u svašta mi idu...
recimo u paštu ili rižoto s kratko kuhanim povrćem.
Prvo kuhate paštu ili rižu u puno vode.
Uzmete različito povrće, sjeckate ga na štapiće, fetice, male komadiće. Poželjno da oblici budu različiti.
Kad je pašta gotova, procijedite i vruću vodu sačuvate i ponovo na ploču, pojačajte vatru tako da zakuha. U to ubacujete povrće kojem paše kuhanje (mrkva, karfiol, tikvice, korabice) i prokuhate samo 2 minute tako da ostane hrskavo.
Ostalo povrće kojem paše dinstanje - šparoge, luk, patliđani, paprike - dinstate na maslinovom ulju, možete dodavati još malo vode od iste one pašte.
Kad je gotovo, na dinstano povrće bacite ono kuhano i paštu ili rižu, dodajte još malo maslinovog ulja i začine po želji.

Jako brzo gotovo, i lijepo izgleda na stolu.