Stranica 2 od 12 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 582

Tema: "azoo statistika"

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Super stav, ajvice!
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (cak i onima koje se ne javljaju, sram ih bilo)...
    Ja pocinjem s decapeptylom 18. po prvi put u zivotu. Nadam se da necu prosuti nista (znam da ce mi se ruke tresti)...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sanja sretno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ajvica, drzim fige, samo hrabro!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sanja, ajvice sretno cure.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa
    Citiraj ajvica prvotno napisa
    borim se i dalje -nema odustajanja nema šansone :D :D :D
    bravo ajvi, to je pravi stav....samo naprijed
    ajvice tako se razmišlja , otiđi po drugo mišljenje a na jesen će te sigurno uzeti i na VV , nekak sam uvjerena u to. Oni vole malo razvlačiti pogotovo kod dijagnoza kakve su naše jer smo im prekomplicirani.

sanja79 bravo za tebe , znači i ti nam krečeš u akciju

pozdrav svima

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sanja,draga napokon je krenulo!!!
    Nek ti je srećom!

Ajvice~~~~~~~~ da šta prije nađeš bolju soluciju!

Sretno svima!!!

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Najdraže moje Rode
    Ja vam nemam ništa novog za napisati. Kad razmišlajm o svemu tome doslovno dobijem glavobolju. Do jeseni ne krećemo nigdje, to je sigurno, poslije možda, možda.
    I mene pomalo stišću godine, svi pitaju, pitaju kad ćete bebu? U ovom periodu znam barem 5 žena koje su trudne i još toliko njih koje su rodile u zadnjih 6 mjeseci. I onda kad me pitaju kad ćemo mi? Zašto je uopće normalno pitati takve stvari? Kao da ja njih pitam kad ćete vi voditi ljubav? Živciraju me ta pitanja. Pogotovo kad kažu da nam je vrijeme. Ah. Da znaju našu dijagnozu i koliko je nama ''jednostavno'' dobiti dijete, pogotovo u ovoj našoj državi... prođe mi volja za sve.

ajvice, samo hrabro!
    Dadice, Sanja, hoću dobre vijesti od vas... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

trunči drago mi je da si se malo javila. A ništa odluka je samo na vama i šta god odlučili uz vas smo. Ja sam rekla da idem odradit prirodni prije ljeta a stimulirani će pričekati malo duuuže jer mi je ovo sve too much. Život mi se sveo sam na čekanja a to ne želim , želim uživati i živjeti.

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ajvice bitno je da imate plivace, a klinike ima i druge nije smao vv

Sanja sretno

trunci i mi samo cekamo, cekamo....

regina pretpostavljam da si i ti u postupku....pa evo ~~~~~~~~~~ i sretno

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moje nosim super vijesti!!!!!!!!!!!

Odlazim u Vinogradsku bolnicu, oduševljena sam s njima-plivača imam posupak icsi će se odigrati kada složim nalaze a što se tiče v.v uvijek stignem tamo otići a uostalom nejdem više tamo.

Ovi su stvarno super,super,nema čekanja satima ,sve se lijepo dogovoriš ma oduševljenja sam ekipom iz VInogradske sva čast...eto ja presretna s njima konačno se bliži moj icsi joj ja sam hepiiiiiiiiii jaaaaaaaaakooooooooooooooooo

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zaista sjajne vijesti, ajvice!

Od srca ti želim da što prije skupite te nalaze i da krenete u postupak!

