Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Operacija treceg krajnika u Splitu

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Operacija treceg krajnika u Splitu

Nas stariji( 5 godina) ce mozda na jesen na operaciju treceg krajnika. ORL doktorica nam je rekla da rezerviramo termin pa ako se preko ljeta ne sredi situacija(more bi trebalo pomoci) morat cemo vaditi. Ovih dana trebamo se ici upisati pa me zanima imate li nekih iskustava, preporuka...

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nitko nista? :?
    Vjerojatno ionako necemo moci puno birati

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mali od moje prijateljice je nedavno bio na toj operaciji u splitu, mogu se malo vise raspitati kod kojeg doktora. samo znam da su bili zadovoljni, da je samo prenocio u bolnici, ali onda roditelji u pravilu ne smiju u posjet jer se djeca uglavnom rasplacu kad ih vide i htjeli bi odmah doma.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pazite da mu izvade sve što treba izvaditi, jer su mom bratu izvadili treći i desni krajnik, a lijevi su ostavili, što je liječnica skužila tek nakon što je pola godine opet proveo na antibioticima i s balavim nosom

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moj nećak je operirao kod dr. Vela i sve je u redu prošlo. Pretpostavljam da je dobra jer kad sam čekala broj za pregled došla sam ujutro u 6 i jedva sam ga uhvatila.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

postoji apartman koji se plaća (ne znam koliko) i možeš biti sa svojim djetetom u bolnici
    to je rutinska operacija i svi to rade uglavnom dobro

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

postoji apartman koji se plaća (ne znam koliko) i možeš biti sa svojim djetetom u bolnici
    to je rutinska operacija i svi to rade uglavnom dobro
    Apartman cemo sigurno traziti, a ovo drugo je lijepo procitati (iako se ja jos uvijek nadam da cemo ipak zaobici tu operaciju )
    Hvala svima na informacijama

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je malu operira dr kontić i spasija je i dr tafra kod kojeg sad idemo obojici skidam kapu ljudi su

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo podižem

darva-jeste operirali ili ste izbjegli?

dakle, j (4 god i 11 mj) u ponedjeljak ide u bolnicu, a u utorak će mu operirati sva 3 krajnika.

što nas čeka, kakav je oporavak :?

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vec neko vrijeme se mislim kako cu izvijestiti sta je bilo.
    Sve je proslo odlicno.Uspjeli smo da prijem bude na dan operacije tako da nismo proveli vecer prije u bolnici. Ujutro sam bila s njim do vizite, onda sam izasla iz sobe.Mi smo imali srecu jer je s njim u sobi bio djecak ciji je tata doktor i cijelo vrijeme je bio u sobi s djecom.Nakon operacije je i mama od djecaka usla u sobu pa sam se i ja "prosvercala" i bila cijeli dan do otpusta s njim.Ja sam bila presretna zbog toga jer nisam na to racunala,mislila sam da ga do popodne necu moci vidjeti.To je pretpostavljam bila iznimka od pravila,ti svakako pitaj mozes li biti s njim,nemas sta izgubiti.Sestre su bile jako ljubazne.
    Za treci krajnik otpust je isti dan,a za obicne krajnike ostaje se 2 dana u bolnici
    Ako te jos nesto zanima javi se na pp.
    Sretno

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ovo gore je sve ako niste uzeli apartman.Ako imate apartman onda ste skupa cijelo vrijeme.
    Oporavak je za sva tri krajnika malo tezi jer vise boli Na otpustu se dobije lista s namirnicama i kako se treba ponasati.
    Ja sam se bojala anestezije ali oni se vrlo brzo probude, moj je sa simpatijom govorio o doktoru anesteziologu.Moj je super podnio,nije imao mucninu, ni djecak do njega, za razliku od jednog odraslog momka kojem je bilo bas gadno

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

uh
    darva, super da je sve ispalo ok.

apartman nismo rezervirali jer je ovo uletilo "na prepad".
    u četvrtak su nas zvali da u petak dođemo vaditi krv, u ponedjeljak je razgovor s anesteziologom i u 17 prijem u bolnicu, u utorak operacija. dalje ne znam

njemu vade sva 3 krajnika, al metoda operacije je ablacija ili koblacija, ne znam kako se točno zove, uglavnom, oporavak bi trebao biti brži i lakši, bez gubitka mnogo krvi...

pripremila sam ga na to da će spavati sam u bolnici, sa drugom dječicom u sobi a da ću ja biti sa njim koilko god budem mogla i da će u bolnici ostati onoliko dana koliko doktor kaže.

uh, grop mi je u želucu

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Drzim vam fige
    A to s gropom u zelucu mi je sasvim poznato . Sutra za svaki slucaj ponesi u borsi sebi nesto za jelo.Ako budes imala srecu pa te puste u sobu. Ja sam potpuno neplanirano usla u sobu,poslije me bilo strah izaci da me ne ostave vanka pa je doslo 5 popodne a ja samo pojela jednu bananu.Od stresa,bolnice i gladi doslo mi je za pasti u nesvijest.
    SRETNO jos jednom,drzite se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •