-
Savjeti o ručku
A, L i K imaju 18 mjeseci. Sve obroke normalno jedu osim ručka. Zapravo s A nema problema, on je gurman, ne znam šta ću s L i K. Evo kako to izgleda kod njih:
oko 7h: kruh sa sirnim namazom, džemom i mlijeko
9-9.30 jogurt ili voćka
12 bočica mlijeka
oko 14.30-15h ručak: kod A sve prolazi, kod L tako tako a K jednostavno ništa neće. Ponekad prođe ako u ručak stavim jogurt a ponekad K i to bojkotira. Onda ništa ne dobije do popodne, njoj to ne smeta.
17-18 jogurt voćni ili obični, voćka
oko 20h večera: griz od kukuruza, ječma, raži ili pšenični, sirni namaz uz kruh, keksolino.
A ima 11,2, L 10, 2 a K 9,3 kg.
Danas mi je pedijatrica rekla da bih im trebala ručak dat u podne i odvikavat ih od te bočice u podne. Probala sam, nije išlo. Znam da ne mogu to uspit u jedan dan, ali... Puno sam sama s njima, dadilja mi je otkazala prije 2 tjedna, pomogne mi jedna susida, teško mi je sve to izvest i organizirat. Planiram ih na jesen dat u jaslice a znam da je tamo ručak oko 12h. Moj L jednostavno ne može jest na žlicu kad je umoran, ponekad se dogodi navečer da plače od gladi a ne može jest i onda mu damo bočicu. POpije je i mirno zaspe.
I još nešto, A i K zaspu u hranilici a L odnesem u krevet, uzme medu svoga, pustimo priču i on uskoro zaspe. To je oko 12. Navečer kod L isto a A uzmem kod sebe na krevet i onda brzo zaspe a K uzme otac pa i ona ukskoro zaspe. Kako vaši?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma