-
Baš mi je drago da je mali miš dobro. Ajde stavi koju slikicu negdje da vidimo malog heroja.
-
I dalje vježbamo, samo nemamo već naručen termin kao i zadnji put. Vježbat ćemo doma pa će se na kontroli vidjeti da li će nas opet zadržati ili ne.
-
-
Joj baš mi je drago da tako super napreduje, bit će sve ok vidjet ćeš.
Moj se Lukas tek prošli vikend počeo smijati i to onako neupućeno nikome, više nekako za sebe. I to nas je jako razveselilo (do sada se smijao samo u snu). Ja sam zabrinuta jer inače Lukas jako slabo prati, mislim slabo se okreće za podražajima, kada ga zovemo, šuškamo sa nečim itd...dosta je usporen (sporo okreće glavicu). nekada gleda dok mu pričaš a nekada mu nemožeš baš privuć pažnju. Kako je Lovro bio sa time u početku? Pitam jer me zanima dal i to može biti samo kašnjenje ili već neki pokazatelj problema
.
Pusa, i da mi tek 26.09. idemo dole na vježbe tako da se nećemo srest nažalost, ali nikad se ne zna. Voljela bi da se hrabre bebe upoznaju. koliko se sjećam trebali su se rodit istog dana i upoznat već u rodilištu.
-
danas smo bili na kontroli, redovnoj, ima 7 kila ( 1250 g više nego prošli mjesec) i narasao je za 4 cm, ima 67. Doktorica super zadovoljna.
Jučer smo bili kod neuropedijatrice, i ona je super zadovoljna, kasni samo mjesec dana za svojim vršnjacima. Kontrola je za dva mjeseca. Bile su neke stažistice kod nje pa je objašnjavala šta sve bebe rade a Lovro je to sve pratio sa pokretima. Kao da je razumio šta se od njega traži! I onda me pohvalila što još uvijek dojim s obzirom na naš težak početak.
A sad ono manje dobro. Bili smo napokon na UTZ kukova. Prije nije bilo potrebe jer su bili klinički ok. Sad će morati nositi remenčiće. Teška displazija obostrano. I još se doktor čudi što nismo prije došli. Jučer sam bila malo u šoku, ali sad mi je doktorica objasnila da nije on baš toliko ukočen sa remenima. Procjena doktora je da će ih najmanje 4 mjeseca nositi. Sad me jedino zanima da li ga mogu sa tim voziti u auto-sjedalici. Pa ako netko zna ili je imao iskustva, voljela bih da mi javi.
Btw, u čekaoni je jučer svih zabavljao, sa svima "pričao" i smijao se.
-
-
Ma puno pusa hrabrom lovri i njegovoj mami. Ja sam nosila isto to remenje i nekakve ortopedske gaćice, a kasnije sam se bez problema bavila sportom, dakle imam najnormalnije kukove. Za auto sjedalicu stvarno ne znam, ali remenčići nisu ništa naspram svega što ste do sada proživili.
Jako mi je drago što tako super napreduje
-
paulita, dobre vijesti su stvarno dobre :D a loše nisu tako strašne. žao mi je zbog remenčića, ali izdržati ćete tih nekoliko mjeseci a onda će kukići biti za pet. ljubi nam super-lovru!
-
Bravo! :D Super vijesti!
S remencicima nemamo iskustva, ali vjerujem da je sve to, iako nespretno, izvedivo i podnosljivo!
Ma bravo Paulita!
Pusa svima od nas!
-
Upravo idemo na postavljanje remenčića...UFFF...
-
Kako se Lovro snalazi sa remencicima?
-
kad skuži da ne može ispružit noge ga malo uhvati šiz. ali dobro ih podnosi. prvu noć se budio svakih sat i pol, dva. sad malo duže odspava. mislila sam da će bit gore. smijem ih skinuti samo sat vremena na dan i to kad moram vježbati s njim ono što ne mogu kad ima remeniće. i kad ga kupam.
-
Paulita, je li ti stigao paketić za Lovru?
Pusa mami i malom borcu.
-
stigao je, stvarno nisi trebala
pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma