Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: sladoled sa vrhnjem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,223

    Početno

    Ovo mi se čini kao zgodan recept, sigurno ću probati: https://www.sibenik.in/gastronomija/...oSf0nBFvS2CmKs

    To je kao sendvič-sladoled, samo od vrhnja i kondenziranog mlijeka, između oblatna.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi se čini kao zgodan recept, sigurno ću probati: https://www.sibenik.in/gastronomija/...oSf0nBFvS2CmKs

    To je kao sendvič-sladoled, samo od vrhnja i kondenziranog mlijeka, između oblatna.
    Super izgleda, ali nemam mjesta u škrinji za tako nešto...

  3. #3
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,223

    Početno

    Ne vjerujem da ovo zauzme cijeli lim, prije moraš jednu oblatnu prepoloviti za gornju i donju koru

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vjerujem da ovo zauzme cijeli lim, prije moraš jednu oblatnu prepoloviti za gornju i donju koru
    850 grama je suma vrhnja i kondenziranog mlijeka. Puno je to za jednu oblatnu prepolovljenu. To je količina za dvije.

    S druge strane, hvala na ideji, mogla bih tako - dvije prepoloviti, staviti neku dasku od teflona između i tako bi ušlo u zamrzivač.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •