Koliko granulica mogu davati sinu od 18 mj pulsatille od 30c?
Koliko granulica mogu davati sinu od 18 mj pulsatille od 30c?
pitaj na topicu o Nekonvencionalnoj medicini ili zovi svog homeopata. ja sam Noi sa " god.davala 2 granulice,ali u dogovoru sa homeopatom.
A zbog čega daješ?Da li je to vaš pripravak koji je preporučio homeopat?
Koliko su jake tegobe? O tome o visi učestalost davanja.Što se tiče broja kuglica dovaoljna je jedna do dvije(u principu broj kuglica u davanju nije bitan),ali je učetalost davanja bitna .Naravno ,uz dobar odabir pripravaka ,što je najbitnije.
Sorry šta se tek sada javljam. Najčešće kada počne curiti nosić bez temperature dam pulsatillu i nemalo puta nas je izvukla. Ovaj put nas muči katar i kašalj zajedno sa nosićem pa sam ipak kontaktirala homeopaticu.
bravo, dobro si napravila.Enoa prvotno napisa
mi koristimo, isto po preporuci homeopatice, pulsatillu. 1 tjedno po 3 kuglice, a po potrebi par puta dnevno isto 3 kuglice
za katar je nas spasio luk. navečer bih ga iskosala što sitnije da što jače 'miriše' i stavila uz krevet. ponavljali smo 3 dana. svako jutro bi iskašljala katar. treći dan je bila ko nova (a i mm su pročistio nos, a ja sam postala imuna na miris luka)
Uf! Znam za to ali nekako mi je muka to niti probati, ali morati ću se prisiliti večeras na luk.
nije tako strašno, navikne se nos. nakon nekog vremena ne osjećaš miris luka ali bome ni miris drugih stvariEnoa prvotno napisa
![]()
Kad ga budeš maknula falit će ti 8)
A dali ćemo se ujutro dignuti svi smrdljivi? Imam osjećaj da će svi zatvarati nos kada budemo prolazili![]()
ako se voziš javnim prijevozom, to ti je plusEnoa prvotno napisa
![]()
a sad ozbiljno: do jutra dosta već ishlapi. nemam osjećaj da smo bili smrdljivi :/