-
Curke iz Sarajeva
Pozdrav svim curama, zanima me ima li cura iz Sarajeva koje su trenutno u postupku u Cito ?
-
e znam da je jedna bila sa mnom na transferu iz sarajeva.....
-
Jesam ja. Uskrsnja punkcija bila. Idem ponovo u petak. Jel' treba nesto?
-
-
cure,ako vam bilo što treba dok ste u Splitu,stojim Vam na raspolaganju!!
SRETNO!
javite se na pp
-
Hvala Irena
-
Pozdrav i tebi. Mislila sam da treba donijeti lijekove ili nesto sl. Ima jos jedna cura iz Sa i nas dvije smo stalno nesto slale/donosile jedna drugoj. Nevazno... Ja imam zakazan transfer u petak, vjerovatno ujutro. Sutra cu tacno znati. Tako da mislim nista od vidjanja. Bar ne u St. Tebi takodje puno srece i zaista nema potrebe za bilo kakvim strahom od punkcije. Dobijes koktel od kojeg ne znas da li si dosla ili posla. Ja sam poprilican debelokozac, al' i mene je osamutila. Sama punkcija nije nista neprijatnija od obicnog ginekoloskog pregleda. Nista ne trebas nositi, sve imas tamo. U stvari, ponesi ulozak (mozda malo prokrvaris), i pripremi utrogestane jer ih isti dan pocinjes koristiti. Meni je transfer 5. dan od punkcije, ako dan punkcije racunamo kao nulti dan. Kod mene je inace sve ostalo islo poprilicno brzo. Imala sam dugi protokol, od 20. dana, prvi UZV bio petkom u St, dva naredna u Sa, a vec iduce nedjelje punkcija. Puno, punoooo srece nam svima zelim...
IRENA456, hvala puno! Jako lijepo od Vas/tebe...
-
-
Vidjela sam da si na MPO Split napisala da mozda sumnjas na vag.infekciju. Sve sto uzimas ti je ok, samo dodaj Lactogyn tablete (mislim da se tako zove). Odlican preparat koji se smije koristiti i u trudnoci. Kod mene je bio efikasan. Unutra imas uputstvo kako ga koristiti ili mozes pitati i svog dr u Sa. Uspostavlja ravnotezu vaginalne flore, izmedju ostalog, a kod tebe se vjerovatno ona poremetila... Sretno!!!
-
Prosli mjesec sam popila 2 kutije Lactogyn tableta, evo vec 2 sedmice ih nepijem i odmah problemi ! ma meni su te upale i infekcije postale sastavni dio zivota, imam problema bar jednom mjesecno vec duze vrijeme...odem kod gin. i on kao i obicno propise "Canesten" ili neke druge vaginalete, pomogne al privremeno, poslije mjesec dana opet ista prica...mijenjala doktore,lutala od klinike do klinike...i sve po starom, nitko mi nedaje trajno rijesenje
Radila urinokuturu prije postupka; sve uredu, cervikanli brisevi; uredu...nalaz urina; bakterije, nesto gljiva...antibiotik,sto vise caja od brusnice itd, prodje...i opet sve ispocetka,.....neznam vise sta da radim... Kupicu opet sutra Lactogyn tablete, nemoze odmoci...hvala Bucka sto si me podsjetila, skroz sam zaboravila te tablete
-
Prvi UZV 3dc (u IVF postupku)
Pozdrav,
Gdje otici na kontrolni UZV (da se vidi da li ima cista) u Sa. Pretpostavka je postiupak kod dr V u Mb, po injekcije se ide u Filipic u Zg. Nisam sklona cistama ali je u jednom postupku IUI s klomidom -bila cista koja je u slijedecem ciklusu otisla.
Lijep pozdrav,
s
-
Ne znam da li si mislila državno ili privatno.
Po domovima zdravlja mislim ne, jer su kod njih čekanja i narudžbe za uzv.
E sada, ako ćeš probati državno, onda otiđi u Vojnu, i ako nađeš iole dobru dušu neće te odbiti i bez uputnice ( ja stalno idem bez uputnice, ali sam "njihov" pacijent. Objasni situaciju, trebao bi te primiti dr. koji radi taj dan na kabinetu.
Ako ćeš privatno dr. Divanović je i više nego ok. i kod njega se naručuje, ali s obzirom na bitnost i hitnost neka nađe vremena, on je na Pofalićima, ako želiš objasnim ti gdje i dam br. tel.
Da ti postupak bude uspješan.
-
Ako zelis privatno ja sam bila u klinici Sunce, kod dr.Taiba na uzv, trebalo mi za IVF u Splitu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma