Za sve VAs koji tražite početnu AS pišem svoje iskustvo u želji da nekome pomognem, jer znam koliko sam vremena provela na ovom forumu tražeći najbolje rješenje za početnu AS.
1.SIGURNOST Prvi uvjet na testovima je ok,
2. DULJINA KORIŠTENJA- za ovu sjedalicu zaista vrijedi da se može duugo koristiti jer ima nekoliko dijelova koji se skidaju kako bi je dijete što dulje koristilo. (Posljednje otkriće koje sam saznala na ovom forumu je skidanje jednog dijela stiropora čime smo uspjeli dočekati u ovoj AS 78 cm i 10,5 kg i nadam se još koji cm).
3. BAZA ILI POSTOLJE što svakako preporučam jer je to toliko praktično naroćito za one koji će se puno voziti ulaziti i izlaziti iz auta, i vrlo se lako montira.
4. TEŽINA Meni je ovo bilo važno i ova AS spada u najlakše tj. 3 kg. Jer s vrmenom kad težina djeteta poraste, težina AS postane jaaako bitna.
5. CIJENA - vrlo bitno da je cijenom najpovoljnija!!! tj. definitivno ima najbolji omjer vrijednosti i uloženog novca.
6. DODATCI - Ima sjenilo za sunce, presvlaka je periva u perilici i vrlo se lako skida.
Eto toliko!