Baš si me razveselila!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ajvice, odlične vijesti
    dr. T ima uspjeha sa azoo slučajevima još iz privatne poliklinike gdje je prije radio - tako da ste u dobrim rukama, i ne sumjam u uspjeh
    nek` vam vaš prvi, dugoočekivani icsi donese bebača~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajvice ovo je super vijest. Bravo na optimizmu i sretno

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Gdje su nam briselke palmica i regi?
    Javite se da znamo kako ide...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma briselke se prave važne i sigurno će preskočit odmah na listu trudnica 8)

ja obavila danas folikulometriju, 9 dc , rekao Luči da nije loše tako da me idući tjedan očekuje punkcija a bogme i MM (nije mu lako )

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

danas stigla M, sutra počinjemo s pikanjem, a prvi uzv u četvrtak
    dadice, sanja79, ajvice, balbina, chiara30, trunčice i sve undercover azoo curice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sanja, sretno ženo !!! Trunči drago mi je da i tebe vidim. Puno vam svima želim sreće i mislim i ~~~~~~~ za sve vas,

Vaša fatamorgana

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajvice super i samo da znas nisu te stisle godine jer kad ja sa 39 nisam izgubila volju da se borim sa azoo ne zelim da nijedna od vas ikad pomisli da je stiscu godine,znam da nam nije lako i da ponekad posrnemo ja prva ,ali zato smo mi tu da se razumimo i tjesimo mi smo obitelj,znajte da se svakoj trudnoci veselim ali kad jedna od nas zatrudni tada mi je praznik i tada od srece pustim suzu ma :D :D :D :D od srece zato svim curama u postupku i onima koji ce krenit puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala vam drage moje..svima želim od srca posupak i pozitivnu Betu

Ja ne odustajem ,samo mislim da sam malo pogriješila što nisam otišla odmah kod drugih dr. po mišljenje ali dobro nema veze.

Bitno da se mičem s mjesta i da 34 godine nema veze,u pravu si draga moja samo kad ti netko kaže jojjj to je puno godina?? A što da radim kada je takva azoo, ne možeš ništa napraviti..možeš sama pomoći koliko možeš i iščekivati spermiogram hoće se pojaviti plivači ili ne??

Ovo je borba , ma ne odustajem ,nikada . Sada mi malo lakše, idem idući tjedan napraviti nalaze što trebam i moja Hrabrica Već je pitao za punkciju pa za te njegove briseve jojjj

Normališ rekla sam mu , ništa ti ne brini

Svima od srca želim postupak, punooo plivača i +++++++++

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo da se i ja napokon javim... tu sam sa vama, citam i radusjem se svakom vasem uspijehu, al nekako nemam volje pisat :/
    Ja sam jos uvijek u cekanju, moj postupak je ipak tek u 6mj i to na kraj mjeseca
    fatamorgana svaka cast na mrsavljenju :shock:
    ajvice samo naprijed po svog
    ivica_k za plivace :D i da ovaj postupak bude dobitni ~~~~~~~~~~~
    Dadica i za tvoj prirodnjak puno i bezbolne punkcije ~~~~~~~~~~
    Sanja79 za tvoj brisel puno ~~~~~~~~~~~
    ici :D za spermice, bit ce ih puno i sigurna sam u vas uspijeh
    marti_sk kad cete vi vise u akciju?
    trunci kad budes spremna, doc ce bebac
    metkovk@ nek volja nikad ne klone
    svim ostalim azoo curicama da sto prije krenu u tako zeljene postupke

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Devojke, evo mojih utisaka iz Brisela:
    http://kutak.forumotion.com/klinike-...l-vub-t631.htm
    Posto sam ovde sve vec detaljno ispisala, rekoh da ne kucam ponovo.
    Naravno, ako vas bilo sta detaljnije zanima, slobodno pitajte.

Sanja79, jeste li bili u Gentu na biopsiji? Posto vidim da ti kreces u postupak.

Pozdrav za sve.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Wow, palmice! Bas ste bili lose srece za Brisel... A za Leuven- ne znam sta da ti kazem... Na vama je da se odlucite: micro TESE ili aspiracija.
    Iako moj dr kaze da micro TESE nije nista komplikovanija od obicne (za pacijenta) i da je bolja je se obicnom TESE i aspiracijom mogu ostetiti krvni sudovi (jer hirurg ne vidi gdje sjece i cupa tkivo) dok se sa micro koristi mikroskop (i zato se zove micro) i izbjegavaju se krvni sudovi... Nemam pojma... Trebala si skoknuti i do Genta- ja sam sve vise odusevljena njihovim pristupom.
    Regi, jos malo pa 6. mjesec. Ja sam mislila- joooj kad ce 5. a evo ga, vec je tu...
    Sretno svim curicama...
    Bitno je ne odustati bez borbe!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

palmice ne mogu virovat da ste imali tako neugodno iskustvo u "mojoj" klinici, ja imam sve rijeci pohvale, al moram te ispravit, u njih se radi microTESE a ne obicna kao sta si ti rekla (p.s. nama su na oba testisa radili i zamrzli spermice dobivene microTESE)...
    i to za femaru me iznenadilo, nama nisu nista preporucili za pit, eventuano klomifen iako nema dokaza da ce djelovat, al kao ne skodi...
    drago mi je da ste ipak nasli kliniku u kojoj cete bit zadovoljni, samo bez straha
    kad je onda postupak?
    Sanja79 kad vi putujete?

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

regina78, meni stvarno sad nista nije jasno.
    Mi smo doktora eksplicitno pitali da li rade microTESE; rekao je da to sto oni rade nije microTESE, vec se samo uzima uzorak tkiva sa 6 mesta i onda se ti delovi tkiva stave u neku supstancu i posmatraju nesto boljim mikroskopima.
    microTESE ne podrazumeva uzimanje delova tkiva, vec direktno uocavanje spermatozoida i uzimanje njih samih.
    da li su tm, uzimali delove tkiva?

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

koliko sam ja razumila, uzimaju se djelovi tkiva i odmah s tim pod mikroskop, tako da se odma vidi di se nalaze i nastave tu trazit... dugo traje ta operacija, za razliku od proslih u hrv i sloveniji, gdje se doslovno uzme komad tkiva (u hrv povrsinski, u sloveniji nesto dublje) i zasije pa tek onda ide potraga, znaci ipak je razlika, ovde te ne zasivaju dok ne nadju i zato traje duze nego kod obicne, sad jel to microTESE ili ne, neznam, al svakako je skroz drugaciji princip nego kod nas tj slovenaca
    cak pari nemoguce da uzimaju samo spermice pod mikroskopom, uvijek mora bit komad tkiva u pitanju koliko se ja razumin :/

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Cao Regina78,
    mozes da pogledas ovaj clanak:

Surgical procedures

Surgery was performed on the day of the ovum pick-up in 23 patients while in 25 patients the previously retrieved frozen spermatozoa were used. Under general anaesthesia a median scrotal incision was performed and both testicles were exposed. Since we do not perform a pre-operative testicular biopsy, a micro epididymal sperm extraction was attempted in all patients together with a small single microsurgical testicular biopsy at the midline of the testis avoiding blood vessels [12]. If no spermatozoa were found, an operating microscope was used to obtain multiple biopsies (Micro TESE) if apparently normal seminiferous tubules were seen at the initial testicular biopsy (n = 31). With the use of an operating microscope, subtunical blood vessels are avoided as much as possible. If hairy or no seminiferous tubules were found [12] a microdissection TESE was performed (n = 17). The testes were incised and with the use of optical magnification, the larger tubules were excised, because of the greater chance of finding spermatogenic cells in these larger tubules.

(ili procitajte ovde http://www.biomedcentral.com/1471-2490/6/9)

To je upravo ono sto nam je dr u Leuvenu opisao da rade. Preptostavljam da je slicna procedura u Gentu, ali u Briselu sigurno nije.
    Sanja79, da li tebi ovo zvuci kao to sto su tebi opisali da rade u Gentu?

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Palmice- Da, s tim da se ne ispituje epididimis vec tkivo testisa. Mi smo bili izriciti kad smo trazili potvrdu za vizu i naseg urologa je to zanimalo i doktor je bio izricit da je micro TESE. Kod njih je to vec standardna praksa pa moguce da i ne prave razliku. Ali mislim da se definitivno razlikuje od Resove biopsije.
    Regi, kakav je osjecaj kod TM- je li mu ova biopsija bila bolnija od onih ranije? I je li se jednako oporavljao?
    Mi putujemo 28. i bicemo tamo oko 14-ak dana... To je moj 4 DC jer oni vole da malo duze prate pacijenta - a ja sam mirnija.
    Palmice, ja bih isla prema svom instinktu. Ako su ti ovi u Leuvenu djelovali ozbiljno i mislis da imas povjerenja u njih- go for it. Ja sam stalno razmisljala sta bi da smo izabrali Brisel- ali nakon ove tvoje price i nakon sto sam upoznala mog dr i sestru Stefani - nije mi ni malo zao zbog izbora. I, da, mi smo se odlucili za micro jer nam je ovo posljednji pokusaj. Makar da bude sto detaljniji pregled. Ako kazu da nema nista- znamo da stvarno nema nista i to je to. Necemo vise da se izlazemo neprijatnostima (govorim i bolu, i finasijskim momentima) i onda cemo preci dalje. Vec smo se dogovorili.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo ja obavila danas ultrazvuk, folikula imamo (još da i bude koje jajčeko unutra ), večeras štoperica a u srijedu punkcija . Dobila sam estrofem :? za piti, to je valjda zbog endometrija zar ne????

pozdrav svima

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, estrofem je za debljanje endometrija, sretno
    djevojke svima ~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

dadice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješnu punkciju i lijepe js

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sanja79,~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vaša belgijska priča zavši s happy endom!

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ivica, hvala
    I da se sve preselimo na sretnije forume...
    Dadica, kako je ZO rekla- estrofem ti je za endometrijum... da se malci bolje zalijepe... Saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje onako kako zelis.
    Svima ostalim sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba...
    Fato, bravo za skidanje kila... 8)

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Drugari samo da vam se javim nas ceka druga biopsija uskoro.

Palmice koliki je FSH TM? Kako si se sporazumevala u Belgiji sa DR.?

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dadice za puno js ~~~~~~~~~~~
    Sanja79 nista mu duze nije trajao oporavak, uvik ista procedura... cak su mu ovi malo sredili Resove punte i zadebljanja koze, tako da je zapravo dobia gratis i estetsku operaciju
    da prodje bezbolno i bude spermica ~~~~~~~~~~
    merycica i vama za spermice ~~~~~~~~~~

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

merycica, FSH kod mm je 17,7 (ref. vrednosti: 1,5 – 12,4)
    Sa dr smo se sporazumevali na engleskom.
    Pozzz

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Drage moje

nemam dobrih vijesti, danas sam bila na punkciji dobili dvije js, mm i ja naravno bili sretni, doc rekao da dođemo u petak .. a ja ga pitam za spermiogram da li onda ne mora na punkciju (mi se ponadali čudu). A on veli da mu nisu još poslali iz laba rezultat. I tako mi čekali još dobra dva sata dok nije izašao iz laba i pozvao me unutra i rekao da su js jako loše i da ništa ovaj puta, ja sam ga u šoku zaboravila pitati kakav je spermiogram i izašla van pokisla ko miš. Sve u svemu ja imam osjećaj da im se baš nije gubilo vrijeme za moje dvije js kad znaju da moraju raditi ICSI a od naših nesretnih dijagnoza bježe ko vrag od tamjana, kao da nam i ovako već nije teško
    Malo sam ljuta i razočarana na sve ali proći će ....

svima

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Dadice Baš sam sad Pop..... čitajući tvoj post mislim ti gore na VV(ispravi me ako sam krivo shvatila) jednostavno nemaju ni volje a ni želje da se uhvate u koštac sa azoo parovima a navodno su oni u HR No1 u borbi sa muškim serilitetom ma moš mislit ,joj kako sam bijesna!!!!!!!
    Cure moje ako možete financijski idite u nekoga drugoga tko će malo biti obzirniji jer od ovih nem aništa samo gubljenje vrimena!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

imam osjećaj da su vas shvatili ma šta čemo pokušavati sa njenim lošim JS kad i kod njega je loša dg, a trebali bi znati da se nekad iz tih loših JS baš ostvari trudnoća-zar su oni vidoviti!!!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

dadice žao mi je.
    i sami smo došli do istih zaključaka što se vv-a tiče...sretno, što god odlučite za dalje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dadice

