Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 133 od 133

Tema: djed ljubi u usta!?!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj bajadera prvotno napisa
    Citiraj Davor prvotno napisa
    u sjećanje naviru vicevi
    Pa de koji onda?!
    Takvi se pričaju u muškom društvu, nakon trećeg piva, dovoljno kasno navečer. Ne ovdje.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

A ... ga, nisi fer, prvo navučeš pa odustaneš...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sorry, ali vicevi o nekrofilima na roditeljskom forumu STVARNO nemaju smisla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

brrrr...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo sa bakom i cicom mi ne prolazi, obnevidila sam od nevjerice i ne mogu zaspat. Da se to dogodilo mojem djetetu, mislim da bi po mene dosla policija. Sta vise razmisljam, to mi je ta gesta stavljanja tudje cice bebi u usta ravno zlostavljanju. Ma nema tog ocaja pri uspavljivanju koja opravdava tudju cicu (pa bila to i moja mama) u ustima mog djeteta.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Timmy prvotno napisa
    Ovo sa bakom i cicom mi ne prolazi, obnevidila sam od nevjerice i ne mogu zaspat. Da se to dogodilo mojem djetetu, mislim da bi po mene dosla policija. Sta vise razmisljam, to mi je ta gesta stavljanja tudje cice bebi u usta ravno zlostavljanju. Ma nema tog ocaja pri uspavljivanju koja opravdava tudju cicu (pa bila to i moja mama) u ustima mog djeteta.
    da zlostavljanje

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo ovo mogu potpisat, i mene bi kupili plavi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bajadera, ne kuzim, sta ti je smijesno?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bajadera, ne kuzim, sta ti je smijesno?
    x

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma slažem se da je to zlostavljanje! Dobro si to opisala, to mi je smiješno,jel sad kužiš?!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jao ovo sa bakinom cicom mi je grozno,nemogu doci sebi,ma koje da meni moja sveki uvali djetetu svoju sisu u usta,ostala bi bez iste grozno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bajadera, sad kuzim, zbunili su me smajlici. Mislim da mnogi bakinu cicu ne bi svrstali pod zlostavljanje (ja i dalje bih) ali samo zamisljam bespomocnu bebu i uspanicenu zenu koja mu gura sisu u usta i to mi stvara neopisivu nelagodu. Tek sam sad vidila da je i Sirius Black ovu situaciju isto protumacila kao zlostavljanje. Ali garantiram da bi bilo vise onih koji bi rekli da ovo nije zlostavljanje, kao baka je to napravila iz ljubavi, nije losa namjera, pa ipak je to baka......moglo bi se o ovome na dugo i siroko.

Dida i unuka - ljubljenje u usta, ja to u mojoj obitelji ne mogu niti zamislit. Mi smo izuzetno topla obitelj i suvisno mi je i pisat o odnosu nasih roditelja prema nasoj kceri i nacinu na koju izrazavaju svoju ljubav, ali da je dida poljubi u usta, ja bih ga zamolila da to vise ne radi. I ne vjerujem da bi se kod nas itko naljutio na takvu zamolbu.

Dida i otac koji se ljube usta - problem je u tome sto svi odmah zamislimo sebe i svoje u toj situaciji (sto vazi i za sve gore navedeno). Sto se tice ovog kisicha , tu me ne bi odveli plavci vec bi me odveo bijeli kombi sa rotacionim svjetlom, a ja bih lezala u bijeloj kosulji s rukavima zavezanim na ledjima. Znajuci mog supruga i oca mu, to je prosto ne moguce. A da je i moguce da se poljube u usta, mislim da mi to ne bi bio muz ali ne bih sad o tome, ne radi se o nikakvoj seksualnosti vec o kulturoloskim razlikama koje nismo svi spremni prihvatiti.

Ja sam zivjela u Gruziji godinu ipo dana i svaki dan sam gledala kako se muskarci pri obicnom pozdravu ljube u usta, a oni koji su dobri prijatelji ili obitelj, ostali bi u poljupcu par sekundi duze. Ja se na to nikad nisam navikla. Jasno je da je sve stvar odgoja i kulture odredjenog drustva. Kod nas nije uobicajeno da se clanovi obitelji (koji nisu partneri) ljube u usta. Ja bih osobno voljela da tako i ostane.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

poljubac djed - unuka... dedi očigledno fali akcije!!!

to vidiš po tome što mala kada želi tebe poljubit u usta (što je pokupila od dede) te primi snažno za glavu i hoće te poljubit u usta.

znači da on to njoj radi na silu.

mislim da ima jako puno ljudi kojima fali ljubavi / sexa... i da kada naiđu na neko tako malo stvorenje koje ni ne zna što mu se događa, da ispoljavaju svoje neostvarene "štogod"

makni malu od dede, da ti drugi put ne dođe i počne te pipkat znaš di već jer je deda tako nju pipkao...

ili što je najgore da ti ona to ni ne pokaže jer joj je deda zabranio da o tome ikome govori... e, sva sam se naježila. spašavaj malu!

dobro da si poljubac detektirala!!!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj PericaY2K prvotno napisa
    isuse :/

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sad slijedi ovogodišnja paljba na pedofile potpuno neutemeljena u stvarnosti.
    Paz' sad:

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

to vidiš po tome što mala kada želi tebe poljubit u usta (što je pokupila od dede) te primi snažno za glavu i hoće te poljubit u usta.

mislim da ima jako puno ljudi kojima fali ljubavi / sexa... i da kada naiđu na neko tako malo stvorenje koje ni ne zna što mu se događa, da ispoljavaju svoje neostvarene "štogod"

makni malu od dede, da ti drugi put ne dođe i počne te pipkat znaš di već jer je deda tako nju pipkao...

ili što je najgore da ti ona to ni ne pokaže jer joj je deda zabranio da o tome ikome govori... e, sva sam se naježila. spašavaj malu!

ne mogu da verujem sta sam sad procitala :shock:

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

:shock:

(Cekam.)

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jednostavno te ne kuzim zasto ne kazes dida nemojte ju ljubit u usta to mi se ne svida i GOTOVO
    neznam zasto ...i stvar bi mozda bila rjesena ...........to je tvoje malo dijete i na tebi je da odraslima kazes sta ti se ne svida kod njihovog pristupa djetetu i gotovo
    dijete ti mozda trpi sve to zbog toga sta ti nista ne reragiras a ona to ne zeli raditi ......jednostavno kratko i jasno mu reci i stvar gotova
    bez objasnjavanja
    to ne zelis da radi i tocka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Perice, cini mi se da je doslo do greske u koracima. Podrzavam oprez ali ovo prelazi u paranoju (no offense).

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Radiš li gdje mislim da radiš ili je ovo čisto slučajno napisano :/

Ja imam profesionalnu deformaciju pa za mene ne bi bilo čudo da mi ovako nešto padne na pamet.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MIslim da nam je Davor ostao malo razočaran
    Perica i inače ima malo nabrijane postove na koje često nemaš što reći... svaki drugi ovako čitam:

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Perica je očito s namjerom ušao u babinjak!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma nisam razočaran, nego samo ugodno zaprepašten. Do sada je baš svake godine negdje početkom ljeta bio nekakav topic na kojem se nekakve izmišljene pedofile s nekakvim vrlo netipičnim sklonostima (naravno bolesnim) nabijalo na kolac, zalijevalo katranom, benzinom i slično, palilo, mlatilo...

Hoće reći da smo kao forumaši konačno "odrasli" i uzdigli se iznad općeg ludila i neupućenosti.

Zapravo sam vrlo zadovoljan.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajde neka onda, drago meni da si ti zadovoljan

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

davore, nisu još svi na plaži , čekaj malo

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Malo kasnim, tek sam sada ovaj topic pogledala. Ali imam i nešto reći. Netko je pitao u čemu je problem sa onom svekrvom koja je davala cicu, odnosno da obrazloži problem. Nekad su postojale dojilje koje su dojile umjesto mame i to nije bio problem, bile su za to plaćene. Ali one su djete hranile, davale su cicu punu mljeka, ne neku staru ispumpanu koju muž godinama nije taknuo pa je tura tuđoj bebi u usta. Mene ni svekrva ni moja majka ne bi više uživotu vidjele da tako nešto naprave. Zašto? Zato što je to moje djete a ne njihovo, ova svekrva koja je bebi stavila cicu u usta pokušala je preuzeti ulogu majke, tako barem ja to vidim.
    Oprostite što sam gruba ali svaki dan vidim svoju majku koja si umišlja da je unuku bolja majka od moje sestre, stalno to naglašava svima koji je žele saslušati. Čak kad je moja sestra prisutna oduzima joj maloga jer ona zna bolje.

Ono što želim reći, mame ako vam smeta kako se netko ponaša prema vašem djetetu, ne pitajte se zašto samo reagirajte. Ja vjerujem da često razlog osjećamo ali ga ne znamo prevesti u riječi.

anchie76 - post editiran

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E pa Achan potpisujem te u potpunosti

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Onak,..... nemam teksta .......toliko su me iznenadile,razljutile,zgadile... ma nema riječi kojom bi opisala navedene situacije

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

:shock: :shock: :shock: još dolazim k sebi ..........
    e,prava riječ za ovo o djedu i o bakinoj sisi je BOLESNO

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

u vrtiću jedan tata ljubi svoju kćer na rastanku (kad ju ostavlja u vrtiću) u usta. ako sam prisutna kad oni dolaze, okrećem glavu jer nemrem to gledat.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

:/ na ovo gore

moja dvogodišnjakinja kad nas ljubi onda nas isto tako čvrsto primi za glavu i tako sočno izljubi (posvuda po licu pa i u usta)
    a nitko ju nije "učio", jednostavno je takva, srčana i kad ljubi i kad grize

inače, kad ljubimo djecu, ljubimo ih gdje ulovimo, tako i kad se poljubimo u usta, bolje rečeno usne, ne idemo ih ispirati sapunom, to nam je sve tako prirodno

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ma fuj!
    Ja bih to direktno u facu rekla da to ne radi!
    Meni to nije nikako ok, pogotovo mi je ono :shock: , da ljubi odrsalog sina u usta.

Drugo je kad su djeca malena, pa im cmokneš i guzu i stopalo, ali to je rezervirano za roditelje.
    Rekla/učinila bih ovako!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Ljubljenje male djece?

Moj otac bi da non stop cmace unucice, naravno u obrascice i kad su bile bebe - rukice. I nije mi bas po volji, kako ih moja mama moze ljubiti samo po kosici? A pri tom uopce nije hladna zena, dapace suprotno - i prica im price neumorno, i mazi ih, ma obozava ih. Al' komentar joj je"Greota mi je cmakati malenu djecu, ipak smo mi stariji ljudi". Tak' da ljubljenje u usta, ma nema saaaansiiii - to niko osim mame ne smije raditi.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •