Draga Sanja79, molim te možeš li mi reći da li je tm nešto posebno koristio u zadnje vrijeme (za poboljšanje plodnosti isl.)
Draga Sanja79, molim te možeš li mi reći da li je tm nešto posebno koristio u zadnje vrijeme (za poboljšanje plodnosti isl.)
bok evo ti lijekovi koje moj muž pije i došli smo do spermija za icsi!!!!!!!!!!
neprekidno Tribestan-bugarski možeš ga naručiti iz zagreba, lako ga nađeš na googleu....pije se tri na dan svakih osam sati neprekidno 90 dana.
2. onda Bioastin jednu do dvije na dan isto neprekidno 90 dana.
3. vitamin c od 500mg.
to neka sve pije 90 dana onda pauza od jedno 7 dana pa ponovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
evo nama je Tribestan( bugarski) pomogao i konačno smo u icsi i imali smo pokretne zdrave čak 6 komada spermija i tri jajne stanice koje su se oplodile i jedna je osmostanična- dakle sada čekamo betu i sretna sam bez obzira na ishod..![]()
![]()
eto probajte tribestan....i bioastin svakako...![]()
![]()
![]()
Joj valjda se naša Marči neće ljutiti ja sam zabunom mjesto p.p poslala vamo, joj soriii-krivo sam stisnula mjesto p.p fatamoorg. ja na odgovor , samo sam htjela reći što smo mi pili odnosno muž za spermiogram pa sam sve to lijepo opisala..
Marči krivo ja poslala , sorii .![]()
malo sam smotljo u zadnje vrijeme...
![]()
ili zaboravljam ili krivo zovem,šaljem,svašta...
![]()
Draga Ajvice, hvala velika na detaljnom opisu.![]()
![]()
Draga Sanja79!Sanja79 prvotno napisa
Imamo potpuno isti problem, i mi se spremamo za Gent.Cekamo nalaz biopsije , pa da njima posaljemo.Znamo da nista nije nadjeno.Ostali nalazi su uglavnom OK, osim Y delecije koja je AZFb.Receno nam je da ovo moze uticati samo na broj spermatozoida ali ne i na razvojni put.Kariotip je normalan.Puno pozdrava i sretno.
Natasa73, slobodno se javi ako te sta zanima- od smjestaja do prevoza, klinike...
Sanja čitala sam o tvojoj punkciji, joj što se moj lijevi jajnik namučio e svašta
![]()
![]()
Meni je najgore kod punkcije ona dezinfekcija, e to me dotuklo a ovo ostalo ma ništ ono sve ok-ali ta dezinfekcija je čudna..
A inekcija mi najviše odgovarala u stanju super, eto..![]()
Baš je teško ovo čekanje, jel da? A gdje ste mi cure moje..![]()
evo mene napravila test negativanizvadila betu nalaz ce biti u srijedu kako me stomak boli ne ocekujem puno,ali s obzirom da mi je prvi put ipak nebi trebala biti puno tuzna s obzirom da ipak jos imamo 11 slamki za iskoristit,ali nekako sam
![]()
javim vam betu a svim ostalim curama zelim velike ogromne bete i puno +++++
![]()
![]()
ajmemetkovk@ prvotno napisa
![]()
bas mi je za
![]()
nadala sam se i vibrala da ces uspjeti, susjedo draga
![]()
ne vjeruj testovima, ja ih imam 4 sa plusom a nemam bebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije bio u pravu
p.s. di si vadila betu? ja sam bila isla u ljubuski (35km, isto ko privatno u hr) jer su mi rekli da ne mogu vadit u metkovicu :?
čekaj draga moja nemoj gubiti nadu, možda test ne može još prepoznati hormon trudnoće- za svaki slučaj pričekaj betu.
nemoj mi plakati imaš još pokušaj a za nas azoo to je veliko da možemo ići u postupke-kada nemamo te spermije.
ja sam se na punkciji bojala samo m.m spermiograma nisam se brinula za svoje jajne stanice a skoro mi sve bogice otišle od 6,7 ostale tri - kada mi u nedjelju već jajnik rasturao iz nala sam da pucaju folikuli- a ja sam brinula za spermije cijelo vrijeme a mogla sam i ja kiksnut..eto hvala bogu sve u redu na kraju.
![]()
![]()
čuj me idemo dalje bitno da smo u postupku , ja ne posustajem ni makac-dosta mi toga čekanja bitno da smo u postupku i draga moja metkovic vidjećeš doće naše bebice![]()
![]()
![]()
ajvica![]()
![]()
![]()
![]()
totalno te shvacam sa tim dijelom js.... meni od superduge stimulacije dugim protokolom samo 2 folikula.... a ja sa mislila za njega, isto tako
drzte se drage moje
Sanja mi cemo za koji dan da napisemo mail i da posaljemo nalaze.Zanima me ako kazu da ima sanse, koliko puta se mora ici i koliko se ostaje? U vezi smjestaja, gdje ste nasli?Da li ti oni odrede stimulaciju? Ljubim te pozdravSanja79 prvotno napisa
metkovk@, ipak cemo sacekati betu! Ne gubimo nadu do tad!
Sanja79, kad ti radis betu? Je li vreme?
evo da se javim ništa novoga..
metkovic draga moja za sutra![]()
![]()
Ja betu vadim u ponedjeljak, rezultate cu znati poslijepodne.
Nesto sam low- boluckaju me jajnici i ne svidja mi se to. Bojim se da ce vjestica doci usprkos utricima.
Sanja79, nemoj tako. Navikla sam na optimizam sa tvoje strane, pa tako i nastavi.
Fino znas da bilo kakvi simptomi nisu merodavni.
Zato glavu gore i cekamo ponedeljak, da nam i zvanicno saopstis divne vesti.
Pozzz
Strpi se do ponedeljka pa cemo da vidimo.Znam kako je cekati.Uz tebe sam.Sanja79 prvotno napisa
Sanja mene malo isto jajnici podsjete onako bol lagana ali ja se pravim da ne osjetim.
Inače meni ništ, ništ...samo malo mučno..i trbuh normalan..grudi me ne bole i nervoziš sam![]()
![]()
![]()
ovo čekanje bete je stvarno teško..non stop se gledam , trbuh mi je mekani pa opet gledam kao da će pisati na njemu ..trudna si![]()
![]()
e svašta, možda malkic je malo veći-trebala sam se izmjeriti prije posstupka trbuh![]()
![]()
pa bi sda točno znala jel malo narastao koji milimetar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zamislite moj porok kavica ujutro i cedevita prije kavice mi nekako diže želudac-svašta
![]()
![]()
sanja drži mi se, palmica kako si mi ti ..
e gdje je Regina???![]()
![]()
![]()
cure moje beta 0zvala sam doktora ne znam koji je od nas dvoje tuzniji
kao sto ste rekli ja sam svoje otplakala ,a sada malo odmorit more sunce bacit se na muza
opustit mozak skupit pozitive za sljedeci postupak sve imamo nesto sto nas tjera naprijed ja imam ovu posvetu koja mi uljeva nadu i daje snage "Gdje je bebe tu je i ljubav! Sreca je kazu dobiti bebu,a zapravo prava je istina da je beba dobila vas i vasu ljubav"
![]()
![]()
![]()
![]()
metkovka@![]()
metkovka@, zao mi je. Bas mi je zao. Ali, glavu gore. Kao sto si rekla imate jos 11 slamki za iskoristiti, pa samo napred... u nove pobede. Bice, videces!
ajvica, kod mene sve po starom. Bas se ovih dana dopisujemo sa Gentom, pa videcemo.
I ja se pitam gde nam je regina78. Mislim da je ona uveliko u Briselu. No, uz nju smo, pa javice nam se valjda uskoro.
Pozzz
metkovkabas mi je zao...
Srecom, imas jos smrzlica i vidjeces da ce oni biti uspjesni...![]()
metkovic draga moja
![]()
![]()
evo napokon malo neta, nisam nosila laptop sa sobom
metkovk@bit ce drugi put
sanja79 svom snagom za pon ~~~~~~~~~~~~~~~
ajvice puno i tebi, sigurna sam da cete nas obe razveselit ~~~~~~~~~~~~
Natasa73 dobrodosla
ja maloprije sa ET-a, od 7js, 4 su oplodili i samo nas 2 docekale, jedna 8stanica super i jedna 4stanice malo defragmentirana tako da nista od moje zelje za duplicima, al nadam se i jednom cudubas zato jer nam cijeli ovaj postupak isa naopako, cak nam zaledjena sperma nije valjala, nije bilo zivih pri odmrzavanju pa M radia opet biopsiju, srica nasli opet spermije :D p.s ovo mu 5 biopsija, jadno moje
![]()
regina78, kad krenes po drugo, trece, cetvrto dete da nosis laptop!!! Zar ne vidis da brinemo
Na kraju je dobro ispalo, a? Bice ovde velikih beta u skorije vreme!
'Ajde sad odmaraj, pa da za 10-15 dana pijemo
:D :D :D :D :D
Joj bravo mila Regina i svaka čast tvome mužu a ona moja hrabrica će me čut
On veli da još noćne more ima od one njegove punkcije zamislite e svašta , ma samo se mazi ništa drugo
![]()
![]()
![]()
Regina meni je jedna isto osmostanična a ove dvije ne znam ..
joj baš mi drago i brinula sam se, nema te-pa te nema a svi nešto čekamo![]()
![]()
![]()
palmice ja ću postati balončić jel mi vjeruješja samo makljam nešto..eto mojih simptoma ti utrogestani
![]()
![]()
Regi :D
Jadan TM... A sta da se radi- sreca pa ima materijala. A je li u lokalnoj anesteziji ili totalnoj? Ovaj moj se jos oporavlja...
