Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Vaginalete

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Vaginalete

Molim pomoć. Dobila sam plimicol vaginalete zbog gljivica (sad su pakiranje 3 teblete a mislim da je prije bijo 6) i nakon te treće tablete meni jutros je malo bolje al mi nije prošlo. Što da radim???????
    Da li da uzmem sama još jednu kutiju tih plimicol vaginaleta ili da pokušam sa acidosalus vaginaletama(te nikad nisam koristila a sve sam druge već probala-canesten i geonistin).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Vaginalete

Citiraj sretna prvotno napisa
    Molim pomoć. Dobila sam plimicol vaginalete zbog gljivica (sad su pakiranje 3 teblete a mislim da je prije bijo 6) i nakon te treće tablete meni jutros je malo bolje al mi nije prošlo. Što da radim???????
    Da li da uzmem sama još jednu kutiju tih plimicol vaginaleta ili da pokušam sa acidosalus vaginaletama(te nikad nisam koristila a sve sam druge već probala-canesten i geonistin).
    Da se javiš doktoru i vjerojatno ćeš morat nastavit s terapijom, nakon što ti on pogleda iscjedak na svom "čarobnom" stakalcu . Meni je forumašica rvukovi2 savjetovala Lactogyn tablete protiv gljivica i to mi je jedan od boljih savjeta u životu, pa ga prenosim dalje - 2x1 piti dok te gljivice muče, mene to izvuklo, čini mi se.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da bi mogla nastaviti još jedan paket vaginaleta a ako ni tad ne prođe..ginekologu!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Definitivno lactogyn...meni pomogle kod upale...2x1 tih dana i kasnije po 1...popila sve i sad je ok!!! Kiss Gejshi koja me tim savjetom spasila...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja kažem: bravo Lactogyn :D

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: Vaginalete

Citiraj sretna prvotno napisa
    Kad je meni ovako kao što ti sad opisuješ, uzmem na svoju ruku još jednu kutiju. Mažem i izvana kremom. I toplo kao i druge cure preporučam Lactogyn.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam ovo lito koristila Lactogyn ali mene nije baš nešto usrećio na duge staze.
    prošlu subotu mene uhvati nenormalan svrab, vidim vršnjakinja je u teškom problemu, sve peče, svrbi boli i pošto ginekologa ne mogu dobit na tel odem u apoteku i odaberem sama sebi terapiju. jer kod mene nema neke novosti: napadaju gljivice ko lude.
    i uzmem neki polyginax (prvi put čujem za te vaginalete). i evo su mi pomogle.
    nekako mi se činilo da mi tri tablete plomicola neće riješit svrbež.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prvi puta sam imala taj neugodan svrbež poslije operacije jajnika i kada su mi izvadili urinarni kateter. Bilo je nesnošljivo. To je bilo prije 4 godine. I sada, prošli mjesec, koristila sam za vrijeme mjesečnice tampone (nisam ih koristila više od 4 godine) i vjerojatno sam s njima unjela bakterije u rodnicu. Uzela sam Geonistin vaginalete (za njega kažu ginići da je najbolji) i kao rukom odneseno. Nikad više neću koristiti tampone, iako je s njima puno lakše, pogotovo na poslu.

Pusa

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

dakle ja sam koristila sve navedene vaginalete kad sam davno imala problem s gljivicama...ali jedno sam zapamtila-produzetak terapije i promjena terapije samo od doktota ne na svoju ruku-jednom sam si sama prepisala vaginalete za gljivice i napravila prekrasan nered ispala sam neuka seljankica kad sam dosla kod svoga ginica koji me s pravom pitao kaj je moja struka ( dal sam dr. gin ?) i dali znam u kojem stoljecu zivim...umrla od srama i od tada mi nije palo na kraj pameti da naguravam u sebe,pogotovo kod vaginalnih problema.ljekove po mojoj procjeni

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni Lactogyn uopce nije pomogao, pila sam ga par mjeseci, i Acidoverus i Bifidoverus i sve vaginalete, i cesnjak i bla, bla, bla...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •