višnja, ne to govoriti . Gledaj to s pozitivne strane. Nećeš morati dugo čekati na postupak. Tako ja doživljavam svoje kratke cikluse
bebomanka i dečko , malo konkurencije našim curama. Ovih dana te se često sjetim "pa gdje je naša bebomanka?"
tikica, da li sam ja dobro skužila da si ti imala transfer drugi, a ne treći dan. Ako jesam, onda je sa embrijem sve u redu. Zamisli kad on treći dan bude na 7 stanica, a peti na 100!

Na jučerašnjem uzv dr-ica (mog dr-a nije bilo) je zapisala samo dva folikula, 15 mm i 16 mm. Ostalo kaže ispod 10 (točno 9 mm) i ti joj nisu bilo važni. Bila sam :shock: i...naručila me na uzv u nedjelju. Nakon što sam otišla uhvatio me napadaj straha. Pa nedjelja će za mene biti prekasno! Naravno, nazvala sam kliniku...oni u subotu ne rade.., ajde u nedjelju neće još bježati pa me to malo tješi, kaže mi sestra da ne brinem. Dr. mi je naglasila da je sada suprefact jako bitan i da ga moram koristiti točno na 8 sati (to se mnoge forumašice pitaju da li treba tako precizno, eto - treba). Jutros sam iskoristila lh trakicu i ne događa se još ništa. To me dodatno utješilo. Endo mi je 6 mm. Za mene ok, zna biti malčice bolji. Bila sam jučer dosta , ali sada sam sasvim ok. Javim sa s novostima u nedjelju.