Ajme djive, ti si se javila, opisala situalciju i sad te nema!!! Govori brze, jesi li rijesila ili ne, nemoj nas drzati u neizvjesnosti :shock: :shock: :shock: !!! Kako ste to, normalno il' na sake8)
8) ?!?!?! Mislim, ako si se ti vec javila da ti to nije normalno, nece ti niti bit normalno, ni sad, niti u buducnosti, NIKAD!!! I onda postoji opasnost da moras cijeli zivot gledat djeda kako se izivljava na vec odrasloj unucici i pravi se i dalje lud
...kad to dosad nije prekinuto s tvojim muzem, odraslim muskarcem, on to misli radit i dalje, cisto da uziva u tvom kiselom osmjehu ako nista drugo...neki starci znaju biti bas zlocesti, i s njima bez misloti
, pogotovo ako diraju u tvoje, grrrrrr!!!! Inace, sto se takvog odnosa tice, tko ga prakticira-ne osudjujem a tko to ne moze provarit (recimo ja
)-potpisujem. I da, 100% provjereno: to dolazi i sa americkih filmova, sad, otkako sam mama, to primjecujem bolje no ikad; u filmovima se u usta cmacu: brat-sestra, mama-kcer, tata-kcer, djed-unuka, hm, ne sjecam se sto sam jos vidjela, ali navedene 100% da. Sve to upijam u zadnje vrijeme i onda pogledam moju malu slatku k'o secer i pridjem i kao sad cu, al ono.....MA FLJAK, RIG, RIG, RIGOLETOOOO, BLJUV, BLJUV, BLJUUUVVVV!!!! Pa mislim, te njene male rumene usnice i njena sva ta djecja nevinost nije duzna trpit nas i nasu samovolju da ju cmokamo gdje se nama pase, nit' bi mi to bio gust....djeda i baku smo morali svaki, svaki, svaki put poljubiti kad stignemo kod njih i kad odlazimo (a samo u obraz) a to je bilo svaki drugi dan :/ , pa mislim....a bile smo vec odrasle, preko 20 god...i sad, kad su pokojni, nikad nisam pomislila "Joj, da mi je jos jednom poljubit didu il baku" nego sto smo sve radili, kako smo se zezali i to....sad, ja tu nikoga zivog ne pljujem, nego samo iznosim svoj stav, koji je vidim slican tvom, pa zato....inace, nemoj se bedirat i mislit da si sad iz neke ultra cudne okoline, to je samo do tog dedice koji tako tiranizira...

8)
...kad to dosad nije prekinuto s tvojim muzem, odraslim muskarcem, on to misli radit i dalje, cisto da uziva u tvom kiselom osmjehu ako nista drugo...neki starci znaju biti bas zlocesti, i s njima bez misloti
, pogotovo ako diraju u tvoje, grrrrrr!!!! Inace, sto se takvog odnosa tice, tko ga prakticira-ne osudjujem a tko to ne moze provarit (recimo ja
Odgovori s citatom
, gotovo svaki dan prilikom presvlacenja izljubim ih barem jednom :D . Male nonice, kako ce brzo narasti :D
.....eto, netko ljubi nonice, netko usnice, netko sve redom...ali to smo mi - mame
, ne znam jel mi čudnije što ljubi unuku u usta ili što ljubi sina :/ :shock: . Koliko god sam gadljiva kad su mi klinci u pitanju mislim da bih lakše podnjela da mi svekar poljubi dijete u usta nego muža ( za dijete bih mogla odmah reagirati