molim za preporuke za nekog ginekologa ili ginekologicu koja radi privatno i u KBC ST .mijenjam starog gina i treba mi netko pouzdan u ST.
Splićanke PLEASE HELP![]()
molim za preporuke za nekog ginekologa ili ginekologicu koja radi privatno i u KBC ST .mijenjam starog gina i treba mi netko pouzdan u ST.
Splićanke PLEASE HELP![]()
Ima ih puno....mozda bolje na pp..?
moze ,hvalaartemida prvotno napisa
![]()
moze ,hvalaartemida prvotno napisa
![]()
dr. Šparac, poliklinika Cito, meni je super
Istina dr. Sparac je izvrstan i tople preporuke al on je jedan dan mjesecno u bolnici....ja mislim tako
zar on uopće radi u bolnici a ne samo u CITO.a kao dr je super
istina, pitala sam jučer jer sam htjela nekako skemijat da mi bude na porodu, samo jedan dan mjesečno dežuran u bolnici![]()
a dr N.Aračić iz Cito jel radi na KBC još
ne znam, ne idem kod nje pa zbilja ne znam
mislim da i N. Aračić i Mimica povremeno dežuraju u bolnici jer bolnici fali ginekologa.
dr. Duje ih je uspio sve "rastjerat" u privatnu praksu pa je bolnica kronično bez kadra, ginekološkog koji bi pokrio svih 30 dana u misecu.
Lory ma čuj opet bolje nego rađati kod Vukojevića i Međugorca
laky prvotno napisa
![]()
a meni vukojević skroz simpa.
ako ništa drugo makar bi se on i ja doooobro napričali na pregledu. a ne mogu se požalit ni da mi je loše i ofrlje vršio preglede. naprotiv. bila sam vrlo vrlo zadovoljna.
p.s. njega makar nisam tribala ja podjećat kad će mi dat uputnicu za vađenje krvi, za kks ili nešto treće.
ne znam za tu dvojicu, ajme, sad se već i plašim ko će me dopast :shock: spasila bi se da mogu u Cita platit i rodit u miru
SUNCHICA dr.Karelović je dosta dobar i radi privatno i u bolnici. isto tako i dr.Budimir. meni je osobno jedan od najboljih dr.Jukić ( radio mi je 3 kiretaže) i on ti radi privatno kod Mimice ( samo srijedom). pa eto ako sam pomogla ................... sretno! :D
hvalama eto, strahujem jer jedino svom doktoru vjerujem a on radi samo privatno i dežura jednom mjesečno u bolnici tako da su male šanse da mi bude na porodu...
pa u koliko tvoj ginekolog radi pa i makar taj jedan dan u bolnici ako on želi on ti može doći na porod,u koliko ga lipo zamoliš i ja idem u ginekologa koji ne radi u bolnici ali mi je došao sva tri puta prilikom kiretaže i namjestio mi je dr.Jukića na sve da mi ih on radi,( možda i to što su oni kucni prijatelji pa me je preuzo zato) ali neznam.ja sam tražila od njega pomoć i on se zauzea za mene. a kod dr.jukića sam i bila nekoliko puta privatno i stvarno je super.![]()