I ti si nam sad cekalica bete... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se obje mrve uhvate cvrsto... Je li se tamo lezi nakon transfera? U Gentu ne... Samo ti vrate mrve i ajde polako kuci...
ajvica, ne bih ja rekla da utrogestani uzrokuju te simptome i napade gladi!
verujem da je nesto drugo![]()
![]()
![]()
joj Palmice daj bože da su moji mihovili
![]()
![]()
![]()
a kažu cure da od utrogestana se apetit pojača koji inače apsolutno nemam..mršavko sam![]()
nekako mi slabo cure pišu, a meni dosadno
![]()
ni motorinom se ne vozimda ne bi nešto bilo, pa mirujem po terasama što po kućama što po gradu
![]()
![]()
![]()
![]()
matkovka![]()
Sanja 79, regina, ajvica ....Drage curice, drago mi vidjeti da kod vas sve frca od aktivnosti! Regina, ljubljeni ti je stvarno hrabrica i zaslužuje![]()
cure evo i ja da se javim prvo otvorili su novi makedonsko bugarsku kliniku u Skoplju Sv. Lazar gdje ce raditi ljudi koji su uradili prvu IVF bebu u Bugarskoj i imat ce MICRO TESA :D :D :D :D bili smo na konsultacije i doktor je prepisao MMu Tribes Forse (tribestan) da pije 2 mjeseca 3x2 pa kontrolni spermogram i jos jedan mesec pa ide na biopsiju eto to je to, javim vam u nedelju koje su cene ako ve zannima i ako mi dopuste moderatorice
ajvice dali su TM radili biopsiju? I vi ste imali azoo dijagnozu ili ne? Molim te ulepsaj mi dan![]()
Regi kada vadis betu da te stavim na listu?
Sanja ajde jos malo je ostalo do tvoju betu![]()
regina ovaj put će biti BINOGO!!!!! :D :D :D :D
marti_sk :D napokon da i u vas nesto :D
moja beta je 2.07 a vidit cemo ocu do tada izdrzat
Sanja79 skoro cemo skakutat zbog tebe, jedva cekam :D ~~~~~~~~~~~~
ovaj put je radia u lokalnoj jer je gladus odmah nakon moje punkcije jea s menom pa nije mogla totalka, po pravilu ni ovo al eto... stvarno nismo ocekivali novu biopsiju![]()
ajvice kazu da od utrogestana bude pojacan apetitiako to ne znaci da je samo zbog toga
za nase osmostanicne ~~~~~~~~~~~~
palmica jel dogovor pao?
iva_luca, geta, ivica_k, ici![]()
Punkcija je bila 2007 nisu nađene stanice spermatogeneze a kamoli spemiji-sve nulice. i odgovor donor.
Međutim bacim se ja na proučavanje spermija od glave do repa sve , ama baš sve i iskopam lijek Tribestan pa sve moguće vitamine, antioksidante i sve sam to davala hrabrici sojoj samo da se pojave spermiji.
Zahvaljujući Tribestanu zadnji nalaz u 5 mjesecu bilo je čak sedam komada u komorici polupokretnih- a centrifugom stalno oko 40 komada srednje pokretni.
Inače dijagnoza je azoospemija, mada su na zadnjem napisali azoospermija/oligospermja valjda zato što su se pojavili u komorici tih sedam od kojih je 4 komada bilo mrtvo a tri su bila srednje pokretni jel..
Azoo je jako problematična , može se dogoditi nula..
Ali eto bez Tribest. mi ne odustajemo jer on nam omogućio icsi.![]()
![]()
![]()
Ajvice hvala ti na odgovorunadam se da ce i mojoj hrabrici nesto naci, ako ne u ejakulatu onda bar biopsijom
![]()
e ovi utrogestani ja ću stvarno postati loptica leteća
![]()
Ja sam stalno ali doslovno stalno gladna- pa meni stalno krulji u trbuhu već ne znam šta da jedem jer ništa posebno mi se ne klopa kada ne volim jesti..ali sada e ja više ne znam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma naće, sada u ovome zadnjem bilo je mrtvih ali našlo se 6 komada u ejakulatu centrifugom pokretnih i oplođene tri moje jajne stanice i jedna je osmostanična a ove dvije su isto ok
![]()
![]()
samo se treba boriti i sve neka pije tu na forumu ima tih naziva lijekova pa kombiniraj![]()
![]()
![]()
Avice, razumijem te potpuno... Ne znam da li je ovo malo simptoma sto imam zbog utrogestana ili zbog trudnoce. Kako god, ja vjerujem da sam trudna...
Cure od svegiva_luca prvotno napisa
vam želim sreću, da nam javite lijepe bete ubrzo.
![]()
![]()
![]()
Sanja79, za sutrasnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajvica, kad ti vadis betu?
Sanja79 draga, vibramo za tebe do nebaaaa!
Javi nam što prije![]()
![]()
Sanja79, kako bi bilo lijepo da bude veselja u ovom klubu, SRETNO!
marti_sk, potpisat ću reginu "napokon da i u vas nešto :D "
ajvica bravo za uloženi trud, nadam se da će sada biti rezultata.
regina nadajmo se ovaj puta potpunom uspjehu!
Hrabre cure![]()