-
Bebe confort iseos tt 9-18
Super mi je ova sjedalica ali ne mogu naći previše o njoj na netu.Cijena 1400 kn,nije ni jeftina.kako funkcionira ono dugme na okretanje?navodno se miču bočne stranice s njim i stavlja u ležeći položaj.pročitala sam negdje da se ne može dijete prebaciti u taj poluležeći u vožnji nego da se mora izvadit AS i onda prebaciti u taj položaj i onda vratiti u auto.To mi je stupidno.
Jel ima tko iskustva s ovom AS?
-
ovdje su podaci o toj sjedalici na stranicama proizvođača, a ovdje imaš nekaj i na hrvatskom
dijete se može normalno u vožnji spustiti u poluležeći položaj, ono kaj su ti možda krivo prenijeli je da se AS mora spustiti u poluležeći položaj da bi se mogla namontirati (imaš na prvom linku upute za montažu korak po korak s animacijom)
jedni kaj nema na netu (barem ja nisam našel) su rezultati testova - možda još nije testirana
-
ne još nigdje nisam našla njene testove
-
Jednom davno (prije 1,5 godine, kad sam je kupovala), negdje sam pročitala da su te linije sjedalica bile dosta dobre na testovima. To je bio i jedan od razloga da sam uzela taj model.
Isto tako, dobro mi je da se ove bočne stranice mogu širiti i skupljati,jer nisu sva djeca jednako krupna, a isto tako je razlika da li je dijete u ljetnoj robici, ili ima debelu zimsku odjeću.
Da li netko zna gdje ima za kupiti ljetne navlake za ovu sjedalicu? Prošle je godine nisam uspjela kupiti.
-
mi smo imali ovu AS. i toplo je preporučam. isplatila se svaka lipa koju smo za nju dali.
nije istina da moraš izvadit sjedalicu da bi dijete u vožnji polegla u ležeći položaj. samo vrtiš jedan dio od onog kotača (drugi dio kad vrtiš as se širi).
nije komplicirana za montiranje kad uhvatiš mot.
ma predivna sjedalica.
pošto smo mi bili toliko zadovoljni s njom i veća (15-36kg) nam je isto bc moby s kojoj smo isto zadovoljni.
stvarno ti je preporučam za kupnju.
-
potpisujem je u potpunosti,
mi smo svoju kupili u bebe centru u sloveniji tak da znam da presvlake ima tamo,a nes sam zadnji put vidjela i u TL-u pa pogledaj,nisam ziher jel to bilo za njih il neke druge as.
-
i mi imamo tu sjedalicu i zadovoljna sam s njom. jednostavno se montira u auto, a jedini nedostatak je malo teže kopčanje remena. zna se dogoditi da se zavrnu pa je problem skužit kak se to radi. meni je bilo najlakše skužiti po tome da ti pojasevi moraju biti ravni kad je dijete zakopčano (dakle, ne smiju biti zavrnuti).
toplo preporučam
-
evo ja sam kupila ovu sjedalicu za naš novi autić. stvarno mi djeluje dobra. kako je prošla na ADAC testiranjima. Zna li itko???
-
ADAC je nije testirao unatrag 6 godina (od 2003.)
-
dobro.A kako su zadovoljni oni koji je imaju???
-
Evo i mi je imamo više od godinu dana i baš smo zadovoljni.
Ima mi dobre zatezače pojasa auta i čini mi se kao da je čvršća na sjedalu nego druga s kojom smo mali iskustva. Kad je bila manja i na ljeto bi je suzili (tako mi se čini zaštićenija) a sad kad je veća i kad je u više slojeva obučena smo je raširili i opet joj je dobro komotna. Ona je obožava od prvog dana, što mi je najvažnije. Jedino mi pojasevi na samoj sjedalici malo znaju zapinjati kad se otpuštaju ali zatežu se odlično pa mi se to ne čini kao nešto strašno.
U svakom slučaju toplo je preporučamo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma