Citiraj MGrubi prvotno napisa
Citiraj LIMA prvotno napisa

Ne znam je li se ovo kome dogodilo ali kada smo išli kod mojih prolazili smo kroz sela i na promatranje zelenila na trenutak mi je krenula slina na usta :shock: , nešto kao Silvestar kad gleda Tweetyja
to ti je jedna 'nuspojava' zelenih sokova
tijelo shvati šta je odličan izvor nutrijenata pa počne mjenjati upute tvojem okusu
ja sam jela samoniklo jestivo bilje , počela sam probavati same listove da vidim njihov čisti okus , čak sam probala i svježu šparogu
Znači mogu se nadati da ću uskoro prospekte s prirodnim ljepotama početi gledati kao kuharice

Citiraj Davor prvotno napisa
... a to je navodno dobro za libido pa ...
Šutim na ovo... ne smijem ureć

Citiraj maria71 prvotno napisa
upadam , al inema veze, hitno je....

cijeli čet se moram drndat u busu i dio petka

trebaju mi prijedlozi sirove hrane koje bih ponijela sa sobom, de ne krepam od gladi ... eurosmeće po pumpama ne dolazi u obzir, isto tako ni homemade snedvići od mesine
Umjesto grickalica recimo kupi u DM-u sjemenke suncokreta (to su mi postale najomiljenije grickalice), pakovanje od 650 g - ako budeš čapkala jednu po jednu imaš što zobat do Španjolske!

- Može li se "predozirati" zelenim sokovima? Vidim branka stavila 3 lista kelja, a ovo je moja mjera:
3 velike jabuke, 3 velike kruške i 5 bresaka + jučer 15 velikih listova blitve, a danas 30 listova cikle. Bude oko 2 l gustiša i to MM i ja preko dana razrjeđujemo i popijemo.