ti veliki virtualni zagrljaj![]()
višnja za sada je sve dobro ali želim ti da na sljedećem UZV bude još bolje
Ružo sretno u sljedećem postupku (nije mi jasno zašto skidaš kg kad super izgledaš ali....)
Cure hvala![]()
Ma i meni se sve to super čini, ali me brine doktor, da ne bi mi to gurali do neznam kud pa da propadnu, tak je bilo prošli put :/
Žao mi je, mišicalara. Znam da ti u ovom trenutku nitko ne može pomoći i želim ti puno snage za dalje.
Slažem se s pippi, i meni je kod zadnjeg misseda pomoglo to što smo barem saznali uzrok (nekako je događaj time dobio smisao, koliko god čudno zvučalo).
Drži se, mislimo na tebe![]()
![]()
Cure drage ja u akciji :D
3 DC UZV pokazao da više nema ciste ali da imam 3 mala filikulića što bi valjda značilo da mi je jasmin dobro došao tako da sam od danas na femari pa ćemo vidjeti šta dalje bude,
sve vas puno volim![]()
visnja, kata1 - sretno u vasim postupcima. Bas mi je drago da smo sve pomalo aktivne![]()
Odlično kata, dobro je krenulo. Bit će nas ovaj mjesec puno uigri, bit će zanimljivo
![]()
Iduci petak mi je rekao dr. da dodjem, to mi je 9. dc....mislim da ce to meni biti malo prekasno, no vidjet cemo![]()
mišicalara prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Jednostavno nemam riječi na ovakve postove.
Ponekad se pitam zašto se to mora događati, kad sve krene dobro.
Drži se draga, isplači, odtuguj i nastavi hrabro dalje![]()
Ostalim mojim dragim kokamašaljem najveći
na svijetu.
E, kad vi budete imali male mirišljave smotuljke, koji rastu tako brzo, nećete ni vi imati punooo vremena za forum![]()
![]()
Bog dao da to bude jakooooo brzo![]()