-
tko NEMA pravo na vrtić?
da objasnim našu situaciju
mm je slobodni umjetnik, s povremenim radom na ugovore o autorskom djelu i u izradi izložbe (3) na temelju kojih može zatražiti bašlužbeni status slobodnog umjetnika
ja krećem tražiti posao negdje najesen, ali za to će mi vjerojatno trebati neko vrijeme, najvjerojatnije na način da ću godinu dana negdje volontirati puno radno vrijeme ili slično, jer kao sociologinja teško da ću na trećem natječaju naći plaćeni posao
neva će uskoro 4 g., zora ima 16 mj.
mi ne možemo tražiti državni vrtić, prepostavljam
dakle, za nas ostaje samo privatni vrtić, zar ne?
vrtić me zanima za nevu na par sati dnevno
-
baš službeni
-
U Zagrebu mislim da nema kategorije roditelja/djece koja nemaju to pravo ali nema dovoljno slobodnih mjesta.
Tako da se upisuju uglavnom samo djeca koja imaju neku prednost pri upisu (npr. oba roditelja zaposlena ili djeca roditelja invalida Domovinskog rata i sl.)
Također, prebivalište nije bitno kod upisa, nego kod subvencija. npr. ako roditelji nemaju prebivalište u ZG-u onda plaćaju punu cijenu u vrtiću.
-
nije da nemate pravo na vrtic, imate pravo, svi imaju - samo nema dovoljno mjesta.
sad ce ici upisi, vi skupite sve papire i prijavite se - ne znam kakva ce frka biti, guzva i sl. ali vrijedi probati.
-
Ništa Vas ne košta da probate. I to probajte u više vrtića. Možda u jedan upadnete.
-
Svi imaju pravo na vrtić,ali nemaju svi istu prednost.
Samohrani roditelji,oba roditelja zaposlena imaju više prednosti od vas jer se gleda da će netko od vas moći prije čuvati diojete nego zaposleni ili samohrani.
Probaj ništa te ne košta,sad su u 5 mj. upisi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma