evo sam se i ja pogubila, molim pomoć![]()
nakon 12 godina veze, ja odustajem. pojelo me...možda bih i pustila da se rasteže dok ne prolupam, jer on bez mene za sada nema ni krova, a kamoli fržidera. No, sad već i ja vidim da ne mogu biti normalan čovjek i roditelj u ovakvim uvijetima. ne želim se zaplitati u detalje, nego vas molim pomoć s tehnikalijama.
*mi jesmo na istoj adresi (iako on ne živi s nama već 6mj)
*viđa sina, i tu je kolko može biti sve ok. sve bitne odluke prepušta meni, kao i ranije, a hoće ga pričuvati kad god treba i dolazi često
*on nije zaposlen
*kad se mali rodio otišli smo zajedno u ....(kamo se ono ide :? ) potpisali da je dijete naše
on će se odjaviti, ali što još treba učiniti da bi imali čiste račune, da skrbništvo bude samo moja briga. znam da ne trebam podnositi molbe za razvod, ali sigurno negdje za neku izjavu moramo nekom bilježniku neke novce dati?
zaista se užasavam cijele ove situacije! vi koji ste prošli ili još uvijek prolazite kroz svoje mučne priče znate koliko je to sve teško. sva sam izgubljenaa papirologije, birokracije i socijalnih radnika se užasavam i kad nisam ovako zgubljena pa bi mi svaka pomoć dobro došla

Odgovori s citatom