I tako vec danima! Prije 2 tj je bio bolestan, nije nista pojeo 5 dana i sad to, ocito, nadoknaduje. I jede! Sve! Prvo zica slatkise, dam mu pokoji keks, pa kad to vise nedam, samo otvara frizider i trazi sta bi! I sve bi!
Za dorucak pojede sve zitarice koliko god mu dam! Pa gricka dvopek, stapice, banane, jabuke... sta god mu dode pod ruku. Za rucak pojede skoro kolko i ja, pa opet grickanje, zicanje...Veceru mu dajem laganiju, al to mu nikako nije dovoljno, opet bi grickao.
Zasto ovo pisem? Zato jer je u 2 dana pojeo cijelu staklenku cikle!! (uz sve ostalo) I sad su problemi, boli ga trbuh ponoci, nocas smo kuhali caj u pola 2 u noci jer ja vise nisam znala kako da mu pomognem tj. olaksam bolove. I dok sam ga na rukama nosila po kuhinji a on je plakao i dalje je zicao jesti. Kaka 4-5 puta na dan, to kakanje je pocelo kad i ovo prejedanje. Guza mu je sva crvena i upaljena iako ga perem poslje svakog kakanja. Nema proljev al kaka obilno. Skembica mu je ko trudnici u 8. mj.
Neide u vrtic vec 2 dana, jucer ujutro je imao temp 38 (ne znam jel povezano) a navecer ga je taj trbuh bolio sta sam vec napisala.

Oduvijek je bio papalica al ovo mi je malo previse, pogotovo zato sto sad ima problema zbog toliko hrane!
Da mu branim? Sta da mu dajem kad me zica?