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dadice, stvarno mi je zao
    Nemam rijeci. Pa mogli su bar pokusati. I stvarno, ko zna jesmo li mi svi nastali od najsavrsenijih JS i spermica? Niko to nemoze reci...
    Probajte dalje, draga, razmislite i raspitajte se jos gdje biste mogli otici... Pogotovo sto kod TM obicno bude spermica u ejakulatu...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala vam drage moje

evo ja danas čitavo jutro razmišljam gdje krenuti. Ovo me jučer toliko pogodilo da se ne smijem ni sjetiti odmah sam .
    Nazvat ću da nam dogovorim konzultacije za Maribor , mislim da bi to bilo najbolje pa ako budemo i čekali godinu dana nema veze u međuvremenu ćemo se više posvetiti sebi a ostalo kako Bog da.

svima i naravno puno čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

palmica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Dadica, a jeste li razmisljali o Jevremovoj u Beogradu.
    Tu dolazi Vlaisavljevic iz Slovenije. I mislim da su oni zaista dobar izbor.

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav komadi,

Drago mi je da se sve i dalje borite. Držim vam fige svima i na rukama i na nogama, posebno našim onima koje putujete u daleke krajeve na biopsiju
    I naš izbor je Brisel ali trenutno čekamo popravak financijske situacije :/ . U međuvremenu sam muža opskrbila tribestanom pa da još i to probamo (vidim da je nekima od vas pomogao) prije puta.
    Žao mi je što nas je sve više razočaranih u VV jer je to jedina ozbiljnija klinika u HR koja se bavi problemom neplodnosti, a pristup im je koma Mene su raspalili još u zimi

Uglavnom, cure držite mi se i svima sretno

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj palmica prvotno napisa
    Dadica, a jeste li razmisljali o Jevremovoj u Beogradu.
    Tu dolazi Vlaisavljevic iz Slovenije. I mislim da su oni zaista dobar izbor.
    Razmatramo razne mogućnosti pa ćemo naravno i o toj. Mora proći par dana da mi to sve sjedne jer sam još uvijek u lošem raspoloženju , ali proći će. Samo jedna prepreka u našem životu ali svladat ćemo mi i to

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dadice bas mi ja zao da ste i vi morali proc tu proceduru VV, jednostavno oni nisu za nase slucajeve, mene iznenadilo da je i vasa prica tako zavrsila jer vi ipak imate spermica
    samo naprijed u privatnika i sigurna sam da ces skoro imat u rukama
    kia otkad tebe nema tu drago mi je da ste jos uvijek u borbi i da idete naprijed, koliko god to mali koraci za nas azoo

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo svratih da vam pošaljem jedan velikiiiiii

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Dadice, žao mi je zbog ishoda,, tražite dalje, tko kaže da morate ostati na VV. ja sam tamo krenula ali sam se prebacila na Petrovu, čini mi se da su bolji uvjeti (moj dojam).

Pročitaj moj post na podforumu matična mliječ. za sve iduće puteve

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ajvice gdje si ti? kod mene nema nista novo poceo mm da koristi bioastin i tribestan pa ce mo vidjeti za zar mjeseci sta ce biti. Neznam sta vise da radim. Najbolje se pomiriti sa sudbinom i nista vise. Teska je ovaj prokleta azoo.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Edinas ma curo ne daj se kad se namanje nadaš odjednom sine neko rješenje,još nije vrime za predaju!!!!!!!!
    Ma pale su mi na pamet naša Diona,Lagunablu,belinda 7,tia16 pa di su one u zenlju propale baš bi volila da se koja javi.

A i naše azoo trudnice i mame:mummys,storiatriste :? HelOUU!!!!

Stranica 2 od 12 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •