Klik na http://www.fotoduga.hr/ pa na snimanje vjenčanja, pa video galerija 1 - ja sam ona u ljubičastom...
Kad sam već na netu, možete i vi pogledati i "upoznati" me![]()
Klik na http://www.fotoduga.hr/ pa na snimanje vjenčanja, pa video galerija 1 - ja sam ona u ljubičastom...
Kad sam već na netu, možete i vi pogledati i "upoznati" me![]()
sviđa mi se video!
![]()
super, pozz tebi i meni se jako sviđa video!!
super je video, super izgledate i sve je nekako veselo i opušteno![]()
baš je lijepo povezati ovaj žuti cvjetak s likom![]()
Baš slatko!!!
... kao što dunja&vita)) kaže predlažem promjenu nicka...
![]()
Cure![]()
To je, mislim, vidi se, je li... sa svadbe gdje sam bila kuma...i gdje sam se smrznula na Jarunu, ali je bilo super.
Kako ja volim da vidim vas rekoh da i vi mene vidite.
super je video![]()
Ja te zamišljala slično, ali, ženo, što ga ti pretjera u opisima sebe i svoje kilaže![]()
Mislila sam da si tenkić, a kad ono ljubičasta mica!![]()
Haljinica me JAKO smanjila i to su svi primjetili. Na videu imam 167cm i 92 kg, pa ti vidi...Svimbalo prvotno napisa
nema pretjerivanja...
Ne znam zašto... to ti neko ko ima više znanja o ovim formatima i tome treba objasniti...a baš mi je žao...Ja ga ne mogu otvoriti
Ne, neeeee... cure nemojte mi davati takve ideje! Opasno je to...baps (napisa):
Baš slatko!!!
... kao što dunja&vita)) kaže predlažem promjenu nicka...
nemoj joj davati ideje![]()
Uglavnom, da kažem nešto na temu boja. Na svadbi sam bila JEDINA u boji i mm naravno.super odabir boja
U istoj haljini sam bila na još jednoj svadbi gdje sam bila ja u ljubičastoj haljini i još jedna teta u zelenoj, svi ostali su bili u crno-bijeloj kombinaciji.
Imala sam zabranu dolaska u crnom, a ni ne bih došla - volim boje. Bila je u igri zelena ili ljubičasta i boje sam onda slagala prema haljini i meni su baš bile super, tj. ono, vesele i prikladne za svadbu. I cipele su mi sjele...super!
Ozbiljno?Ja te zamišljala slično![]()
ja te uopće nisam zamišljala takvu, ali to si sama kriva, jer se predstavljaš kao amfibija, a uopće nisi
meni si baš slatka, vrckava i simpa![]()
Uspjela sam! Maslačkice, baš si onakva kakvom sam te zamišljala![]()
Super video, sviđa mi se ono skakanje za fotku.
A ti, baš kako sam te zamišljala, točno tako (samo ne u ljubičastom)
od sad si ljubicica![]()
salu na stranu, bas si simpa, haljina je lijepa i dobro ti stoji![]()
Super je video i STVARNO ne izgledaš da imaš toliko kila koliko si napisala![]()
Nikad nikog ne zamisljam pa ne mogu reci jesi li bas takva ili nisi, ali vrckava osoba iz videa 100% odgovara Maslackici s foruma!
Isto tako - podrzavam ljubav prema bojama. Crno je zabranjeno!
Amfibijaje stavila svoje gabarite za cijeli svijet da ih vidi....
Ozbiljno, haljina mi je skinula sigurno 10 kg i to svi kažu...
A ja jadna ozbiljna na forumuali vrckava osoba iz videa 100% odgovara Maslackici s foruma![]()
tek se sad kao opuštam...
xKaae prvotno napisa
a gdje ima kupiti takvih haljina sto skidaju kile da kupim 2-3 komada 8)
Sve mi je super, i video i okruženje i Maslačkica![]()
Hvala cure!![]()
Uljepšale ste mi dan...
Eh da...moja veličina 50, drage moje, se može jedino kupiti u Dorothy Perkins, ali nisam mogla naći odgovarajuću haljinicu.a gdje ima kupiti takvih haljina sto skidaju kile da kupim 2-3 komada
Kupila materijal, odnijela kod krojačice, dala joj sličicu i kada sam došla na probu :shock: ni SLIČNA! Ona je to skroz obično napravila, ma ništa svečano...ništa.
Jedino što sam mogla napraviti je te naramenice drugačije , koje se ne vide + trakice nabacila i ispade SUPER SUŽAVAJUĆA HALJINICA!!!
Unikat... i ja bih par takvih, ali nema više - i hlača bi takvih...!![]()
Skini flash player sa www.adobe.com ili odi na www.index.hr mislim da se kod njih automatski skida ako nemaš.lucij@ prvotno napisa
Sladak video![]()
Hvala pinguica, ali imam Adobe. Zapravo sam već uspjela otvoriti, samo je nešto zaštekalo.pinguica prvotno napisa
maslačkica, super si mi, i ja sam te tako nekjako zamišljala